Hullun hauska huhtikuu

Huhtikuussa kevät on alkanut Etelä-Suomessa ja hiipii vähitellen pohjoista kohti. Koululaisen toimitus innostui lähestyvästä keväästä (ja kesästä!) ja kokosi yhteen tiedot tästä tärkeästä vuodenajasta.

Koululainen 4/2014

Mutta ensin pari sanaa Kliffistä. Joko sinä tunnet tämän alkuvuodesta julkisuuteen ponnistaneen poikabändin? Kutsuimme vilkkaan nelikon vierailulle ja selvitimme, keitä he oikein ovat.

Koululainen 4/2014

Pajunkissoja näkyy siellä täällä ja vähitellen nurmikot ja heinikot alkavat vihertää. Tutustu jutussamme kahdeksaan keväiseen kasviin ja etsi ne lähiympäristöstäsi! Keväthuumassa kasasimme myös vinkit Suomen hurjimpiin luontokohteisiin sekä retkirepun pakkaamiseen.

Koululainen 4/2014

Oletko aina haaveillut omasta koirasta, mutta vanhempasi eivät suostu? Kenties saisit luvan osallistua dogsitter-kurssille! Tet-harjoittelijamme Orvokki teki niin. Lue jutusta, millaista kurssilla oli!

Koululainen 4/2014

Julisteessa Diandra ja pääsiäispuput

Tähdet tähdet -tv-ohjelmassa hurmaava Diandra, Jannika B, keppihevoset ja suloiset puput ovat huhtikuun Koululaisen julisteessa.

Huhtikuun Koululainen ilmestyy maanantaina 7.4.2014.

Kommentit

Oi, dogsitter jutun varmasti luen tarkkaan! :3
ja selviää ketkä voittaa team ding dong pipot <3

Tästä tulee varmaan kiva lehti;)Julisteisiin: Uusi päivä ja Salatut elämät

TYLSÄ NUMERO JÄLLEEN KERRAN! Julisteet on myös ihan tylsiä!

Omat juliste toiveeni:
– Anneli Magnusson (Pandora)
– Katy Perry
– Madonna

Tylsät julisteet taas kerran! Mariah Carey julisteeseen!

Pitää ostaa tuo numero, ihan vaan dogsitter – jutun takia. ”Bongaa kevän ja kesän kasvit”, kuulostaa myös mukavalta, sillä kasveja voisin lähteä vaikka kuvaamaan!

Kiva kun on juttua dogsittereistä. 😉 Itse aion käydä kyseisen dogsitter -kurssin kun täytän 14.

Ooh…Kliff!<3 Ilove Tomi!:D MIKSI SE MIKÄ ON AINA KANNESSA NIIN VOI OLLA JULISTEESSAKIN??? IHAN TYLSÄT JULISTEET TÄLLÄ KERTAA! DIANDRA JA PUPUT OLLU JO!!! KLIFF JULISTEESEEN!!!!!!

Oma kommentti