Hups, virhe!

Heinäkuun Koululaisessa syöskyttiin vesileikkeihin. Toisin kuin jutussa kerrottiin, Jukupark ei sijaitse Kauhajoella vaan tietysti Kalajoella.

Toimitus pahoittelee virhettä!

Lisätietoa Jukuparkista löytyy täältä.

Kommentit

Olen ollut jukuparkissa ,mutta laitteet yms. ovat varmaankin uudistuneet!! 🙂 Oli kivaa laskea liukumäkeä ja tippua sitten lämpimään veteen 🙂 (Kannattaa kokeilla)!

no kaikille sattuu virheitä.. mut kummiski siel mkalajoen jukuparkissa on kivaa! en kyl muista siitä paljon kosk kävin siel pienenä

ei se mitään:)
mut ihmettelin vähän, kun oltiin tykkimäessä ja saatin si tiedote siit vesipuistost!

Moi Pinkkilikka lintsi on kyl tosi kiva paikka mut on myös särkkiskin

En oo käynyt Jukuparkissa mut käyn joka vuos Linnanmäellä siel on kivaa.

Itekkin ihmettelin et jukupark on kyllä kalajoella mut ei se mitään. Kaikillehan sattuu joskus virheitä.

outoo tosisisisisisi ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAMTARO TAHTOO jUKUPARKKIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vEtItOtAa.

Joo silmäilin sitä juttuu ja ihmettelin miks siinä luki Kauhajoella..

niin..kalajoella vesi leikkejä.itse haluasin juku parkkiin,tietty koko päiväks:DD

Oma kommentti