Hups, virhe!

Heinäkuun Koululaisessa syöskyttiin vesileikkeihin. Toisin kuin jutussa kerrottiin, Jukupark ei sijaitse Kauhajoella vaan tietysti Kalajoella.

Toimitus pahoittelee virhettä!

Lisätietoa Jukuparkista löytyy täältä.

Kommentit

Avatar

Olen ollut jukuparkissa ,mutta laitteet yms. ovat varmaankin uudistuneet!! 🙂 Oli kivaa laskea liukumäkeä ja tippua sitten lämpimään veteen 🙂 (Kannattaa kokeilla)!

Avatar

no kaikille sattuu virheitä.. mut kummiski siel mkalajoen jukuparkissa on kivaa! en kyl muista siitä paljon kosk kävin siel pienenä

Avatar

ei se mitään:)
mut ihmettelin vähän, kun oltiin tykkimäessä ja saatin si tiedote siit vesipuistost!

Avatar

Moi Pinkkilikka lintsi on kyl tosi kiva paikka mut on myös särkkiskin

Avatar

En oo käynyt Jukuparkissa mut käyn joka vuos Linnanmäellä siel on kivaa.

Avatar

Itekkin ihmettelin et jukupark on kyllä kalajoella mut ei se mitään. Kaikillehan sattuu joskus virheitä.

Avatar

outoo tosisisisisisi ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

HAMTARO TAHTOO jUKUPARKKIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vEtItOtAa.

Avatar

Joo silmäilin sitä juttuu ja ihmettelin miks siinä luki Kauhajoella..

Avatar

niin..kalajoella vesi leikkejä.itse haluasin juku parkkiin,tietty koko päiväks:DD

Oma kommentti