Hurjan hauska lokakuu

Koululainen 10/2014

Benjamin on lokakuun Koululaisen tähti. Levyttävä Instagram-suosikki ei päässyt haastattelussa helpolla – panimme hänet piinapenkkiin vastailemaan Koululaisen 10-kisan kysymyksiin!

Koululainen 10/2014

Alkusyksystä Ranskassa kilpailtiin ratsastuksen MM-kisoissa. Tarkistimme, kuinka hyviä maailman huippuratsastastajat ovatkaan, ja kuuluvatko suomalaisratsastajat heidän joukkoonsa. Mukana lajit esteratsastuksesta lännenratsastukseen!

Koululainen 10/2014

Teatterissa nähdään mitä mielikuvituksellisimpia hahmoja upeasti puettuna ja meikattuna. Tutustuimme herraan, joka muuntautuu illalla työkseen gorillapäälliköksi. Mitä kaikkea työhön kuuluu, ja mikä ihme on karvabolero?

Koululainen 10/2014

Lisäksi lokakuun Koululaisessa ihmetellään ihanan ällöttäviä halloween-limoja, käydään katsomassa kennelkoulua ja selvitetään, mitä hyötyä pelosta voi olla. Testeillä voit selvittää luonteeseesi sopivan koirarodun ja kauhuhamon!

Vain elämää julisteessa

Vain elämää -tv-sarja, koripalloilija Shawn Huff, Muumit Rivieralla -elokuva ja kuuluisan yrmy kissa Grumpy Cat ovat lokakuun Koululaisen julisteissa.

Lokakuun Koululainen ilmestyy maanantaina 6.10.2014!

Kommentit

Avatar

Benjamin on huono. Pidän ratsastus sivusta enemmän kuin jostain Benjami Peltosesta.

Oma kommentti