Hurjan hauska lokakuu

Koululainen 10/2014

Benjamin on lokakuun Koululaisen tähti. Levyttävä Instagram-suosikki ei päässyt haastattelussa helpolla – panimme hänet piinapenkkiin vastailemaan Koululaisen 10-kisan kysymyksiin!

Koululainen 10/2014

Alkusyksystä Ranskassa kilpailtiin ratsastuksen MM-kisoissa. Tarkistimme, kuinka hyviä maailman huippuratsastastajat ovatkaan, ja kuuluvatko suomalaisratsastajat heidän joukkoonsa. Mukana lajit esteratsastuksesta lännenratsastukseen!

Koululainen 10/2014

Teatterissa nähdään mitä mielikuvituksellisimpia hahmoja upeasti puettuna ja meikattuna. Tutustuimme herraan, joka muuntautuu illalla työkseen gorillapäälliköksi. Mitä kaikkea työhön kuuluu, ja mikä ihme on karvabolero?

Koululainen 10/2014

Lisäksi lokakuun Koululaisessa ihmetellään ihanan ällöttäviä halloween-limoja, käydään katsomassa kennelkoulua ja selvitetään, mitä hyötyä pelosta voi olla. Testeillä voit selvittää luonteeseesi sopivan koirarodun ja kauhuhamon!

Vain elämää julisteessa

Vain elämää -tv-sarja, koripalloilija Shawn Huff, Muumit Rivieralla -elokuva ja kuuluisan yrmy kissa Grumpy Cat ovat lokakuun Koululaisen julisteissa.

Lokakuun Koululainen ilmestyy maanantaina 6.10.2014!

Kommentit

Benjamin on huono. Pidän ratsastus sivusta enemmän kuin jostain Benjami Peltosesta.

Oma kommentti