Joulu on taas!

Koululainen 12/2010Joulukuun kohokohta on tietysti, mikäs muu kuin JOULU!

Hyvää joulua maailman eri kolkissa

Koululainen 12/2010

Joulu on perinteinen juhla, mutta perinteet vaihtuvat maasta toiseen. Teimme matkan muun muassa amerikkalaisiin, ruotsalaisiin, australialaisiin ja venäläisiin perinteisiin.

Joululahjavinkit kavereille ja kotiväelle

Koululainen 12/2010

Joululahjojen keksiminen ja löytäminen on samaan aikaan sekä hauskaa että hankalaa. Me etsimme avuksesi monta kivaa yllätystä. Testasimme myös loppuvuoden parhaan lautapelit. Niiden joukosta löytyy jokaiselle jotain. Ja jos tuntuu siltä, että tekeminen alkaa loppua jo ennen joululomaa, kokosimme yhteen myös parhaat leikit monen päivän varalle.

Askartelua ja leipomista

Koululainen 12/2010

Parhaat lahjat syntyvät omin käsin. Kokeile vaikka helppoa herkkua, riisisuklaata. Kukaan ei voi olla tykkäämättä, jos askartelet karkille paketiksi värikkään lahjapussin.

Zac Efron ja eläinten talvi

Joulukuun Koululainen ei ole ihan pelkkää joulua. Juttelimme myös High School Musical -leffoista tutun tähden Zac Efronin kanssa. Hän kertoo muun muassa kouluajoistaan.

Eläinten talvipuuhat kiinnostavat meitä myös. Tiedätkö sinä, mitä ahvenet tekevät talvella?

Rihanna julisteessa

Rihanna, Narnian tarinat, baletti ja jouluinen koira ovat joulukuun julistekuvissa. Lukijaäänestyksen voittajaksi selviytyi koira.

 

Joulukuun Koululainen ilmestyy maanantaina 29.11.2010.

Kommentit

niin hänse menee joulupukki joulupukki silmäpuhki parta poikki varpaat naulaan naru kaulaan sitten vasta saamme nauraa ja toinen hn menee näin joulupukki joulupukki tuupas tänne emme pelkää isä antaa sulle selkää äiti pauhaa kaulimella mummo ampuu haulikolla joulupukki joulupukki torjuu kalsareillaja kolmas joulupuu on rakennettu kytät on jo ovella joulupukki ripustettu onpi kuusen oksilla kuusen pienet kyntiläiset poltelevat pukkia ympärillä lapsukaiset karjuvat rumasti mutkuka lahjat tuo sitä ei tiedä jos joku tietää niin nimi merkki nepuli ottaa vastaan:)

hahaa meen hiihtolomalla joulupukkuu kattoisin kun meen tervehtii ja niin
;D

Mun kissoille laitoin tonttulakit,
mun kissoille laitoin söpöt takit!

Mun jopululaulu, mä keksin sen ihan itte!

Ihanaa kun on joulu ja saa lahjoja! Kun loma alkaa ja on syöty niin mistäs niitä lahjoja sinne kotiin oikein putkahtaakaan? mietin vain kuin äiti ja isä ovat jouluna niin hermona….

kommentti ukolle rekisteroidy koulu oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupraaaa kivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harmi et se loppui mut se loppu eilen

paksuin siis kesä koululainen oli parhain. kysymys tuleeko koululainen lehti vuonna 2011-2012?

ihana kansi sopii jouluun(:joulupukkikin tykkääää luin jakson ennen kun lähdin mummolaan se oli hyvä

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee onneks on joulu pääsin mummolaan jouluks (3(3(siis nukumme ja juhlimme hussolassa kummi tätini luona jossa on mun kaks serkkuuuuu(3) nyt oon mun mummolassa ja pääsin koneelle vaikka eilen matkalla mun pikkuveli oksensihyi):

♫ ♫ ♫ ☺ ☺ ☺ ♥ ♥ ♥ ♦ ♦ ♦ ♠ ♠ ♠ ♣ ♣ ♣ ☼ ☼ ☼ ◘ ◘ ◘ • • • # # # * * * § § § ☻ ☻ ☻ ♦ ♦ ♦ • 🙂

MULLE TULI SE KOULULAINEN JO 4.12.2010 Se oliparas koululainen.

iha jees.. mut ois kiva ku jossain koululaises ois jotain Tokio Hotelista<3

kivaa kun taas tulee joulu!ootan sitä taas ihan sikana!(niinku joka vuosi…)

mun mielestä koululainen on tylsä!, tykkäsin siitä aluks mut ei kiinnosta enää

gaselli <3: on se ihan hyvä, itse haluisin jo lopettaa tilaamisen (oon 12.v)

Minä alan tilaamaan koululaista vuonna 2011 tammikuussa! Onko koululainen hyväkin lehti?

ihana toi koira julisteessa!!! ( meil on sen rotunen) söpöliini:)

Miks julisteissa on aina koiria? MIKS IKINÄ EI OLE KISSOJA???? KISSOJA EI OLE OLLU MELKEEEEEE IKINÄ!!!!! Ja joulupukki tuleeee!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
J
JEE
JEEE
JEEEE
JEEEEE
JEEEE
JEEE
JEE
J
CCGCCCGC APUA MÄÄ OON KOLMOSELLAA EIKÄ UCIA KULKUE JA TOIVOTTAVASTI EN MÄ!!!!!!!
HUOMENNA on itseNÄISYYYSpäiväJUHLAT!!!

No onpa taas hauskaa kun koira on niin yleinen että eikö ois voinut laittaa vaikka joulupukin?? Mutta piti se koira sitten sinne laittaa.Ja joku baletti mielummin vaikka twiligh juliste. Semmosta ei ole varmaan kun kerran ollut ja muutenkin koirista on tosi paljon joka numerossa(n.joka numerossa). Ja mokia vois olla enemmän luen ne nimittäin alle viidessä minuutissa. Muutenkin koululaiseen on tullut tosi paljon kaikkea tyhjän päiväisiä mainoksia kuten jotain ykkös luokan aapinen , koska tuskin kukaan alle koululainen lukee tätä lehteä.Eikä ois voinut laittaa vaikka jotain nuorten kirjoja kuten prinsessa päiväkirja. Ei muuten oo sitten semmonen prinsessa kirja.’

Terveisiä koululaisen toimitukseen!

moi mistä noita koruja ja rannekoruja ja ys yms voi tilata ku mä haluaisin sen donitsikorun jonka voi ostaa sieltä mic mac kaupasta ja mä en jaksais mennä sinne kauppaan niin mistä sen voi tilata??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Blaah blaah blaah blaah…
vaikuttaa tylsältä mut Rihanna on ihan OK

Hei minusta koululainen on hyvä.Haluaisin sen donitsi kaulakorun ja suklaa laskimen.Mun mielestä koulu ei ole tylsää,vaan todella kivaa!

JEEEEEEEEEEEEE! Vuoden paras koululainen saapuu!
A) oon aina oottanu että koululaiseen tulee koira julisteisiin
B) rakastan joulua kun saa olla perheen kanssa.

Iha tyhmää, ku äiti lopetti tilaaamisen, nii se oli se viiimeinen lehti :

On se kyl kiva kun on taas joulu..
”Joulu on taas joulu on taas kattilat täynnä puurooo”….

jes! ei tarvi kohta kkäydä koulua joulun aikaan! vai mitä?

Hyvältä näyttää paitsi että taas tommonen suomen joulupukki yms . Sellanen oli viimevuonnakin

Oih, tuo donitsikaulakoru! ja tuo muffinssipussukka, aaaws! Nuo micmacin korviksetkin ovat aivan iiihanat, ÄKKIÄ MICMACCIIN! 8D

Kuule pööööööö vaikkei joulupukkia oiskaan niin mitä se haittaa.Sehän on ihan kiva juttu.

Eiko sen pitäny tulla tänään? Ei meille vaan tullu!
No odotus jatkuu….

HARRY POTTER JULISTEISIIN JA VÄHÄN ÄKKIÄ!! Kävin kattoo seiskan ja ol melk hyvä. Muute kuulostaa kivlt mut ei mitää joulupukkii…

Jes!On tulossa IHANA koululainen!Voisko joskus julisteeseen tulla Kristiina Brask tai Selena Gomez<3?

Jee!!!!!!!!!!!! Kivalta kuulostaa toi lehti! 8Ainakin paremmalta kuin viime kuun lehti1 )♥

Jee!!! Koululainen on ihan paras lehti. Oon tilannu jo 4 vuotta. Kyl vois tullakki useemmin!!!! Mut huomen se tulee

Lehden kansi on kiva. Mä ootan tätä lehtee yli kovaa!!!!

JEE! Kolulainen tulee! tosi kivaa! Yks asia vain harmittaa: kun koululainen on tullut luen sen heti kokonaan enkä malta jättää mitään seuraavalle. Sitten seuraavana päivänä harmittaa kun on jo lukenu koko lehen! =D KOULULAINEN IS BESTT!

AVATAR THELASTAIRBENDER-JULISTE!! kiva toi uus koululainen mutta pukilla on huono tekoparta.

miksi mulle ei viel oo tullu koululainen ootteko te saanut jo koululaisen postista?

Mua ärsyttää kans et julistees on koira ku lähes aina on joku koira nii eikö vois olla joku muu??

pööööööö: joulupukki parta poikki………..ja ei joulupukkia ole olemassa
TIEDOKSI VAAN ETTÄ JOULUPUKKI KIRJAA KAIKEN TÄMÄN YLÖS! JOULUPUKKI TUO MEILLE LAHJOJA JOSKUS HÄNELLÄ SAATTAA OLLA APUREITA TUHANSIA KOSKA SE EI PÄÄSE MILJOONAAN PAIKKAAN YHTÄ AIKAA! JA KERTA JOS EI OO JOULUPUKKIA NII KUKA NE LAHJAT MUKA TUO?? JA JOULUPUKKI ON OLEMASSA KOSKA TONTUT LIIKKUU NÄIN LÄHELLÄ JOULUA. TONTTU KIRJAAVAT KAIKEN YLÖS TUHMA VAI KILTTI AJATELKAAS, JOULUPUKKI MATKAAN JO KÄY ;D
JOULUPUKKI ON OLEMASSA!!!!!!! MUISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rihanna..:/ Narnian tarinat ja koira(:(: jee!!(: ja mikä balettiki siinä..?

Mun vanhemmat on nähny oikeen joulupukin… SE ON OLEMASSA!!!!

mun mielest on ärsyttävää ko tuli koiraaaaaaaa!se on nii yleine!twilight juliste ois paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mukavaa että se ilmestyy pian sillä kaipaan jo jouluista lukemista.
Kaikille hyvää joulun odotusta!
-lintsi

voivoivoivoi, taas saadaa yks koirajuliste. eiks niit ny oo tullu jo joka joulu ? mmutjoo, muute iha kivan näköne lehti. 🙂 – jjumro.

Eikö toimitus osaa lukea? Olen lähettänyt kommenttipalstoille ja sähköpostilla varmaan miljoonatuhatta pyyntöö että MJ julisteeseen, vuoden olen rukoillut, ja mikä on tulos? Balettijuliste! :'(

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee joulu on

Missää Harry Potter-juliste?! Ps. Vois tulla Dinosaur King-juliste, kun sitä ei oo viel tullu!

Nyt pitäis olla potter-juliste ku tuli se leffa. Milloinkohan se tulee?!

Hahahaa Joulupukki on kannessa=D (pööööö, täällä on vähän pienempiä)

joulupukki parta poikki……………ja ei joulupukkia ole olemassa

jippiiiiiiiiii! kohta on joulu ja joulu loma ei tartte kertaakaan miettii tylsää kouluu!

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AINA KOIRA JULISTEESSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

MIKS EI KOSKAAN KISSAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIKS POTTERIA EI OO JULISTEESSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kivaa!koululainen on ihan paras lehti. se sais tulla useamminkin

kooooooooouluulaineeeennn,oh yeah,kokokokokokokouuuluulaaaineneeen!!

Waiting for ya!

juu mää oon oikeesti kirjautunu käyttäjä pikkumyy99 mut en jaksanu kirjautuu!=D juu ja JEEEE KOULULAINEN TULEE JA JOULU TULEE JIPII !!!!! juu ja tykkään iha hirveesti joulusta!!!<333

Juupajuu… Koira julisteessa… Taasko? Ihan OK lehti, mut ei mikään oikein mahtava. Koululainen alkaa olla ehkä vähän lapsellinen lehti mulle… Muuutta emmä sen tilaamista viel lopeta. En.

-Ameno

jee koululainen tulee ja kun luin teijä kommentteja nii oli hyvii
mut jokku oli turhii:D oli kivoi julisteita ja hyvän näkösii herkkuja<3
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja onneks mulle tulee koululainen:xD

Ihanat noi donitsi ja muffinssi kuvat tos tokas kuvas! ♥____♥ Haluun ton lehden! 😀

ihunaa,joulu tulee 😀
lehti näyttää kivalta,kumpa tulisi jo pian <3
tänään ostettiin muuten joulukalenteri minullekkin xD

Niinpä! Mut kivaa ku on muiden maiden jouluperinteist juttuu.

Jee… On houkuttelevan näköinen … Ostan, jos näen kaupas, ja jos rahnaa on sillä hetkellä mukana tarpeeksi… =vS

jee zac efron omg jes narniakin tulee juliteeseen,rihanna ja jouluinen koira

Kivan kuuloinen lehti. Odotan innolla milloin se kolahtaa postiluukusta =P

oo kivaaa ku tulee joulu=)
noi julisteet ei kyl oo kauheen erikoisii mut muuten kiva=)))

Jes!!!! Koululainen ja taas uudet joulu asiat!!! Sitten ton jälkeen jaksaa ottaa Lahjojen avaamista!! AWWWW! JOULU!

PS. Olin viides… Jes..

jeee varmasi on kiva toi koululainen mikä seuraavaksi tulee odotan iinnolla et sae tuleee!!!!! 🙂

Lehden kansi näyttää kivalta. Viime vuoden joulukuun lehden kannessa oli Antti Tuisku!

Oma kommentti