Kanan kirje Joulupukille

Kotko-tiit ja kelkka kenoon, Joulupukki!

Siitä on kulunut jo ­­­­­­­­­­yksi jos toinenkin vauhdikas vuosi, kun viimeksi tapasimme. Aika on kulunut puhki ja syntyneeseen tyhjään tilaan on ilokseni ilmaantunut kaikenlaista hauskaa ja jännittävää puuhaa sekä aivan mielettömiä ihmisiä ja eläimiä. Odotan jouluaattoa taas vaihteeksi tukka tötteröllä ja innosta hihkuen; saanhan viettää sitä upeassa seurassa!

Sitten viime tapaamisemme on tapahtunut paljon. Olen käynyt satojentuhansien ihmisten kotona television välityksellä, laskenut Tean kanssa Juniorille tulleita suloisia fanikirjeitä, tavannut Viidakon Ykän, taistellut hirviöitä vastaan Lyokossa (olenhan yksi kummankin sarjan hahmoista 😉 ) ja saanut kiljumis- ja pomppimiskohtauksen kotona, kun selvisi, että Staraoke voitti Emmy-palkinnon. Äiti sanoikin, että olin silloin kuin lentoon lähdössä.

Olen tehnyt paljon hyviä tekoja myös tänä vuonna. Autoin oppilaita olemaan reiluja ja mukavia toisiaan kohtaan koulussa, pelastin ikkunaan törmänneen nuoren tikan pinteestä ja lahjoitin aikaani ja hyvää (?) juttuseuraa sukulaiselleni. Ja joka kerta, kun minua on pyydetty laulamaan karaokea, olen totellut hetkeäkään empimättä!

Niin, näissä kirjeissä lienee usein tapana haaveilla ­­­­­­­­­­­­kaikenlaisista uskomattoman upeista ja tietenkin hyvin ansaituista lahjoista, joiden päällä oma nimi lukee kultakirjaimin. Onhan joulu tavallaan koko vuoden huipentava palkintogaala ja hyvän mielen perinteinen juhla, joten tässä muutama tarkkaan harkittu ja hyvässä lykyssä toteutuvakin toive.

Olisin kovin häkeltynyt ja ikionnellinen, jos jouluaattona paketista paljastuisi kauppakirja, jonka mukaan omistaisin Suomen parhaimman eläintenpelastuskeskuksen, koska olen erittäin kiinnostunut niin luonnon- kuin kotieläintenkin elämän parantamisesta ja suojelemisesta. Pehmeä paketti voisi sisältää ihkaoman hevosen varusteineen, minisukset ja toppahaalarin, sillä huimaan hiihtoratsastukseen sopivia pakkasia on luvassa tänäkin talvena. Sisällä voisin leikkiä kesyrottieni kanssa, ja siinä olisi suureksi avuksi isompi asunto, jossa olisi rotille oma huone ja oma sohva, jonka ne voisivat rauhassa jyrsiä 😉 .

Toivotan Sinulle, parahin kaikkitietävä Joulupukki, mitä ekologisinta ja suvaitsevinta joulunaikaa ja reipasta ja terveellistä uutta vuotta. Sekä tietenkin anteeksiantavaa ja rakastavaa joulumieltä!

Hassuin ja vaaleanpunaisin terveisin,

eläimiä, musiikkia, televisiota ja fanejaan rakastava ystäväsi Kana

Avainsanat

Kommentit

Mooi, Pukki! Tietysti on se ihan kivaa, jos olisi maailmanrauha, mutta nyt sitten taas lahjatoiveita. No, pinkki kynä, nukkeja, legot, ei muuta.

Kiva kirje 😀 Oho, viimeisin oli kirjotettu 6 kuukautta sitten.. oon vähäsen myöhässä 😛

Hih, Haluisin kyllä omillekkin rotille oman sohvan. 😉 Rotat Kanalta <3

mmmmmmmmmmmmmm……… mielen kinntoista.com
Samaa toivoisin minä.com

Oma kommentti