Kesäkuun Koululainen 2012

Koululainen 6/2012

Tässä pieni kurkistus kesäkuun 201 Koululaiseen. Miltäs näyttää?

Luvassa on Adam Lambertin haastattelu…

Koululainen 6/2012

koirauintia ja muuta urheilua…

Koululainen 6/2012

sekä katsaus huvipuistojen parhaisiin laitteisiin:

Koululainen 6/2012

Julistekuvissa komeilevat Cheek, Karvinen, jalkapalloilija Marianne Tolvanen ja kesäinen lammas.

Kesäkuun Koululainen ilmestyy maanantaina 4.6.2012.

Kommentit

Avatar

One Direction juliste ois niin ihana <3 😉 Tai joku juttu niistä taas tai jotain ees =I

Avatar

Olin erittäin iloinen Adam Lambert -jutusta. Juliste Adamista olisi ollut kiva..

Avatar

Hei, aaaaaargh!D: Tietääks kukaa et mistä saa Adam Lambert pussilakanoita?:D Joo kaikki varmaa perehtyny:P Mut oikeesti mä oon yrittäny monta päivää selailla kaikkia paikkoja, et löytäsin sellasen pussilakanan… Mut ei löydy MISTÄÄN:( Osaisko joku kertoo, mistä niitä saa?

Avatar

miten voi lähettää toiveen sinne koululaisen toimitukseen että laittaisivat 1D:stä julistetta ja juttua? (: kiitti jos joku vastas… (:

Avatar

Sinä ”1♥D” oot oikeessa, ne on niin söpöjä että niihin ihastuu heti ku näkee ne. (:

Avatar

”i♥One Direction ” oon sama mieltä sun kaa ne on maailman ihanin bändi mitä oon ikinä kuulukkaan ja ”ei lol” sä et oo ees kuulut niiden lauluja ja jos oisit ees nähnyt minkä näkösii ne on oisit ihastunut niihin heti elikkä pidä turpansa kii

Avatar

Miks ei voi laittaa julisteeseen vaik Anette olzonia? iha ok lehti xD

Avatar

Ei mitää lampaita vaan kunnon julisteita! esim.one direction,duudsonit,carly rae jepsen jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne …

Avatar

Justimusfilms on paras! kandee käydä kottoon youtubesta 😛

Avatar

Justimusfilms ja one direction julisteeseen! ne on niin PARHAITA!

Avatar

HAH! Sinä ”ei lol” puhut paskaa! Ei One Direction oo mikään huono teini bändi! Se on ihan PARAS! Kuuntelisit niitten biisejä ennen ku tuomitset. 🙂 Ite rakastuin tähän bändiin heti ku kuulin niitten biisin ”What Makes You Beautiful” radiosta. (: ÄLÄ TUOMITSE HETI, ANNA MAHDOLLISUUS! (:

Avatar

one deriction on maailma surkein laulaja. semmone teinix pändi oikee!

Avatar

kaikki nää one direction fanit puhuu totta! Juliste+juttuja Koululaiseen ja 1D ON PARAS BÄNDI NYT JA AINA! (: <3

Avatar

One Direvtion juliste seuravaan lehteen ..ja juttujakin 🙂

Avatar

One Direction on BEST! pistäkää one direction julistee seuravaaksi!

Avatar

One Direction on BEST! pistäkää one direction julistee seuravaaksi!

Avatar

One Direction bändi on paras ,pistäkää one direction juliste seuravaan lehteen ::)))

Avatar

One Direction juliste seuravaan lehteen ja juttujakin olisi mahtavaa

Avatar

One Direction juliste seuravaan lehteen ja juttujakin olisi mahtavaa

Avatar

One Direction juliste seuravaan lehteen ! #1

Avatar

One Direction juliste seuravaan lehteen ! #1

Avatar

One Direction juliste seuravaan lehteen ja juttujakin myös !!!!!
Ja viekä kerran ..One Direction on paras bändi ikinä !!!<33
XOXO

Avatar

miks ei tuu ikinä juttuja one directionista ja juiste siitä myös

Avatar

miks ei tuu ikinä juttuja one directionista ja juiste siitä myös

Avatar

One Direction no siks niin paras koska niitten musa on PARASTA! <3 Ja ne pojat on toki ihan tosi söpöjä ja ihania! <3 Ja kanattaa kuunnella ja muutenki antakaa 1D:lle ees mahdollisuus älkääkä heti miettikö että se on kuiteski ihan surkee joku ihkutusbändi, koska EI SE OO!!!

Avatar

Jee Adam kannessa ja vielä iso juttuki !! <3 Kiitos!! Mutta huonot julkat..

Avatar

Minä en kuuntele mitään Adam Lambergia tai HYI One Directionia.
Minä olen sivistynyt, ja kannatan Jean Sibeliusta.Ok On Mozartkin iha Ok…
OOOLAAAALAAAA!!!!

Avatar

Juu, One Directionin juliste seuraavaan lehteen!! Se on niiiin BEST!!

Avatar

Ja sinä ”The biggest glambert!” ei silloinkaan voi olla Glambert, jos tietää mikä se on;) Eikä kukaan voi olla Glambert halusta, vaan jos on tosi suuri Adam fani, niin silloin sitä vain on. Glambert ei ole sellainen, joka ajattelee, että Adamin musiikki on ihan hyvää, vaan jos ajattelee, että Adamin musiikki on PARASTA, ja että Adam on ihanin, ja sillee ja tällee, nii sillon on Glambert:)<3
Ja sit vielä ''The biggest glambert!'' sä et oo suurin Glambert, vaan mä oon suurin Adam fani, ja kaikkee, eikä siitä kiistellä;)

Avatar

Tota aattelin vaa kysyy, et millanen sää on siellä kaupungissa, missä asutte? Mä asun Kuopiossa, ja kesäloman alkamisen jälkeen on ollut ehkä 2 tai 3 päivää, ettei olis satanu:'( Toivottavasti säät paranisi, ja ainakin heinäkuu olisi aurinkoinen, eikä sataisi:)
Miks muuten tosi moni tykkää One Directionista?:o Ei millään pahalla niille, jotka siitä tykkää, mut 1D on aika jännä… Tai siis semmonen, etten ite siitä tykkää:D Mut ei siinä mitään, jos siitä tykkää:) Kaikilla mielipiteensä.
ADAM ON PARAS:)<3<3<3

Avatar

One Direction juliste ja jutttuja kans seuravaan lehteen !!

Avatar

One Direction juliste ja jutttuja kans seuravaan lehteen !!

Avatar

One Direction juliste ja joku sivun parin kunnon juttu niistä olis ihan paras asia ikinä =)

Avatar

Adamilla on 1 hyvä biisi. Hevosia toivoisin koululaiseen!

Avatar

lisään vielä yhden jutun! Adam oli tosi sulonen kansi kuvassa! <3
(:

Avatar

Terve moromo! siis oot ihan pask@ tyyppi,one direction on parast bändi joka on olemassa jos et ymmärä oot tosi tyhmä! >:D
PS.pistäkää on direction juliste seuravaaksi

Avatar

vitsi one deriction o iha pasta! neo jtn teinixx laulajii ja kuulostaa tytöilt!! lol joku one deriction!!!!! iha kakka ”bändi”

Avatar

tota, olin angry birds landias särkkikses, se ei ollu kovinkaa ”hieno paikka” tos kuvas se näyttää ja on se hieno…. mut siiihe puuharataaa pääs vaa jotai 5 v. :(( -.-

Avatar

Ettekste ymmärätte ei mitään urheilian tai eläimin kuvii/julisteita kun ne ovat tosi huonoja ja lentää heti roskiin ..Pistäkä One Direction juliste sinne ja jotain juttuja niistän ,jos SE mitä äsken pyysin tapahtuu s elehti ei oo sit enään niin tylsä :))

Avatar

One Direction juttuja olisi kivoja no no no .. juliste on parempi (one direction)

Avatar

One Direction juliste seuravaan lehteen & jututkin olisi TOSI kivoja ((::

Avatar

Ne TYTÖT jotka ovat gosussa, niin laittaa viestiä mallille Piia Pinja, sillä han on glambert 😉 Et voi olla glambert, ellet tiedä mikä se on

Avatar

kaikki haluuu 1d juliste no kuuntelin sen yhen tai kaksi biisiä se what makes you beautiful ja joku I want ,oli ne ihan ok

Avatar

Repesin ”seksikäs poika” XD ootsä 5v????
PS.one direction juliste seuravaan lehteen :)))))

Avatar

EIEIEI TÄÄ ON MENOS IHAN VÄÄRÄÄN SUUNTAAN! Kiitos lisää kommentteja sinulta seksikäs poika! (; Haluan nähdä mitä muuta sä vielä keksit. (: JOO JA TÄLLÄ PALSTALLA ON IHAN PARHAAT KESKUSTELUT! (: (: Ja vielä sitä että kiva että sain tavallaan selville kuka on varastanu mun nimimerkin. 😀 Ja ONE DIRECTIONISTA JUTTUA JA JULISTETTA JOS HALUATTE OLLA AJANKOHTAINEN LEHTI, HYVÄ KOULULAINEN, NIIN LAITTAKAA ONE DIRECTIONIA JA KUUNNELKAA MYÖS LUKIJOITANNE!
(:

Avatar

Joo, nauran sun kommentille ”seksikäs poika”. Onko kenties hauskaa?:D
Kuitenki joku 8-9v. siellä kirjottelee… Ei vitsi nolo oikeesti:D:D
Äidinkieli sulla ainaki on mitä parhain:)
Mäki rakastan kaikkia pikkupoikia, jotka vaa huutelee tosi ”hassuja” juttuja:D

Avatar

One Direction juliste seuravaaks ja ei mitään urheilioita tai eläimii no one direction juliste ja jotain juttuja (one directioniasta)

Avatar

One Direction juliste seuravaaks ja ei mitään urheilioita tai eläimii no one direction juliste ja jotain juttuja (one directioniasta)

Avatar

one direction:)lle se nimimerkintä vara tyyppi ,nii mul on tää nimimerkintä no se vara tyyppi on sillä nimellä kun halusin tehä toisen en tiennyt minkä no kun lähin pikkuvieli pisti mulle sen eli voi voija en oo oikesti haukkunut sua vaan se mun (vanha kamu) varasti sun nimimerkinnän ja sanoi muka se olen minä

Avatar

vastaus one direction 🙂 sanoitsä et oon pieni no joo 7 luokal ja oon menos 8 joo oon aika pieni no tiedoks vaa en oo varastanut nsen nsun maailman ihanin nimimerkinnän ja tiedoks se joku haukui sua lesboks on mun kaveri (vanha kaveri)on haukkunut sua se varasti munkin nimimerkinnän ja haukui sua koko aja älä sit syytä mua vaan sitä

Avatar

ADAM♥ kyllä,kyllä.. tämä lehti lähtee lehtihyllystä mukaani! yksi kysymys vielä, että miksi ADAMISTA ei ole JULISTETTA tässä lehdessä??
petyin vähäsen;( No, mutta kansi tulee aivan varmasti seinälle!♥ haastis myös:)

PS. SEURAAVAAN LEHTEEN ADAMIN JULISTE!!♥ PLIIIIIIISS!!!!!

Avatar

Hei sä One Direction fani, kiva et tykkäsit:) Mä en oo varmaan ikinä kuullukkaan mitään 1D:n kappaletta:D Aika moni vissiin tykkää siitä, vai?
Oli kyllä kiva, kun ennen sitä, kun rupesin tilaamaan koululaista, niin sain kaikki Adam julisteet, joita koululaisessa tuli, niin kaverilta:D Nyt onneksi tilaan itsekkin koululaista:) On kyllä aika hyvä lehti!
Kuitenkin asiasta kolmanteentoista, on aika outo juttu, että aluks moni on vaikka tosi (esm.) Justin Bieber, tai vaikkapa Robin faneja, ja ne on niiden mielestä tosi ihania, ja parhaita, mutta sitten jonkin ajan päästä ne onkin ihan hirveitä…? Eihän se sitten ole mitään oikeaa fanitusta. Jos on jonkin OIKEA fani, niin ei sitä niin vaan yht’äkkiä ruetakkaan inhoamaan..? Mä itse olen tykännyt Adamista TOSI kauan (moooonta vuotta). Aluks se oli semmosta, että mä kuitenkin halusin jo Adamin levyn, vaikken sitä silleen fanittanutkaan, mutta pidin siitä silti, mutta nyt ajan myötä minusta on tullut maailman suurin fani:D Maailmassa ei voi olla mitään ihanampaa, kuin Adam:D<3 Toivottavasti ketään ei ärsytä, kun mä kirjotan jotain kilometrin pitusia kommentteja, mutta on vaan niin paljon asiaa:D En oikeastaan edes pahemmin kuuntele kenenkään muun/muiden kappaleita, kun Adamin:D<3 Sori nää mun Adam-saarnat, mut se on vaan niin ihana:D

Avatar

Kiva kun on Aku Hirviniemestä juttu ja toi Karvinen-juliste on aika kiva! XD

Avatar

Olis ihanaa jos reuraavas lehdes olis juliste ja juttu One Directionista<3 Samaa mieltä?

Avatar

Jee!! Cheekin juliste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oon aina toivonut Cheekin julistetta<3

Avatar

Koululaisen tilausta olen lopetelemassa mut velä tää tuli toi huvipuisto juttu oli hyvä mut ei siinä oikee muuta..

Avatar

adam lambertista vois tulla enemmän julisteita!! <33 ja aion ostaa lehen ja lukee ton haastattelun ((:

Avatar

tosi kiva kuulla että olet löytänyt jonkun artistin jota fanitat noin paljon ja ymmärrät että homous ei oo paha asia ja että Adam ei oo outo silleen vaan ihanasti outo! (: tuli ihan hyvälle mielelle tuosta sinun kirjoituksestasi! (: tarkoitan siis nimimerkkiä AdamLambertFani 😀 Itsekin fanitan yhtä paljon One Directionia ja ymmärrän siis sinua joka fanittaa Adamia yhtä paljon. 😀
♥: One Direction ♥ 😀

Avatar

Voisko joku päivä tulla julisteeseen: Angry Birds,Annna abreu ,robin selena gomez tai uusi päivä oisin nii ilonen taai JUSTIN BIEBER

Avatar

Paras kansikuva, mitä voi olla;)<3<3
Adam on tosi komea, söpö, ja muutenkin kaikista paras laulaja!<3
Olen Adamin suurin fani, ja ihanaa, että siinä oli toi haastattelu:)
Ostin numeron ensin kaupasta, sitten se tuli mulle postissa (koska tilaan)
Toisesta leikkasin Adamin kuvat, ja toisen säästin ehjänä:D
Ja Adam on kyllä vähän outo, mutta ihanalla tavalla outo:)<3
Olisipa siitä tulossa paljon julisteita;)
Seinilläni on niitä aika paljon, mutta harmi, että niitä saa aika vähän kaikkialta... Olen myös itse tehnyt ''julisteen'' kartongista, johon olen laittanut sinitarralla Adamin kuvia:) Se on jo täynnä, joten täytyy alkaa tehdä uutta;)Minulla on myös uniikki paita, jonka olen ihan itse netissä suunnitellut, ja sitten tilannut. Etupuolella lukee ''I LOVE ADAM LAMBERT'' ja takapuolella ''Adam Lambert is the most wonderful and sweetest singer in the world'' Ja ''I <3 Adam'' toisessa hihassa lukee ''I'm a Glambert'' ja toisessa hihassa ''Adam is the best'' Toivon, ettei kukaan dissaisi Adamia homouden takia:) Minusta se on juuri cool juttu:) Mutta en tullut mitään oppituntia pitämään, joten lopetan nyt:D

Avatar

Jja.. Olihan se Cheek ihan komia. Löys tiensä seinälle. Ois kyllä joku Nälkäpeli ihan kiva julisteessa 🙂

Avatar

ONE DIRECTIONIN JULISTE SEURAVAAN KOULULAISEEN!!!
JA EI PLIIS NIITÄ SAMOJA KUVIA MITÄ KAIKISSA LEHDISSÄ AINA ON!!! VAAN JOKU ERI KUVAKI OIS KIVA! (:
ja turha yrittää haukkuu mua, tykkään 1D:stä silti aina ja ikuisesti ja aika törkeetä että toisten nimimerkit varastettaan. :/

Avatar

Hah, sinä nimimerkki vara typi. Aika naurettavan kuulosta tekstiä. (: Oot kuitenkii vaan joku pikku penska joka ei edes tiedä mikä on huora ja yrittää sitte siellä koneella ollessaan leuhkia ja esittää isompaa! (: Sori vaan mutta toi sun yritys olla kova ja saada mut suuttumaan ei toiminu. Ennemminkin se sai mut vaan nauramaan. (: 😀

Avatar

IHAN OIKEESTI EN YMMÄRRÄ MIKS JOKU EI TYKKÄIS KOULULAISISTA.KOSKA NE ON AINAKI MUN MIELEST TOSI HYVII!!!!!!!!!!!!(3(3(3(3(3(3(3(3(3(3(3(3

Avatar

One Direction juliste seuravaksi ja ja ja jaaa…olis kiva jos olis myös one direction juttujakin sit olis kiwa lukea ton jos ei oo one direction julistetta turhaan toi lehti ees tule sit 🙁

Avatar

ONE DIRECTION EHDOTTOMASTI SEURAAVAAN KOULULAISEEN JULISTEEKSI JA JUTTUAKIN OIS KIVA SAADA! (: sillon voisin jopa lukee sen lehden ja ostaa (:

Avatar

Surkeet julisteet! Voisko tulla vaikka Adelen tai Potterien?? Peräsmiehen poika ja mun kultsi, aina niin valppaana!

Avatar

Adam on söpö<3<3<3 tulispa Adamista ja Saulista juliste<3<3<3

Avatar

Kiitos kovasti Adamin kansikuvajutusta. Mutta miksi kannessa vanha kuva Adamista? Sisällä kuitenkin uudempia kuvia ja hieno juttu

Avatar

mä oon tilannu koululaisen mut se ei oo tullu mulle vaikka se ilmesty toissapäivänä

Avatar

mä oon tilannu koululaisen mut se ei oo tullu mulle vaikka se ilmesty toissapäivänä

Avatar

Ei oikeesti enää mitään One Directionii… Se on ollu jo jokasessa lehessä… Demissä, Miss Mixissä yms… Se on ollu noistaki jommassa kummassa KOLME kertaa… Voitte käyä hakeen kaupasta niitä lehtiä joissa on ollu niitten julisteita, ku ei jaksa ku kaikki haluaa aina vaan 1D julisteita… Tulee korvista ulos koko bändi… Taian muutenki lopettaa kohta tän lehen tilaamisen ku taso vaan laskee…

Avatar

On jo kesäkuun 5 päivä mut ei koululainen tuu mun serkku keksi yhen hyvän jutun mut en saa sanoo koska me julkastaan se kun ollaaa aikusii ja paljon rahnaaa (siis rahnaa on suku vika:-)jee). Siis mun serkku on sama kun anna liisan serkku joka myös komentoi mut tää ei taida liittyy koululaiseen:-( sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr tää on kivaa kirjoittaaa karvinen on paras i love karvinen

Avatar

Siistiii vähän kivat julisteet haluun ton lehden mis se oikeen viiipy haluun jo sen mun seinälle oon mutru naamassa kun serkun piti tullta mut kun isi ei suostunu ottaa mukaan potuttaaaaaaaaa haluuun jo et mun serkku tuleee

Avatar

Haluun tuulin julisteeen. Toivon et se tuleee heinäkuussa: – )

Avatar

Uu hieno varsinkin kun on synttärit just kesäkuussa jeeedeeeeeeeeeeeeeee siis 25 päivä

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiis tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Avatar

Haluaisin seuravaksi one direction juliste seuravaksi 🙂

Avatar

Tuleeko sitten ollenkaan sitä kesäspesialia? ;(( se on aina iha best..!

Avatar

Näänksmä unta tai mitä kun kaikki haluu one direction julistetta siihen seuravaan lehteen..(mä haluun myös)

Avatar

Olen sama mieltä teidän kaikkien kaa!(::

PS.Hei te koululaisen tekiät Pistäkä seuravaks One Direction juliste
ja jos olisitte noi kilttejä tehkää sillein koko aukeema One Direction juttuja 🙂 ♥

Avatar

No tietty koko maailama ja avaruus !!Mun seinä on täynnä 1D julisteita ja toivon että One Direction juliste tulee seuravaa lehteen

Avatar

Olen kyllä tosi pettynyt ettei tullut sitä paksua kesäpuuha koululaista >;( oon odotta nutsit
ä koko vuoden ja se oli ihan paras v
iime vuonna ja sitä edellisenä >;(

Avatar

Kiitti The karate kid,oot kyl säkin kiva kun tykkäät Myös One Direction:ista

Avatar

Tämä on vastaus Harry Styles:ille,
IHANA kun rakastat One Direction ja te koululaisen tekiät pistäkä One Direction:in juliste 🙂

Avatar

Vihdoinkin,aika paljon tyyppejä toivoo että 1D juliste tuele olen mukana ,(:: koululaisen tekiät voittekste pistä One Direction julisten seuravaan lehtee ? :3

Avatar

One Direction<3 ,jos joku koululaisen tekiästä lukee tämän nii voittekste olla maailma kilttejä ja pistää seuravaan koululaisen lehtee niiden juliste (::

Avatar

Moi kaikille olen tämmöinen 1D hullu ja olen todella onnelinen ku monet täälä hetkellä toivoo että one direction juliste tulee seuravaan numeroon..no mä toivoon myös sitä ja toivon että sillein tapahtukkin (:

Avatar

Muistan kun VAAN ekan kerran Koululaiseen-lehteen tuli eka One Direction juliste,olin tosi oloinen JA täälä hetkellä olen pettynyt kun One Direction julisteita ei ole enään.
PS.toivon että täälä kerta tulee One Direction julistetta:)

Avatar

Jee nytt on kesä,no Olis kiva jos oisitte pistännyt one direction julisteen ja paljon nmuutakin niiden kuvaaaaaaaaa

Avatar

olen sama mieltä noiden muiden tyypin kaa jotka haluu One Direction julisteen seuravaan numeron pliiiissss pistäkä one direction

Avatar

One Direction<3333 haluun niitä pliis älkää olkoo nii ilkeitä ja pistäkää One Direction julisten 🙂

Avatar

Siis miks niin paljon tyyppejä haluu 1D julisteen koululaisen kerron syyn se on paras!PISTÄKÄVAIKKAPA TÄMÄN KERRAN ONE DIRECTION JULISTEEN♥

Avatar

Toi lehti on hieman outo parasta on ehkä siinä lehes Adam Lambert,no kuin huomasin paljon tyyppejä halua One Direction julisteen siihen lehteen ja mä olen samaa mieltä niiden kaa,TOIVON että he pistävät ONE DIRECTIO :iin juliste seuravaan numeron XD

Avatar

1D eli One Direction olis paljon paremmin kun jotkut urheiliat

Avatar

One Direction on paras!sen juliste on paremmin ku jotain eläimii tai urheiliat 🙂

Avatar

Toi lehti on jotenkin hyvä kun tos on angry birds juttuja ,no olisin maailman onnelisin poika jos tossa olisi One Directionin julisteja ja kyl Rihannakin olis hyvä no mielummin 1D

Avatar

Lehti on täälä hetkellä surkee kun ei ole One Directionii tämä lehti olis hyvä jos olis one direction,jedward ja lady gaga♥

Avatar

SINÄ IDIOOTTI JOKA VARASTIT MUN NIMIMERKIN JA KIRJOTIT MUN NIMIMERKILLÄ ETTÄ ”ONE DIRECTION ON OIKEESTI HUONO!” VOIT MENNÄ SINNE MISSÄ PIPPURI KASVAA!!! MÄ OON EDELLEEN SITÄ MIELTÄ ETTÄ ONE DIRECTION ON PARAS JA TOI LEHTI NÄYTTÄÄ IHAN SURKEELTA JA ETTÄ KOULULAINEN ON EDELLEEN HUONO JA TYLSÄ LEHTI!!! On kyllä ikävää että täällä varastellaan toisten nimimerkkejä ja kirjotellaan niiden nimimerkkien takana valheita!!! :/ raivostuttavaa ja lapsellista

KIITTI JOS LUIT TÄN KOMMENTIN MUN NIMIMERKKI VARASTETTIIN! :/
T: oikee OneDirection(:

Avatar

Onkos mahollista, jos julisteisiin voisi tulla Lady Gaga, chihuahua ja simpsonit? Olisin niin iloinen, jos nämä löytyisi vaikkapa seuraavasta numerostaö…

Avatar

Olin jotenkin pettynyt tuohon lehteen….. Sais olla enemmän juttua pesiksestä!

Avatar

Voisko joskus tulla vaikka pepe Willberg julisteeseen? Se olis heti seinäl

Avatar

jes tänää tulee koululainen ei ois muuta tekemistä kun sen lukeminen 😀

Avatar

aika monest on tullu juliste joita ehotatte ette oo vaan lukenut niitä joissa on ne ja älkää valittako

Avatar

Minusta koululaisen laatu on huonontunut, samoin suosikissa.Minusta koululaisessa jauhetaan samoja aiheita aina eri vuoden aikoina. Suosikki oli taas oli ennen mukava nuortenlehti mutta nykyään se on tarkoitettu pääosin tytöille ja olen surullinen sen takia. Suosikkiin pitäisi saada enemmän poikia ja tyttöjä kiinnostavia asioita, eikä pelkästään puhuttaisi muodista ja meikeistä ym. Olisi myös mukavaa että lukijat saisivat päättää kaikista julisteista jotka tulisivat lehtiin ja koululaisen ja suosikin leimat pitäisi jättää julisteista pois, ne häiritsevät minua ja monia muita. Ennen tykkäsin molemmista lehdistä ja tilasin niitä mutta en enää kyseisen asia vuoksi.

Tämä oli minun mielipiteeni ja en halunnut loukata ketään, Anteeksi jos näin kävi! Hyvää kesää kaikille 🙂

Avatar

Pikkulissut pitäkää pienet huulikiiltoiset suunne tukossa jos ette ymmärrä musiikkia. Justin Bieber, Selena Gomez jne. eivät ole musiikkia. Joskus ehkä ymmärrätte 🙂

Avatar

miten adam on teistä outo jos ette oo edes tutustunut hänen musiikkiin saati kattonut haastatteluita adamista :””D please, älkää tehkö johtopäätöksiä ilman perusteluita ja tutustumista.

Avatar

plus ei mitään 1D julisteita kun se on nii turha ja fiasko bändi! 🙂

Avatar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkvbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffftttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Avatar

älkä olkaa semmoisia älkää enään pistäkää mitään urheilian julisteita vaa mielummin 1D

Avatar

Pistäkää jo one Direction:ii kun se oli vaa 1:kerta,eli jos voinut kirjoittaa siihen lehteen et mikä on pudos vastaisin no tod koululainen lehti ku SIEL ei oo ONE DIRECTION julistetta D:

Avatar

täälä vastaus yhelle tyypille joka sanoi että One direction on huono hän voi olla hiljaa siel yksin nurkas,jos joku haukuu 1Dtää voi painua tie minne >:D

Avatar

Miksei oo koskaan just mistään Lady Gagasta,pmmp:eestä tai vaikka haloo helsingistä! julisteita

Avatar

Joo, julisteeseen laittakaa poneja tai koiria. Toi huvipuisto-juttu tulee olemaan paras!

Avatar

Mulla alko kesäloma!!!!!! Pääsin just koulusta ja oon ny kännyllä netissä!!!!” kesäloma on niin parasta!!!

Avatar

Miks julisteet on niin surkeita ja kaikki haluaa jonkun Justin Bieberin julisteeseen vaikka niitä saa puolilmaseks kaupoista???

Avatar

Miksi julisteet on noin huonoja?
Jotain uutta vois tulla julisteisiin esim. Pitbull?
Okei se ei ole uus mutta hyvä.

Avatar

ANNGRY BIRDS!!!!!!!! WOWOWOWOWOHOOOOOO! I LOVE ANGRY BIRDS

Avatar

okei kivaa

oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwååååååååååååååååååååååååå’äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Avatar

Joka kerta ku Koululainen tulee, tai nään sen kannen, nii petyn ku ei oo hyviä jullareita …

Avatar

Jess Adamin haastattelu :D!! On jo tullukki odoteltua! Mut on kyl aikas huonot julisteet 🙁

Avatar

Oikeest miks julisteet on niiiiiiiiiiiiiiin huonoja!!!!!!! Miks ei oo vaik Arvil Lavingne tai Katy Perry tai Ke$ha?

Avatar

Adam lampert lambert on outo huonot julisteet ja huono
kansikuva. Oikeesti aina huonompi juliste ja jutut ei mee taaskaa seinälle mitää. Kirjoitan muuten iPadilla

Avatar

SIIS IHA TOSI LAITTAKAA PAREMPII JULISTEITA. NIINKU KUKA HALUIS JONKUN LAMPAAN SEINÄLLE. LAITTAKAA VAIKKA JOKU GEBARDI.

Avatar

kirjotan varmaan aika monen kutos ja vitosluokkalaisten puolesta. koululaises ei oo enää yhtää mielenkiintosta juttua. okok, viime lehdes oli jääkiekko :> mut noi julisteet me varmaa halutaan meidän seinille joku LAMMAS?! :DD noihsm mun tilaus loppuu muutenki. adios:D

Avatar

koska tulee se kesäspesiaali!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????

Avatar

heippuliheijahopsansaa on oikeessa!!!! Adam ”lampert” Lambert on outo!
Pink, oot oikeessa ADAM ”LAMPERT” LAMBERT ON OUTO!!

o
OU
OUT
OUTO
OUT
OU
O

Avatar

^ Adam Lambert ON outo!

Ja musta koululainen menee vaan koko ajan huonompaan suuntaan :/
Pelkkiä tylsiä juttuja. Miksei voi olla kannessa jotain tavallista tyttöä/poikaa, joka EI oo julkkis. Vaikka kannessa olis ihan tuikituntematon henkilö, niin lehden sisällä voi olla juttuja eri julkisuuden helnkilöistä.

Onko kukaan mun kanssa samaa mieltä?

Avatar

Jee, huvipuitolaitteet ja se lammas on varmaan söpö ja laitan kai sen jalkapalloilijankin seinälle.

Avatar

Vaikuttaa mukavalta!! :)En niin hirveesti tosta Adamista välitä ,mut toi huvipuito kyllä kiinnostaa ,kun en tiedä vielä mihin huvipuitoon menen…=)

Avatar

karviainen ja futaaja pääse mun seinälle. tuli äsken futis treeneista

Avatar

miks julistees pitää olla aina joku muu eläin kui koira? vois joskus olla vaikka koira, tai edes joku hyvän sarjan päähenkilö. kuten totuuden miekasta joku, tai merlin tai edes taru sormuksesta vaikka klonkku!

Avatar

KAIKILLE JOTKA HALUAVAT OMAN IDOLINSA/ELÄIMENSÄ KANTEEN:
Yläkulmassa on pieni vaalea palkki, jossa lukee Kysy meiltä. Klikkaa sitä. Valitse palautetta lehdestä siitä kohtaa, ja kirjoita toivomuksesi (ja vaikka perustelukin) siihen varattuun kohtaan. Sinun ei tarvitse täyttää kaikkia henkilötietojasi, nimimerkki riittää.

Alkaa nimittäin ottaan vähä päähä toi ku koko ajan valitetaan ku ei se oma ehotus päässy. Mutta ei vaikuta innostavalta tuo lehti

Avatar

adgjmpjw: Justin Bieberistä on tullut jo juliste.

Parempi kuin viime lehti, on varmaan tulossa.

Varsinkin, kun minun lehteni tuli 2 viikkoa myöhässä!

Jääkiekko ei oo just nyt se best juttu.

Mutta koira jutusta tulee takulla kivaa!

Avatar

Hyvä lehti tulossa,mutta kpululaisen tilaaminen lopetettu=(

Avatar

Ihan hyvä varmaan, Adam Lambert ja ne huvipuistolaitteet. Julisteet ei kyl kauheen hyvät… Ja koirajuttu, no ei nyt kauheesti ilahduta!

Avatar

Ihan hyvä lehti, julisteet ei oo niin parhaat, mutta hyvä, että on juttua koirista.

Avatar

En ole ikinä kuunnellut yhtäkään Adam Lambertin biisiä. :
Joten en voi sanoa, että se on hyvä tai huono. xD
Minun mielestäni kansikuvaksi voitaisiin laittaa välillä Avril Lavigne!
Kun aina on joku Justin Bieber tai Miley Cyrus tai joku semmoinen…-.-’

Hyvä kuitenkin, että koiristakin on juttua!
Julisteet eivät kuulosta kovinkaan kummoisilta. ; En taida laittaa sitten mitään seinälle...Ehkä tuon lampaan. :'D OneDirection(: muuten. Olen samaa mieltä! Miksei tule jotain sellaista kyselyä tuohon etusivulle, että mitä juttuja lehteen ME tahdomme, ja kenet ME tahdomme kanteen! Välillä joku parempi kansikuva! Joskus edes vaikkapa hamsteri tai joku eläin! Tai jos artisti, niin Avril Lavigne. Tuo oli sitten minun mielipiteeni, enkä tarkoittanut sillä ketään loukata. :)^

Avatar

Okei okei, mä valehtelin. Musta toi lehti on paras, ja mun Adamini näyttää toosi suloselta. Ja Direction on oikeesti huono.

Avatar

Okei okei, mä valehtelin. Musta toi lehti on paras, ja mun Adamini näyttää toosi suloselta. Ja Direction on oikeesti huono.

Avatar

Kun näitä kommentteja lukee täältä vaikuttaa siltä että ei kovin monet oo kovin tyytyväisii… :/ Miks näin on?? KOULULAISEN TEKIJÄT, ME KAIVATAAN MIELENKIINTOSEMPIA AIHEITA JA PAREMPIA JULISTEITA!!! Sorisori tää oli vaan mun mielipide mut toivottavasti joku on ees samaa mieltä… 🙂 xD

Avatar

Marjanne Tolvanen kyl pääsee mun seinälle… :DDDDDDD

Avatar

hyviä julisteudn aiheita:PMMP, NRJ:n juontajat, kissa, kissa, kissa, PMMP,

Avatar

Ihan ok paitsi aika lailla erilainen kuin viime kesäkuinen. Adam Lambert-jutun mä varmaan luen.
Julisteet nyt on ihan samaa luokkaa kuin ennenkin että ei taida vieläkään löytyä seinälle mitään…

Avatar

ok. no, ainaki näkee mitkä on huvipuistojen parhaat laitteet. powerparkissa ainki thunderbird ja copra… maybe. 🙂

Avatar

Ihan mukavaltahan se näytti! Mielestäni on kivempi, kuin edellisellä kerralla 🙂

Avatar

Näyttää tuo ainaki paremmalta ku se viime kuun lehti. :/ En ite tilaa enää Koululaista en voi varmasti sanoa onko se hyvä vai huono lehti nyt, mutta viime vuonna lehti oli kyllä yllättävän tylsä ja huono… :/ Toivottavasti se on parantunut ja että sillä ois joitaki lukijoita edes. (: Mä en ite enää oo yhtään kiinnostunu Koululaisesta, se oli niiin tylsä viime vuonna että jäi huono fiilis eikä tee enää mieli ostaa koko lehteä… 🙁 Mutta ton Adam Lambertin jutun voisin lukee ja jos sinne tulis jotain juttuu One Directionista niin voisin kyllä ostaa sen lehden! Mutta ainakaan vielä ei oo tärpänny. :/ KIITOS TUHANNESTI JOS JOKU LUKI TÄN KOMMENTIN, TÄSSÄ OLI ASIAAKIN. (: !!!

Avatar

Hyi Adam Lambert! Jee koiria ja urheilua! =) Olispa jotaki pesiksestä!

Avatar

Miksei Myytinmurtajat ikinä ole Koululaisessa? Ne liittyy tavallaan opiskeluun, kun ne testaa kaikenlaisia juttuja.

Avatar

^kyllä! 😀 ja jee, CHEEK. <3<3<3<3<3<33 se juliste löytää tiensä seinälle. 😀

Oma kommentti