Kesällä kaikki on mahdollista!

Lomaa odotellessa on ihanaa suunnitella, mitä tekee kesällä. Tänä vuonna minulla ei ole tiedossa ihmeellisiä matkoja, mutta aion käydä usein ainakin Uimastadionilla, Kauppatorilla vihannesostoksilla ja pyöräretkillä.Viivi Pusu rannalla

Omassa kotikaupungissa takuulla riittää tekemistä. Lähikentillä pelataan pesistä ja futista. Kirjastot ja elokuvateatterit ovat auki tavalliseen tapaan. Leiri- ja kerhoesitteitä selatessa alkaa hengästyttää, taas on tarjolla kaikkea taikatempuista Harry Potter -leireihin. Kokeilisinko tänä kesänä rullaluistelua tai optimistijollaa? Minigolfia olisi kiva pelata, loppukesällä voisi poimia vadelmia ja patikoida lähimetsissä. Toisaalta, pieni matkakin piristäisi, edes risteily… joten pitäisikö kuitenkin katsella sopivia lomakohteita ja houkutella mukaan mahtavaa matkaseuraa?

Kesällä voi saada uusia ystäviä. Kesällä voi ihastua tai vaikka rakastua. Kesällä kaikki on mahdollista.

Lukujärjestystä en kaipaa lomalle. Kesällä on ihanaa saada vain olla. Ja vaikka kaikki suunnitelmat eivät toteutuisikaan, se ei haittaa: voihan ne toteuttaa vaikka sitten jonakin toisena kesänä.

 

Mitä mieltä sinä olet?

Voit keskustella aiheesta täällä!

Teksti: Tittamari Marttinen Kuva: Erika Kallasmaa

Kommentit

Oma kommentti