Kilokaupalla kalaa

Heinäkuun Koululaisessa käynnistyi Jättivonkale-kisa. Kisaan tuli kymmenittäin kuvia hienoista saaliskaloista. Tässä kuvat kilpailun voittajasta sekä seitsemästä onnekkaasta, jotka voittivat palkinnon arvonnassa. Kilpailun pääpalkinto on Kuusamon Puukalan ja Stormin Naturistic WildEye Perch -vieheet. Ne saa itselleen Lauri Salonen.

Jättivonkale

Lauri Salonen ja hauki: Sain heittouistimella kuvan mukaisen 7,31 kg:n hauen perjantai-iltana 17.5.2013 Kuhmoisten Nuorajärvestä.

 

Jättivonkale

Ella Ranne ja säynävä: Säyne tuli mato-ongella 18.5. Eurajoen salmesta. Sen paino oli 1,450kg.

 

Jättivonkale

Ella Ranne ja haulki: Hauki tuli samasta paikasta 10.8. Sen paino oli 4,2kg.

 

Jättivonkale

Jonna Heininen ja hauki: Sain 1,5 kg:n hauen Hiittisistä virvelillä, jossa oli Kuusamon haukiruohikko-uistin.

 

Jättivonkale
Jonna Heinisen lahna: Sain 990 gramman lahnan mato-ongella.

Jättivonkale

Lassi Huikuri ja hauki: Sain napattua tämän 3,2 kg:n hauen sunnuntaina 14.7.2013 illalla, kun olin kalatamassa kesälomamatkalla Siilinjärven Jännevirralla, Kotkatvedellä. Hauki on suurin saamani hauki tähän mennessä. Uistimena minulla oli Kuusamon puu-uistin.

 

Jättivonkale

Samu Piirainen ja harri: Samu nappasi kesäloman kunniaksi 11.6.13 600 grammaa painavan harrin. Kalapaikka sijaitsi Savukosken kunnassa Tanhuan kylässä. Onkena oli virveli ja siinä luottouistin lotto. Liekö uistimen nimellä jotain osaa tämän saaliin saamiseen. Tämän kokoiset harrit on aika tiukassa saada ylös.

 

Jättivonkale

Samuli Saarijärvi ja hauki: 3 kg, 76 cm Keurusselältä virvelillä ja clackin minnow -uistimella 3.8. noin kello 12.30.

 

Jättivonkale

Tino Kaijanen ja hauki: Sain hauen virvelillä 19.7.2013 Voisalmen venerannasta, Lappeenrannassa. Uistin oli Kuusamo professor I helmi.

 

Jättivonkale

Tino Kaijasen säynävä: Sain samasta rannasta mato-ongella säynävän 9.7.2013. Crocs on kokoa 38.

 

Jättivonkale

Viivi Hiltunen ja hauki: Se painoi noin 4,1 kiloa, ja se on saatu virvelillä Saimaan vesiltä. Sain sen 22.6.2013, eli juhannuksena.

Kommentit

Oma kommentti