Kuono kohti joulua

Joulukuun Koululaisessa otamme tukevan suunnan kohti vuoden suurinta juhlaa. Ja kukapa meistä ei haluaisi viettää sitä pienen Iines-karitsan ja sen villavien kavereiden kanssa?

Koululainen 12/2013

Iines viettää joulua muiden lampaiden, ponien ja oravien kanssa. Tuisku-koira vetää ahkiota kuin Petteri Punakuono pukin pulkkaa! Jutussamme selviää myös, millainen on marsujen joulupolkka…

Koululainen 12/2013

Jouluun kuuluu tietysti myös lahjoja. Paras lahja on sellainen, joka on hartaasti harkittu ja huolella valittu, saajalle juuri sopivaksi! lahjaksi voi antaa myös yhteistä aikaa. Esimerkiksi isovanhemmat takuulla ilahtuisivat sellaisesta! Yhteinen aika kuluu hauskasti esimerkiksi korttitemppuja tehden! Niihinkin löydät vinkit joulukuun Koululaisesta.

Koululainen 12/2013

Koko syksy on ollut yhtä juhlaa myös Antti Tuiskulle. Idolsista pinnalle ponnistanut laulaja on viettänyt 10-vuotisjuhlaansa! Seurasimme Anttia laivalle, missä hän asui ja esiintyi peräti 18 päivän ajan!

Koululainen 12/2013

Koululaisen syksyn superjuttu on tänäkin vuonna ollut Reilu luokka -kilpailu. Mukana oli paljon mitä mainioimpia luokkia. Kiitos teille kaikille osallistumisesta – toivottavasti kisa ilahdutti teitä yhtä paljon kuin meitä! Koko Suomen reiluimmaksi luokaksi valittiin Muuramen superviikit. Heidän palkintopäivästään voit lukea lisää Koululaisesta. Palastettakoon, että siihen liittyi ainakin Iso Paha Susi, Peppi Pitkätossi ja Harry Potterin näkymättömyysviitta…

Koululainen 12/2013

Robin julisteessa

Robin, Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuva, Sonic-siili ja karhu ovat joulukuun Koululaisen julisteissa.

Joulukuun Koululainen ilmestyy maanantaina 2.12.2013.

Kommentit

Juttua Nikki Sixxistä ja Mötley Crüe tai KISS julisteeseen <3

Moikka! Kiitos kaikille kommenteista.

Robin on ollut viimeksi Koululaisen julisteessa huhtikuussa 2012, eli yli puolitoista vuotta sitten. Hän ei siis ole ainakaan Koululaisen julisteessa kovin usein 🙂

Krista Siegfrieds sen sijaan on ollut julisteessa tämän vuoden maaliskuussa (3/2013) ja uudestaan syyskuussa yhdessä muiden The Voice Kids -valmentajien kanssa, joten häntä emme laita julisteeseen ainakaan muutamiin kuukausiin.

Tänä vuonna julisteissa ovat olleet myös Isac Elliot, One Direction ja Justin Bieber (muiden muassa) ja Tuuli viime vuoden marraskuussa, eli heitäkään emme laita uudelleen julisteeseen aivan lähiaikoina.

Satin Circus ei ole ollut meillä julisteessa lainkaan. Seurailemme, milloin heistä saisi hyviä uusia kuvia!

Nälkäpeli oli julisteäänestyksessä, mutta se hävisi Ella-elokuvalle. Siksi Nälkäpelistä ei ole julistetta tässä joulukuun Koululaisessa.

Mahtavaa alkanutta joulukuuta kaikille!

Onks noilla koululaisen toimittajilla joku ongelma,kun ei löydä julisteisiin mitään muuta kun robin? Satin circus,isac elliot,krista siegfrids,one direction,justin bieber,tuuli,sanni,yms. Ovat esimerkkejä siiitä mitä muuta julisteissa voisi olla. Alkaa jo vähän kyllästyttämään toi robin,vaikka olenkn fani,mutta ei cmon jotain muuta kiitos!!!

taas robin julisteessa ._. montakohan kertaa on jo ollu.. ja oisko mitenkään mahollista saada satin circkusta julisteeseen? 🙂 <3 no lehteä odotellessa

Oma kommentti