Lahja äidille

Millaisista lahjoista äidit tykkäävät? Kysy äidiltäsi, mitä hän haluaisi lahjaksi, ja kerro se muille!Koululainen

Kommentit

-midi99-, sulle.
on varmaa tosi tosi tosi raskasta jos oma äiti on menehtyny 🙁
otan osaa iha täysillä (: !!
>>

nohh uskon et mun äiti pitäis jos sille antais
kirjan,suklaata yms (:
mimmi96,sulle tästä aiheesta…. uskon kans et tosi raskasta äitien ppäivät on niille,jotka on menettänyt oman äidin 🙁 mä en ainakaa kestäis olleskaa jos menettäisin mutsini ! (: jos toivotte et teil olis eri äiti , miettikää tarkkaan,kun joillakin sitä ei ollenkaan ole. !!!

-jajaja-

Tuli vain mieleen -mibi99- kommentista, että monille on varmaan raskasta äitienpäivänä kun omaa äitiä ei enää ole… Itse en tietäsi mitä tekisin jos äitiäni ei olisi enää olemassa.

Voi harmi -mibi99- otan osaa.
Me annamme äidille yleensä kirjan,lehden,mukin yms.Koska koulussa emme lahjoja enää tee,kortit kyllä vielä teemme.
Annoimme äidille erään kirjan jonka olimme antaneet joskus äitienpäivä aikaisemmin lahjaksi,olkaa siis TODELLA tarkkoja kun ostatte lahjaa kenelle vaan.

mä aion tehä äitille äitien päivä lahjaks jonkun kirjan jos on sarjiksii ja muita tarinoita

Mun äitini haluaisi jonkun mun ite tekemän jutun tai nomination paloja.

Mä ainakin aion tehdä mun äidin lahjan itse. 🙂 Niistä äidit eniten pitävät! 😀

Mun äiti tykkää ite tehdyistä lahjoista.

Jos mä hiukankaan tunnen mun äitii, niin tiiän sen, että jos sille ostaa mukin niin se ilahtuu! En ees muista milloin viimeksi äitini on saanut alle kolme mukii lahjaks ja ilahtunut niistä niin hirmuisesti! Eli muki on varma lahja! Äitikin ostaa aina mukin lahjaks kaikkille, joille se ostaa lahjan.(omistan ainakin 40 mukia, joita oon saanu äidiltä)

Mun äiti sanoo aina ettei tarvitse ostaa mitään, että kortti olis kiva 🙂 Mut ostan yleensä suklaata ja siitäkin äiti tykkää 🙂 Ja munkin mielestä itsetehdyt lahjat on kaikista parhaita! <3

Mun äiti sanoo aina, että me ollaan sen parhaat lahjat ikinä ja ettei se tarvii mitää lahjaa, mutta yleensä teen itse ainakin kortin, joskus lahjankin ja ostan suklaata=) sekä jotain käytännöllistä eikä mitään krääsää. Viimeksi tein itse kirjasen, jossa oli kuvia, testejä, toteamuksia ja kaikkea kivaa äidille. Ostin myös suklaata (aina=D) ja valokuvakehyksen johon laitoin meidän perheen. Äiti tulee helposti ilahtuneeksi pienilläkin asioilla, tehkää vaikka lahjakortti, jossa lukee, että ”Äidille! Vien sinut kesällä piknikille.” ja jos ei tommosta kehtaa kirjottakaa että lupaan olla kiltti tietyn ajan=D<3<3<3<3

No heijj! mun äiti haluuu aina jotain vihreetä 😀 emt miks mut haluu vaa ;D nyt se haluu sellasen vihreen kulhon 😀

mun äiti aina vaan sanoo että: älä rakas osta mitään, tee itse vaan joku kortti ja halaa! Mä kyllä haluaisin ostaa sille lahjan muttakun ei oo rahhaa!!!;)

Keksin yhden tavallisen lahjaidean kenelle tahansa: kortti! Tavallista mutta ihanaa!

Keksin viel yhen! Tilatkaa ja suunnitelkaa äidillenne paita jossa vaikka kuva äidistäsi tai sinusta ja sisaruksistasi!1 Äiti tykkää. <333

Mun äiti tykkää kans sellaisesta minkä olen itse tehnyt ja se tykkää myös koruista ja koristeista, esim enkeli koristeista.. <333

Mun äiti pitää siitä et siitä välitetään.(kyl se myös suklaasta tykkää)

mun äiti h haluaisi selaisen lahjan etä siinä olisi kosketavan kaunis runo ja kukia ja aamu-palaa sängkyyn. siitä mun äiti pitää kokeile säkin XD

Moi vaan =) Mun äiti tykkää sellasesta joka on ite tehty. Varmaa muutki äidit pitää sellasesta =)

Mä luulen että äidit haluavat jotain itsetehtyä mistä on iloa. Minä teen varmaan jonkun kamerakotelon, tai miten se nyt sanotaankaan……. 🙂

Ihanaa, toivottavasti saisin Lahjannuksena lahjoja. Keksin nimen itse. Se on ehkä huomenna tai ensi viikolla… Omia merkkijuhliaan voi siirtää!:)

Minun äiti haluaa jotakin itse tehtyä ja se tarvitsee kauppakassia ja ajattelin antaa käsitöissä tekemäni farkkulaukun!;)

Olen samaa mieltä kuin omppu96! Äidit pitävät kaikesta itse tehdyistä lahjoista! Ihan kortista kaulahuiviin!!!

Minä todella tykkään lahjasta kuin lahjasta(: ajattelin vaihtaa nimeni lahjaksi. Onko Lahja ihmisennimi?

Pitäisit autoista tai barbeista, bratzeista tai muumeista, olet varmaan ihan kiva. Terveisiä kaikille koululaisen lukijoille.

Olin kolmas! Jippii! Lahjat on kivoja, oli ne sitten vaikka tyhjiä laatikoita. Itse tykkäisin todella barbeista, mutta jotkut tykkää autoista, se on ihan normaalia.

Äidit tykkäävät lahjoista,jotka ovat itse
tehtyjä ja rakkaudella väsättyjä.
Minun äitini haluaisi lahjaksi jotain kaunista ja sellaista,jota tarvitsee.

Oma kommentti