Linus voitti unelmiensa juhlat

Yhdeksänvuotias Linus Siimes voitti Koululaisen, Activisionin ja PlayStationin järjestämän kilpailun, jonka pääpalkintona hän sai järjestää juhlat itselleen ja ystävilleen.

Juhlatilana toimi vantaalaisen hotellin kokoustila, joka oli tuunattu värivaloilla juhlatunnelmaan. Juhlavieraat ja itse sankari viettivät suurimman osan juhlista pakkautuneena yhteen nurkkaan. Siihen oli syy, sillä tilaan oli viritetty pelinurkkaus, jossa pojat pääsivät testaamaan uutta Skylanders Giants -seikkailupeliä.

– Mitä mä nyt teen? Eiku kato, nyt tää toimii, joku heittää toiselle pleikkarin ohjain kädessä ja silmät tv-ruutua tapittaen.

– Hei, tääl on pahiksii! Noi on pahiksii, huutaa toinen ohjaillessaan hahmoaan kohti pahisjoukkoa.

Peli vetää pojat niin tiukasti sisäänsä, ettei heillä juuri ole aikaa jutella uilkopuolisille. Peli on kuulemma yksi parhaista, mitä tällä hetkellä kaupoista löytyy. Vasta juhlista vastaava Actvisionin edustaja Aleksi Halen saa poikien huomion kiinnitettyä. Hänellä on käsissään kasa perhepizzoja.

– Tulkaahan syömään, että jaksatte pelata, Aleksi huikkaa.

Pienen suostuttelun jälkeen pojat siirtyvät ruokapöytään, jossa pizzan lisäksi on kasapäin karkkia ja sipsejä.

– Peliin alkaa pikkuhiljaa päästä sisälle, pojat mutisevat suut täynnä pizzaa.

Valtaosa heistä on aiemmin pelannut pelin ykkösosaa, joka oli kuulemma “sikahyvä”, joten odotukset tätä peliä kohtaan ovat korkealla.

Paikalla on Linuksen lisäksi kymmenkunta kaveria, sekä isoveljet Elmeri, 10 ja Dennis, 17.

– Juhlat osuivat kyllä oikealle porukalle, koska meillä ainakin pelataan päivittäin. Kotoa löytyy monenlaista konsolia ja kaikille omat telkkarit, poikien äiti Birgit Lampi kertoo.

Jos bileissä on parhaat kaverit, joiden kanssa syödä pizzaa ja pelata pleikkaria, puuttuuko täydellisistä juhlista enää mitään?

– Ei… Paitsi huvipuisto, toteaa juhlakalu tyynesti, ja säntää pian takaisin pelin kimppuun.

Ilman huvipuistoakin tunnelma näyttää olevan katossa. Pojat ovat oppineet pelin nopeasti ja nyt päästään jo kunnolla meininkiin. Pian peli taas keskeytyy, kun juhlaväki huikataan maistamaan kakkua.

Linuksella on oikein onnen päivä. Kakun jälkeen hänelle ojennetaan PlayStation 3 -pelikonsoli ja Skylanders Giants -peli, jotka ovat myös osa kilpailun palkintoa.

Mutta vielä on pari tuntia aikaa pelata kavereiden kanssa. Takaisin konsolien kimppuun siis! Koukuttaakohan peli niin pahasti, että juhlat jatkuvat vielä illemmalla Linuksen luona? Ainakin sankarilla on nyt hallussaan kaikki pelaamiseen tarvittava! Ei mikään ihme, että Linusta hymyilyttää.

Kommentit

Hyvä Linus!!! Sulla ja Elmerillä on aina mahtavat juhlat kotona tai jossain kivassa paikassa. Tulen taas joku päivä teille pelailemaan.

Oma kommentti