Lokakuun Koululaisessa !

1008Anna Abreu on joskus epävarma. Vaikka Annalla on tuhansia faneja, hän miettii välillä, onko tarpeeksi hyvä. Idolinkaan elämä ei ole aina helppoa.

 

Mitä saa tehdä?

Maija Vilkkumaa on joskus kopioinut läksyt kaverilta. Nyt hän yrittää olla kaikin tavoin reilu ja oikeudenmukainen kaikkia kohtaan. Maija ei usko, että vääryydellä saa ainakaan hyvää oloa.

 vilkkumaa


HSM tulee taas!

High School Musical 3 saapuu pian elokuvateattereihin. Koululaisen toimittaja pääsi leffan kulisseihin Los Angelesissa. Lue, mitä Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale ja Lucas Grabeel paljastavat tulevasta leffasta!

hsm3

 

Onko luokkasi Suomen reiluin?

Reilu luokka –kisa on käynnissä ja ensimmäinen välipalkinto arvottu. Ympäri maailmaa tunnettu räppäri Signmar  ja Koululaisen kaveri Kana vierailivat onnettaren suosimassa Ohkolan koulussa Mäntsälässä. Mistä Signmark ja Kana puhuivat? Lue se lehdestä ja osoitteesta www.koululainen.fi/reiluluokka!

reiluluokka

 

Kuninkaallinen käärme

Puuh on uljas kuningasboa. Se kiemurtelee kahden ja puolen metrin mittaisena lasiterraariossaan. Välillä se lähtee kaupungille omistajansa olkapäällä…

 

boa

Kommentit

Oma kommentti