Luokkaretki Vakoilumuseoon

Isosäkylän koulun 6. luokka voitti Reilu luokka -kisan kolmannen ja samalla viimeisen luokkaretkipäivän. He matkustivat Säkylästä Vakoilumuseoon Tampereelle.Vakoilumuseossa

Luokkaretki Tampereelle

Lähdimme kohti Tamperetta klo 9. Olimme pian pienessä keskuksessa, jossa oli paljon ruokailupaikkoja. Bella Roma -ravintola, johon meidän oli määrä mennä syömään, ei ollut veilä auki. Kun saimme hieman katsella ympärillemme, näimme karkkikaupan, jossa oli järkyttävästi karkkia! Oikea unelma! Opettajamme sanoi, että voisimme retken lopussa poiketa siellä, jos luppoaikaa jäisi.

Sitten Bella Roma aukesikin ja siellä oli todella herkullista ruokaa. Kun olimme syöneet itsemme ähkyyn pääsimme jo samassa rakennuksessa sijaitsevaan Vakoilumuseoon.

Vakoilumuseossa meillä oli mukava miesopas, joka esitteli kaiken passien väärennyksestä myrkkysateenvarjoihin. Vakoilumuseossa sai myös kokeille konetta, joka muutti oman äänen robotin tai pikkutytön ääneksi (ja kaikkea siltä väliltä). Keskellä Vakoilumuseota oli pimeä käytäväsokkelo, josta kuitenkin päästin vaivattomasti ulos. Lopuksi jotkut ostivat jotakin vakoilutarvikkeita.

Syömässä Syömässä

Sitten menimme karkkikauppaan; Jes!

Kotimatka sujui karkkia syödessä, telkkaria katsellessa ja musiikkia kuunnellessa. Noin viikon kuluttua saimme takaisin vakoilutieteen välitentit, jotka olimme museossa tehneet. Tulosten perusteella meistä monessa on ainesta vakoilijaksi.

Mieletön reissu!!!

Teksti: Veera V. 

Kommentit

Oma kommentti