Maaliskuussa ihaillaan elämiä

Koululainen 3/2013

Maaliskuun Koululaisessa tutustutaan eläimiin. Lehden kansikuvassa poseeraavat laulaja Antti Tuisku ja tämän supersuloinen vesikoira Viljo. Kuvauksissa kaksikko hurmasi Koululaisen koko toimituksen. Hyväntuuliset herrat ovat selvästi hyvät kaverit!

Jutussa Antti kertoo elämästään Viljon kanssa. Viljo seuraa isäntäänsä niin keikoille kuin levytysstudioonkin. Antin kevääseen kuuluu KidsSing-ohjelman tekemistä, ja Viljo tahtosi takuulla mukaan…

Koululainen 3/2013

Lehdestä löytyy toinenkin koirapersoona, nimittäin Matti-niminen whippet. Pohdiskeleva yksilö on paitsi komea ulkomuodoltaan (ja etenkin korvistaan), myös hilpeä persoonallisuus!

Vierailimme myös Tropicariossa tutustumassa käärmeiden ja muiden erikoisten mönkijöiden hoitajan työhön!

Koululainen 3/2013

Lähestyvä pääsiäinen tarkoittaa muun muassa askartelun aloittamista. Me teimme teidän iloksenne kokonaisen pääsiäismetsän. Ota jutun vinkeistä vaari ja koristele oksia ja tee styroksmunista hauskoja hahmoja. Huopaeläinten ohjeet löydät täältä.

Koululainen 3/2013

Muistatko Hullunkuriset perheet -pelikortit? Nyt nuo perheet ovat muuttuneet pitsoiksi… Bongaa jutusta suosikkisi – tai vaikka kaksi – ja aloita kokkailu. Toivotamme kaikille lukijoille maistuvaa maaliskuuta!

Koululainen 3/2013

Euroviisuedustajamme Krista Siegfrids, NHL-maalivahti Tuukka Rask, Uusi päivä -tv-sarja ja pääsiäistipu ovat maaliskuun Koululaisen julisteissa.

Maaliskuun Koululainen ilmestyy maanantaina 4.3.2013.

Kommentit

Laitoin kaiku julisteet seinälle ja muutenkin
tykkäsin lukea niitä tein ton pääsiäis jutun ja noi pizzat oli hyvii.

Tietääkö kukaan, miten voi niinkun etsiä kavereita täällä? Kirjottakaa mulle jos tiedätte!

T: Dumle-fani

Haluaisin julisteisiin joskus jonkun harvinaisemman julkkiksen.
Tai no en tiiä onko noi harvinaisia mutta ainakaa ei oo ollu julisteissa mun tilausaikana.
Haluaisin siis julisteisiin
Ke$han tai Pitbullin.(Siis sen laulajan, Armando Christian Pérezin)

En nyt tiiä, oonko oikeessa vai väärässä, mut eiks Kiira Korpi ollu vähä aikaa sitte valokeilassa?! o_o En oo ihan varma.. Ja tosta ’Nousussa ja Laskussa.’ jutussa on _aina_ ainaki tuol laskussa jutussa kiusaaminen, kovistelu yms. Ja nousussa kohdassa on aina joku artisti, mut se artisti on aina sama -.- Kyl yks kerta riittää! 🙂

Ja sitten julisteisiin; Aina ei tartte olla eläintä! Joskus vois olla joku näyttelijäki. Sitten mulla ois vielä pari toivejulistetta 🙂

Stina Girs (ei oo ollu viel kertaakaa :c)
Reckless Love
Aku Hirviniemi
Riku Nieminen
Anna Abreu
P!nk
Taylor Swift

Kiitosnjos jaksoit lukea, ja anteeksi kirjoitus virheet, jos oli :))

hopla16; Koska se eka päivä kuussa voi olla vaikka sunnuntai ;3 Ja sillon ei tuu postia ollenkaan 😀

Ite haluisin julisteisiin Johnny Depin ja One Directionin enemmän Johnky Deppin mut Johnny ei oo koskaan siinä vaihtoehdoissa ja näissä julisteissa on sitä paitsi aina joku nuori laulaja tai urheilijoita tai eläimiä ei melkein koskaan mitään näyttelijöitä ei ainakaan Johnny Deppiä.

No oisin halunnu jonkun muun ku Kristan julisteeseen mut en kerenny äänestää… oma moka. Muuten ihan hyvä.

Miks koululainen ei voi tulla kuun 1. päivänä vaan kuun ekan maanantain

Koirat on super söpöjä joten kiva lukee seuraavaa koululaiset odotan innolla <3

Saiks Krista tosiaan niin paljon ääniä?! o_o No ihan sama, oisin kuitenkin halunnu jonkun muun, riippuu kuvasta, tuleeko seinälle vaiko ei. Ihan kivalta vaikuttaa, haluun lukee Antin koirasta :3

Oma kommentti