2–5 munaa paistinpannun koon mukaan
Nakkeja tai soijanakkeja
1 teelusikallista paprikamaustetta
½ teelusikallista suolaa
Riko haluamasi määrä munia kulhoon varovasti, koettaen välttyä pieniltä munankuorenpalasilta nesteessä. Sekoita niin, että valkuainen ja keltuainen sotkeentuvat keskenään.
Ota pari nakkia tai soijanakkia ja pilko ne pieniksi paloiksi, jonka jälkeen heitä nakinpalat kulhoon munasekoituksen seuraksi.
Sekoita taas hyvin, ennen kuin lisäät joukkoon teelusikallisen paprikamaustetta ja puolikkaan teelusikallisen suolaa makua antamaan.
Kaada koko seos paistinpannulle ja paista munakasta samalla sitä sekoittaen kunnes se muuttuu kiinteäksi ja saa vähän väriä.
Anna pannun hetken jäähtyä, jonka jälkeen voit kaataa valmistuneen munakkaan lautaselle ja nauttia.
Kommentit
Oma kommentti