Marraskuun Koululaisessa!

Hannah Montana -kuume ei ota laantuakseen. Tapasimme Disneyn ihmisiä saadaksemme lisätietoa Hannah Montanasta, sarjan päätähteä Miley Cyrusta tietenkään unohtamatta. Asetimme hänet Valokeilaan! Musastartissa käynnistyy myös Hannah Montana -lookalike-kilpailu.Hannah Montana

Tea Hiilloste – tähti vai tavis?

Tea miettii haastattelussamme, onko kaikki sitä miltä lehteä lukemalla vaikuttaa. Laulaja puhuu niin paljon, että hänen jokaista sanaansa on mahdotonta toistaa yhdessä lehtijutussa. Lue, mitä mieltä Tea on siitä.

Tea

Marraskuussa kouluissa vietetään Aikakauslehtipäivää. Tässä Koululaisessa on juttuja, jossa valotetaan tähden, juontajan ja toimittajan arkea. Myös mahtava ja kaivattu Lehtikisa käynnistyy!

Duudsonit ja Operaatio Pökäle

Duudsoneiden Jarppi ja Jukka matkustivat pökäleen perässä Nepaliin. He ovat oppineet, kuinka tuosta tuiki tavallisesta tuotoksesta voi olla yllättävää hyötyä…

Duudsonit

Taistelupari kani ja koira

Eläinperheessä tarvitaan nokkimisjärjestystä. Kun kani ja koira jakavat saman perheen, hankaluuksia syntyy, jos ihminen ei ole porukan pomo. Lue, kuinka Aksu-kani ja Elmo-koira tulevat toimeen.

Kani ja koira

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti