Marraskuussa surffaillaan – netissä

Marraskuun Koululaisessa mietitään, miten netin tietotulvasta löytää iloa ja hyötyä. Mutta puhutaanpa ensin kansikuvatähti Robinista!

Koululainen 11/2013

Robinin elämä julkisuudessa on alkanut ja edennyt nopeasti. Haastattelussamme Robin kertoo, millaista on nähdä lehtijuttuja itsestä, joutua yhtäkkiä fanien piirittämäksi ja katsella omia, vanhoja esiintymisiä. Tärkeimpiä hänelle ovat edelleen fanit!

Koululainen 11/2013

Julkkiksista liikkuu netissä mitä eriskummallisimpia tarinoita ja huhuja. Myös historiasta, tieteestä ja vaikkapa säästä liikkuu väärää tietoa – vahingossa ja tarkoituksella. Mistä sitten voi olla varma, mikä on totta ja mikä tarua? Yritimme ottaa selvää! Annamme mys vinkkejä siihen, miten nettikeskusteluissa voi välttää riitoja ja pysyä itse ja pitää muut hyvällä tuulella.

Koululainen 11/2013

Tutustuimme viiteen myrkylliseen otukseen ja varmistimme, missä ne liikkuvat. Näistä otuksista ei yksikään onneksi kävele kotikadulla vastaan!

Koululainen 11/2013

PMMP julisteessa

Uransa päättävä PMMP, Monster Jam -auto, hieno huuhkaja ja suloinen kani poseeraavat marraskuun Koululaisen julisteissa.

Marraskuun Koululainen ilmestyy maanantaina 4.11.2013.

Kommentit

tylsä kuva eikä oototta että kaikki ei ole totta netissä pliis pistäkää järkeviä juttuja lehteen -& kiitos!??????????

tylsä kuva eikä oototta että kaikki ei ole totta netissä pliis pistäkää järkeviä juttuja lehteen -& kiitos!??????????

Robin milloin sulla on keikka helsingissä tai espoossa:)Oot ihana laulaja mä tykkään susta paljon :)<3

Ihan kiva lehti. 😉 Tosin Robinista on liikaakin juttua lehdessä välillä. 😉 ♥

Robin on niin ihku mä fanitan tota lehtee 100 prosenttisesti

Aika huonot julisteet… Musta vois olla pikkasen enemmän kisoja. Mut muuten niin PARASSSSSSSSS lehti never!♥♥♥:)☻▬☺♥♥♥ ♠◙◘

Huonot julisteet ja PLIIS tehkää juttu jostain bändistä/laulajasta/kuuluisuudesta josta kaikki ei tiedä! Oon varma että tuolla maailmalla on monta hyvää kuuluisuutta jotka ei pääse lehtiin koska vaan massapopparit pääsee.

Älkää pliis laittako paljon sinne leheen Robin juttujaaa :/ Ja tos nousussa luki:

Robin
Nyt kun Boom Kah tuli, on Robin taas kaikkien mielestä paras.

Ei pidä paikkaansa! Hävettää vaan just enemmän, sori :/ Meidän koulussakin ei enää tykätä nii paljon ku ennen nyt… SORI!

Oma kommentti