Miltä näyttää Tuunaa vessa -kisan voittanut vessa?

Muistatko vielä Tuunaa vessa -kisan? Se oli Mediataitoviikolla järjestetty kaikille lasten ja nuorten ryhmille avoin kilpailu, jonka tarkoituksena oli saada osallistujat ja vessoissa kävijät pohtimaan internetin tulevaisuutta.

Mediakoululainen
Voittajavessassa työ maalattiin suoraan seinään.

Kisassa valittiin voittajat kahdessa kategoriassa. Alle 13-vuotiaiden sarjassa voitto meni Äänekoskelle nuorisokeskus Spotin vessan tuunanneille 11-vuotiaille Tiialle, Maijulle, Hennalle, Ennille ja Emmille.

Tytöt kysyivät ensin lupaa vessan tuunaamiseen koulusta, mutta kieltävän vastauksen jälkeen kääntyivät nuorisokeskuksen puoleen.

Mediakoululainen
– Vessa on yksinkertainen ja selkeä. Viesti tulee selvästi esille ja vessan seinille tehdyt maalaukset ovat hienoja. Plussaa sitkeydestä etsiä tuunattava vessa! perusteli tuomaristo voittajan valintaa.

Yli 13-vuotiaiden sarjassa voittajaksi valikoitui Kestilän kirjastoon tuunattu vessa. Sen toteuttivat 15-vuotiaat Joni ja Angela.

Voittajat palkittiin pelikonsoleilla ja nettiliittymillä. Tuomaristoon kuuluivat Essi Pekkala-Jokinen Sonerasta, Tina Heino Opetushallituksesta, Marianna Halonen Microsoftilta, Leea Puranen Koululainen-lehdestä sekä verkkotukioppilaat Meri Ketonen ja Milla Hammar-Staf Mannerheimin Lastensuojeluliitosta.

Tutustu molempien sarjojen kolmen kärkeen.

Kommentit

Upee! Meiän koulussa ei käydä vessoissa koska siellä haisee ja voi olla vaikka mitä yllätyksiä… xc

vau! SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISTIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

Ihan törkeen hienoja. Meijän koulun vessat on niin likasia, epäsiistejä ja rumia.

UUUUUhhhh! haluun maalata meidän koulun vessoja! ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiin rumia xDD

WOW! Siistejä vessoja. Olis kiva maalata meidän koulun vessa 😀 🙂

WOW! Tarvitsee kyllä sitkeyttä ja pokkaa, että pystii kysymään voitaisko me maalata vessa! En ois IKINÄ osannu!!

Oma kommentti