Mieletön marraskuu 2014

Koululainen 11/2014

Marraskuun Koululaisen kannessa luistimia pitelee Musta Barbaari. Hän on tottunut murtamaan monenlaisia ennakkoluuloja, ja me pyysimme häntä testaamaan vielä yhden.

Koululainen 11/2014

Jotkut saattavat luulla, että taitoluistelu on vain kevyttä liitelyä jäällä. Kovakuntoinen Musta Barbaari testasi temppuja ja kuvioita luisteluvalmentajan opissa, ja joutui koville! Lue jutustamme, mitä Musta Barbaari tuumasi itselleen uudesta lajista.

Koululainen 11/2014

Uutisia tulee joka tuutista monta kertaa päivässä. Menimme katsomaan, kuinka television uutislähetys syntyy. Oppaaksemme saimme Marjukka Havumäen, jonka sinäkin olet takuulla nähnyt telkkarissa.

Koululainen 11/2014

Pimeys saattaa väsyttää, mutta urheilusta saa lisää virtaa! Lue urheilutähtien kuulumiset ja innostu itsekin lähtemään liikkeelle! Uimari Emilia Pikkaraisesta voi lukea myös vähän lisää.

Koululainen 11/2014

Lemmikistä on vaihvaa, mutta myös paljon iloa ja hyötyä. Esimerkiksi koira saa omistajansa ja hoitajansa liikkumaan, opettelemaan vastuun kantamista ja tutustuttaa muihin koiraihmisiin. Lue myös, mitä muut lemmikit tuovat elämään.

Julisteessa Posse

Posse, maalivahti Noora Räty, lumilautailija Antti Autti ja amurintiikeri ovat marraskuun Koululaisen julisteessa. Ihailijakuvassa on Katy Perry.

Marraskuun Koululainen ilmestyi maanantaina 3.11.2014.

Kommentit

Oma kommentti