Mikä on pelottavin eläin?

Auta Koululaisen toimittajaa ja kerro, mikä on mielestäsi pelottavin eläin. Muista perustella vastauksesi!

Kysymysmerkki

Vastauksia käsitellään lokakuun Koululaisessa. Lehti ilmestyy maanantaina 7.10.2013.

Kiitos avusta!

Kommentit

Sesse998 kirjoitti:
Käärmeet opn kauheita.

________________________________________________________________________________
Aikuiset lehmät, koska ne on isoja ja arvaamattomia, ja vasikatkin on tavallaan kauheita koska jotkut niistä puree, kokemusta on!

Anteeksi vaan mutta lehmät on söpöjäääh! Ja vasikat? Mä oon pussannu vasikkaa!(Oli pakko xDD) Rakasatn lemmui vaikka oli sitten vaikka kaksi metrisiä koska oon hirvee lehmä-fani! Mutta kyllä vasikat puree mut se ei satu! (Toinen kokenut Purtu 2 kertaa xDD) Käyn joka kerta navetassa kun oon mummulassa koska meil ei oo lehmii tai on ollut mut ei enää. Lehmiä on kiva harjata ja vasikoita juottaa.

________________________________________________________________________________

Käärmeet! Siis niil on myrkkyhampaat ja…… ne luikurtelee. Ne voi purra huomaamatta. ja niiden kuvioinnin hirveetä

linnut koska niillä on terävä nokka ja ne ei sillee pelkää ihmisiä vaan voi lentää päin, hämähäkit, koska niillä on karmivat pitkät jalat ja käärmeet koska niitä ei välttämättä huomaa ja sitte ne voi yhtäkkiä purasta

Karhut on pelottavia, kun me ollaan meidän mökillä, en uskalla liikkua yksin, koska meidän mökinaapuri on nähnyt mökkitiellämme karhun. Pelkään myös kyitä.

Krokotiili, koska sillä on isot hampaat ja se on vihreä. Mä inhoan sitä kun se väijyy veden alla. Isin mielestä pahin eläin on Naaras, koska se käyttää valtaa väärin perheessä.

Suomen eläimistä kyykäärme ja karhu ovat vaarallisimpia. Kun itse kävelen metsässä monen kilometrin matkoja otan kumisaappaat mukaani. Näin kyy ei pääse puremaan. Karhuja on sillä alueella nähty, mutta jostain syystä en pelkää yhtään. Jos pitää vähän väliä ääntä esim. tömisyttää jalkoja, taputtaa käsiä yms. pedot lähtevät lähistöltä. Olen usein koirani kanssa kävelyllä, eikä silloinkaan ole tullut vastaan mitään.
P.S. Tämä ei liity tähän, mutta luontokuvausta kannaattaa kokeilla. Olen saanut kameraan esim. joutsenen poikasineen, kaksi jäniksen poikasta ja useita sorsia. Ja yleisiä maisemakuvia.

Varmaankin orava,koska se voi puraista sormeen niin että hampaat menee kokonaan läpi ja tulee toiselta puolelta ulos. Karmivaa.Ei hämähäkkejä saa pelätä,nehän on söpöjä! :3

Ilves ei muuten ihmisen kimppuun hyökkää mutta naapurin koiran voi kyllä pihistää(tanskandogista ei varmuutta :p)eikä boa puremalla tapa vaan kuristaa saaliinsa hengiltä ja nielee kokonaisena.
Pelottavin on mielestäni plasmodium falciparum,loisalkueläin,joka levittää malariana tunnettua sairautta.”Tautiin sairastuu yli 500 miljoonaa ihmistä vuodessa ja kuolee yli miljoona, näistä 90 prosenttia Saharan eteläpuolisessa Afrikassa”,kirjoittaa wikipedia.arvioikoon kukin sitten tämän eläimen pelottavuutta.

Ehkä, no joku susi tai ilves, koska jos sellaisen tapaa vaikka metsässä niin siitä ei seuraa hyvää… Luulisin. :p

Ampiaiset koska ne voi pistää jos härnää ja muut pistiäiset myös. Pelkään aina että härnään niitä vahingossa D:

Käärmeet ja karhut. Olen nimittäin kerran ollut mun kaverin kanssa pururadalla ja näimme käärmeen. Ja karhut on niin isoja. Pelkään myös hämppiksiä.

Miekkavalaat, koska ne tosta vaan repii jonkun sinivalaan palasiks niin, että koko vesialue on punainen verestä… 😮

Käärmeet, koska ne voi purra, ne on ikävän näköisiä ja osa on myrkyllisiä.

Pulut, koska ne voi vaan lentää päin ja ne vaan on tosi pelottavia.

kaikenlaiset käärmeet ovat pelottavia,koska se puree ja kun käärme puree voi myös sen myrkkyyn kuolla!

karhut koska ne on hyvin arvaamattomia ja tappaa vaikka pienen lapsen helposti.mutta jis tarpeeksi pitää meteliä ei ne uskalla tulla:D mut jos on kevät ja kulkee hiljaa metsäs on jo aikalailla vaaras jos on karhun pesää lähellä.ja turha mennä pakoonkaan.ne on tos nipeita ja pystyy kiivetä puuhun. Ja emmä ainakaa uskalla kääriytyä vaa niinku kiveks ja olla hiljaa ja paikoillaan jos se karhu vaikka haistelis sitä..

Valkohait, koska ne on tosi isoja, nillä on hurjan terävät hampaat ja ne voi syödö ihmisen helposti.

kissat vaikka ne on söpöjä ja kivoja lemmikkejä ne on tosi arvaamattomia ja raapasu tai pureminen sattuu kamalasti

Mun mielestä lokit. Onhan ne ihan kauniita kaukaa katsottuna joo, mut kun syö vaikka jäätelöä, ja niitä rupee kerääntyy siihen sun ympärille niin sillon lokit ei oo kivoja. Mua ainaki pelottaa et ne kakkii mun pään päälle 😀

Valaat on pelottavia koska… ööööö… en tiedä. On vaan.

Aikuiset lehmät, koska ne on isoja ja arvaamattomia, ja vasikatkin on tavallaan kauheita koska jotkut niistä puree, kokemusta on!

linnut ja karhut linnut nokkivat ja niillä on terävät kynnet ja karhut ovat tosi isoja eikä niitä oikein pääse karkuun ku puuhunkin ne pääsee

Koira, koska jos se on tarpeeksi iso, se saattaa hypätä niin että sen tassut ylettyvät olkapäille asti.

Oma kommentti