Nyt juhlitaan – mutta miten?

KoululainenMillaiset ovat hyvät juhlat? Mitä niissä tapahtuu? Onko ohjelmassa esityksiä, leikkejä, pelejä..? Millaista syötävää tarjotaan?

Jaa juhlavinkkisi kaikkien kanssa!

Kommentit

no musaa herkkui pullon pyöritystä tietovisa idols tai joku sen tyylinen

lilalol voi niitä vanhemmatki leikkii…:)
Must on kivaa no… totuus ja tehtävä ,herkut,ja kaikki muutki
ryhmäpelit on kivoi!:)

siis voi l o l. jotaa pullon pyöritystä ja totuutta ja tehtävää. kui vanhoi oikee ootte? mun mielest bileis kuuluis b i l e t t ä ä ! ! ! !
että voi LOL teijän kaa.

jos on synttärit niin piillottakaa lahjat sen sijaan kun pullonpyöritystä ja sen lahja löydetään eka nii se avataan eka

no siis ,koko kaveri porukka koolle ja sitte kunnon ”limubileet”” lol 😉
hyvää ja kivaa tekemistä on laulaa singstaria ja sitten jutzkata ,mitä vanhempia ootte sen kivempaaa.Jos bileissä on poikia ja tyttöjä nii voi syntyy suhteita ,joka on aina kiva ,,, Jos ainoastaan tyttöjä niin meikkailkaa ja puhukaa ”tyttöjenjutuista”

No yk kiva leikki on sellane että ryhmät joissa yhtä paljon tyyppei. Sitten ne menee jonoon. Niistä noin 5 metrii eteempänä on niin monta tyhjää saman kokoista pulloa. Eli jos 4 joukkuetta niin 4 pulloa jonojen kohdalla. Ensimmäiselle jonossa olevalle laitetaan naru vuötäisille, niin että narua jää roikkumaan taakse. Siihen laitetaan kynä. Ja kun sanotaan vaikka ”HEP” eka lähtee jonosta, menee omalle pullolleen ja yrittää laittaa kynän pulloon ilman käsien tai jalkojen apua. Hauska peli. Ja tietty pullonpyöritystä ja kauhutarinoita ja muuta kivaa.

mulla oli viime viikonloppuna kaks kaverii yötä juhlittiin mun synttäreitä ei ollu mitään erikoista ohjelmaa pidettiin vaan hauskaa pullon pyö ritys on kyllä ihan kiva xD

Askartele omat tarjoiluastiat! Itse tehdyt ovat mukavamman näköisiä. Itse järjestän 6.11 paholaisbileet, joita olen valmistellut n. kuukauden!

sokko, karaoke, tassikilpailu… On paljon asioita miten voi leikkiä juhlissa!

Sokko on kivaa ja sitä voi mennä vaikka millä synttäreillä.:D

Oon täällä taas synttärit lähestyy. Enää yks yö:D:)

Tää olikin mulle ajankohtainen kysymys,koska mulla on ylihuomenna synttärit:D:D Mä oon suunnitellu niihin juhliin musaa herkkuja ja peliä jonka nimi on myrkkysieni. Ja tässä ovat pelin säännöt:Yksi osallistujista valitaan kerääjäksi. Kerääjä menee huoneen oven taakse.Sillä välin muut osallistujat valitsevat jonkin huoneesta löytyvän pikkuesineen myrkkysieneksi.Kun he ovat valinneet myrkkysienen, he huutavat kerääjälle:saa tulla.Kerääjä alkaa poimia pikkuesineitä. Kun hän kerää sen esineen,jonka muut osallistujat ovat valinneet myrkkysieneksi,huudetaan:myrkkysieni.Kun kerääjä on kerännyt myrkkysienen,kerääjä vaihtuu.Se kerääjä joka poimii eniten sieniä eli pikkuesineitä ennen kuin kerää myrkkysienen on voittaja.

nii no jos tyypit tulis yhteisymmärrykseen ni jotaa hyvää musiikkii, herkkui ja sit tekemiseks jotaa kilpailui kuten vaikka tietokilpailu tai jotaa… ja kyl pullonpyörityskii menee mut se on vaa ihan tyhmä sillee ku se on niin yleinen ja kaikki kysyy aina samoi kysymyksii niiku ”kestä tykkäät?” ja tollasii tylsii samoi vanhoi -___- …….joo ei tuu mieleen nyt ainakaa muuta XD

Pullonpyöritystä ja totuutta vai tehtävää:D
Ja sitten kunnon musaa ja herkkuja:D

Pullonpöritys on hauska varsinkin jos pelataan tyttö porukalla ja pari poikaa on mukana. Leikkimieliset ennustukset ovat kivoja…

Oma kommentti