Parasta lokakuussa on hyytävä halloween!

Lokakuun kohokohta on tietysti halloween, ja Koululainen auttaa valmistautumaan kehuihin! Luvassa on tunnelmaan virittäviä kertomuksia, kuvia ja kummasteluja!

Koululainen 10/2013

Jukka Poika poseeraa lokakuun Koululaisen kannessa. Parhaillaan Vain elämää -tv-sarjassa esiintyvä tähti paljasti pelkäävänsä karhuja, käärmeitä ja ganstereita. Niinpä me veimme Jukka Pojan pienelle retkelle kohtaamaan kammottuja kummajaisia. Paljastettakoon, että tarinalla on onnellinen loppu!

Koululainen 10/2013

Kun metsäretkeltä päästään takaisin ihmisten ilmoille, on aika ryhtyä halloween-valmisteluihin. Kokkaile kavereile syötäviä hampaita, makkaramatoja ja hohtojuomaa ja lue ääneen Pihlajan henki -novelli!

Koululainen 10/2013

Lokakuu ei suinkaan ole pelkkää hurjaa hulluttelua, vaan mukaan mahtuu myös urheilua! Jututimme kahta salibandyn pelaajaa ja selvitimme, miltä joukkueilta voi odottaa menestystä naisten ja miesten sarjassa.

Koululainen 10/2013

Kissaihmiset osaavat varmasti lukea rakkaita viiksinaamojaan, mutta pieni kertaus ja lisäoppi ei liene pahasta! Eläinten viikon kunniaksi Koululaisessa on sanakirja, joka auttaa kommunikoimaan kissan kanssa. Ja koiraihmiset: sanakirja teidän mieleenne löytyy täältä.

Koululainen 10/2013

Cimorelli julisteessa

Cimorelli-bändiä on toivottu paljon julisteeseen, ja nyt se vihdoin löytyy lehdestä! Muissa kuvissa ovat koripalloilija Petteri Koponen, Uusi päivä -sarjan uusia henkilöitä sekä värikkäät papukaijat.

Lokakuun Koululainen on ilmestynyt maanantaina 7.10.

Kommentit

Must ois ihanaa saada mun lempinäyttelijä Elle Fanning julisteeseen. Oisin niiiin ilonen!

Voi Nicky Nicky Nicky, et taida seurata uutta päivää kauheen aktiivisesti?
Ne on uusia uuden päivän tyyppei!

Uusi päivä julisteessahan on just niitä tyyppejä et et oo varmaan nähny niitä siinä nicky!?

Nickylle tiedoksi että siinä on Uusi Päivä – sarjan tyyppejä! Ne on uusia.

Julisteessa misä lukee Uusi päivä, niin siinä ei oo yhtään uuden päivän näyttelijöitä, onko nii menny väärin?

Oma kommentti