Asiaa Guitar Hero -pelistä 5/15

Guitar Hero -kitaran yhdistäminen PS3:seen ei onnistu. Alussa se toimi, mutta nyt se ei enää yhdisty. Kun kitaran käynnistää, vain sen valot vilkkuvat. Ennen PS3:seen kiinnitettävässä USB-tikussa paloi valo, mutta se ei enää syty. Onko USB-tikussa jotakin häikkää? Voiko kitaran yhdistää mihin tahansa tikkuun?

guitarherofan00

Vastaus:

Kannattaa tarkistaa kitaraohjaimen paristot. Jos ne ovat tyhjentyneet, kannattaa ne vaihtaa heti kokonaan uusiin. Sen jälkeen on hyvä synkronoida Guitar Hero -tikku ja -kitara uudestaan. Se tapahtuu pitämällä USB-tikun nappia pohjassa, kunnes tikun merkkivalo alkaa vilkkua nopeasti.

Paina sen jälkeen välittömästi kitaraohjaimen PlayStation-nappia. Kitaraohjaimen valon pitäisi sen jälkeen syttyä. Jos kokoonpano ei vieläkään herää, vaihda USB-tikku toiseen USB-porttiin. Toisinaan myös konsolin uudelleenkäynnistys on auttanut synkronointiongelmiin.

On myös mahdollista, että USB-tikku on hajonnut. Varaosia löytyy Suomesta vähän kehnosti, joten helpoin ratkaisu lienee hankkia  uusi tai käytetty Guitar Hero -setti. Jos ulkomailta tilaaminen ei ole ongelma, niin ainakin www.ebay.com ja www.amazon.co.uk näyttäisivät tarjoavan Guitar Hero -tikkuja myös erikseen. Guitar Hero -kitarat voi yhdistää mihin tahansa Guitar Hero -tikkuihin, kunhan muistat synkronoida ne keskenään.

 

 

 

Kommentit

Oma kommentti