Asiaa kiintolevystä 3/14

Ostin uuden pelin PS3:lle, mutta 12 gt:n kiintolevyllä ei ollut tarpeeksi tilaa. Katsoin netistä 250 gt:n kiintolevyä ja löysin sellaisen. Onko kiintolevyä vaikea vaihtaa? Haluaisin, että vanhat tallennukset säilyvät. Onko se mahdollista? Onko Uudellamaalla pelikauppaa, joka voisi vaihtaa sen puolestani?

Vastaus: 
Kiintolevyn vaihtaminen ei ole kovin hankalaa. Riittää kun on huolellinen ja perehtyy ohjeisiin etukäteen. PlayStationin omilla verkkosivuilla neuvotaan, miten homma hoituu. Löydät ohjeet osoitteesta http://fi.playstation.com/upgrade-ps3.

Tallennusten säilyttäminen onnistuu vain varmuuskopioimalla vanhan kiintolevyn sisältö esimerkiksi muistitikulle tai ulkoiselle kiintolevylle. Valitse PS3:n valikoista ”Asetukset”, ”Järjestelmäasetukset”, ”Varmuuskopiointityökalu” ja seuraa näytön ohjeita.
Mikäli levynvaihto vaikuttaa  hankalalta, kannattaa kysellä hinta-arvioita kodinkoneiden huoltoon erikoistuneista liikkeistä. Helsingissä pelikonsoleiden huoltoa tarjoavat mm. Televideo (www.televideo.fi), Verkkotalo (www.huolto.verkkotalo.fi) ja Simson (www.simson.fi).

 

Kommentit

Oma kommentti