Kuvan vaihto 6/15

Miten voin vaihtaa YouTube-videon kuvan erilaiseen, kuten Exel tai JOP? Olen katsonut Beats Audio ja Beast Solo -kuulokkeita. Kummat sopivat paremmin pelaamiseen, kun minulla on erillinen mikrofoni?

BirdieSwing

Vastaus:

Exel ja JOP tallentavat pelikuvaa ruudulta ensin tietokoneelle ja sen jälkeen lisäävät videoihin tehosteita tai pientä grafiikkaa videoeditointisovelluksella. Voit kokeilla samaa esimerkiksi ilmaisella Windows Movie Makerilla eli Elokuvatyökalulla. Sen avulla on mahdollista leikata ja yhdistellä otoksia, sekä lisätä pieniä tehosteita. Ohjelman voi ladata maksutta Windowsille osoitteesta http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-live/movie-maker.

Mikäli käytät Applen tietokonetta, on iMovie oiva tapa päästä jyvälle videoeditoinnista. YouTubessa voi myös suoraan tehdä pieniä muokkauksia videoon, mikäli erilliset ohjelmat tuntuvat liian hankalilta.

Kuulokkeita kannattaa kokeilla ennen ostopäätöstä, mikäli mahdollista. Äänenlaadun lisäksi tulee kiinnittää huomiota käyttömukavuuteen eli siihen, miltä kuulokkeet tuntuvat päässä. Eroa on myös sillä, miten suljetut kuulokkeet ovat. Se tarkoittaa sitä, kuinka paljon ne päästävät läpi ulkoisia ääniä. On makuasia minkälainen tyyli sopii omaan makuun ja käyttöön. Kannattaa siis testata muitakin merkkejä ja malleja.

Kommentit

iPhonea jos käyttää niin sinne on olemassa oma kuvan muokkaus ohjelma nimeltään clips

Oma kommentti