Ongelmia läppärissä 5/11

Tarvitsen apuasi paljon. Mulla on läppäri, jonka merkki on Fujitsu Siemens. Kun pelaan tavallista Sims 2 -peliä, kaikki näkyy niin kuin zoomi olisi tosi iso. Silloin kun pelaan Sims vapaa-aikaa, kaikki näyttää epänormaalilta ja seinät ovat punaiset ja vilkkuvat. Maa vilkkuu pinkki-mustana. Olen nähnyt, että joissain Simeissä lukee läppärille sopiva, mutta kavereillani on läppärit ja samat pelit toimivat heillä erinomaisesti. Olen toivoton, koska haluaisin pelata sitä, sillä Sims on niin kiva peli. Kiitos kauheasti jo etukäteen!
Väriongelmapoika

Vastaus:
Kuvailemasi ongelmat johtuvat joko ikääntyneistä komponenteista tai vikaantuneesta ohjelmistosta. Tarkista ensin, että varsinainen peli toimii ja on yhteensopiva tietokoneesi käyttöjärjestelmän sekä muiden käyttämiesi ohjelmien kanssa. Asenna sen jälkeen käyttöjärjestelmä ja pelit kokonaan uudestaan. Jos kyseessä oli ohjelmistovika, kaiken pitäisi korjaantua.

Jos taas kaikki pelit näyttävät edelleen sahalaitaisilta, isoilta ja vilkkuvilta, on vika itse koneessa. Silloin ainut keino on pistäytyä tietokonehuollossa ja kysyä, mitä asialle voisi tehdä. Suoraviivaisempi keino on hankkia kerralla uusi tietokone ja siihen uusin versio Sims-pelistä.

Kommentit

Oma kommentti