Ongelmia Sims 2 pelissä

Kun yritin käynnistää Sims 2 -peliä, niin kone ilmoitti ”ongelma käynnistäessä”. Kun katsoin ongelmatiedot, niin siinä luki appcrash. Yritin käynnistää peliä useampaan kertaan, mutta kone ei suostunut käynnistämään sitä. Miten saan tällaisen ongelman korjattua? Koneellamme on Windows Vista -käyttöjärjestelmä.

Sims-pelaaja

Vastaus:

Jos peli on toiminut aiemmin ongelmitta, lienee syynä pelkkä ohjelmistovirhe. Olet voinut asentaa tai poistaa sellaisia tiedostoja, jotka vaikuttavat suoraan Sims 2 -pelin toimintaan. Jos tunnistat selvästi mistä on kyse, olet esimerksiksi muokannut pelin tiedostoja tai asennellut uusia modeja, voit yrittää korjata tilanteen palauttamalla Sims 2:n asetukset alkuperäisiksi. Se hoituu joko poistamalla muutokset tai asentamalla peli kokonaan uudestaan.

Jos se ei auta, on suoraviivaisin mutta myös työläin vaihtoehto asentaa tai palauttaa Windows Vista alkutilaan koneen mukana tulleella asennuslevyllä tai asentaa koko käyttöjärjestelmä kokonaan uudestaan. Sitä ennen tulee kuitenkin varmuuskopioida tärkeät tiedot, jottet vahingossa poista niitä uudelleenasennuksen yhteydessä.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti