Pelejä puhelimeeen 11/13

Voisitko kertoa puhelimesta, jolle voi ladata Subway Surfin, Templerun 1&2 ja Minecraftin? Hinta saisi olla 200 €. Mistä sellaisen saisi uutena? Voisitko kertoa hyviä editointiohjelmia? Koetin editoida Windows Movie Makerilla, mutta YouTube sanoo, ettei tiedosto ole video.
Anna <333

Vastaus:
Alle 200 euron hintaluokassa kannattaa suunnata Android-puhelinten suuntaan. Tarjontaa on runsaasti. Mm. Samsung ja Sony ovat keränneet hyviä arvioita, mutta myös Huawei ja muut eksoottisemmat merkit ovat kokeilemisen arvoisia.

Puhelinten paremmuus on pitkälti makuasia, joten paras keino löytää omaan käyttöön sopivin malli, on marssia puhelinkauppaan kokeilemaan. Subway Surf, Templerunit ja Minecraft ovat kaikki julkaistu myös Android-puhelimiin, joten pelaamaan pääsee heti.

Ladatessa videoita YouTubeen kannattaa kiinnittää huomiota tiedostopäätteeseen. YouTubeenkaan ei voi siirtää mitä tahansa videoita, vaan niiden pitää olla YouTuben ymmärtämässä muodossa. Jos videoiden siirtäminen käsin ei tunnu sujuvan, kannattaa ottaa käyttöön Windows Movie Makerin uusin versio. Siinä on mahdollisuus siirtää videot napinpainalluksella suoraan YouTubeen. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi osoitteesta http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-live/movie-maker

Kommentit

Oma kommentti