Peliongelmia 13/15

Sims 4 ei toimi enää. Se toimi ennen koneen päivitystä.  Nyt näytölle tulee ’’Windows ei voi käyttää määritettyä laitetta, polkua tai tiedostoa. Sinulla ei ehkä ole tarvittavia käyttöoikeuksia.” Mitä teen?

Neuvoton

Vastaus:

Päivitys on todennäköisesti muuttanut hakemistorakennetta tai pelin kannalta tärkeitä tiedostoja. Tarkista ensin, että peli on edelleen asennettuna koneelle. Sen voi varmistaa esimerkiksi avaamalla Asetukset ja valitsemalla sieltä asennettujen sovellusten luettelon.

Jos peli näyttäisi edelleen olevan koneella, voit yrittää paikantaa oikean tiedoston esimerkiksi Windowsin hakutoiminnon avulla. Riittää, kun painat kerran Windows-näppäintä ja kirjoitat avautuvaan hakulaatikkoon ”TS4”. Jos löydät tiedoston TS4.exe, voit klikata sitä, ja pelin pitäisi alkaa.

Jos oikeaa tiedostoa ei kuitenkaan löydy haulla, voit käydä vielä kurkkaamassa Resurssienhallinnalla löytyykö koneelta pelin oletushakemistoa C:Program Files (x86)Electronic ArtsThe Sims 4GameBin. Avaa hakemisto ja klikkaa sieltä TS4.exe-nimistä tiedostoa. Jos pelistä ei näy jälkeäkään levyllä, tai jos et millään muullakaan konstilla saa peliä käynnistymään, jää viimeiseksi vaihtoehdoksi pelin uudelleenasennus.

Kommentit

Oma kommentti