Pelivinkkejä Harry Potter -peliin 2/13

Minulla on Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 -peli PS3:lle. En osaa tehdä sitä Voldemort’s Last Stand -kohtausta. En osaa sitä, kun Voldemort heilauttaa taikasauvaa, ja Harrykin, niin sitten niillä tulee se juova… Olen koettanut ainakin sata kertaa. Voisitko neuvoa, miten sen saa läpi? Voinko poistaa YouTubeen lataamiani videoita? 
Jere

Vastaus:
Taistelu Voldemortia vastaan on ärsyttävä, muttei mahdoton. Aloita kuten olet tehnytkin, eli räiskimällä mahdollisimman paljon tuhoa Voldemortille. Sen jälkeen alkaa voimien mittelö, jossa Voldemort ampuu tuhoisan säteen Harrya kohti. Sinun tehtäväsi on suunnata säde takaisin Voldemortia kohti. Se tapahtuu pitämällä säteiden kohtaamispisteessä hehkuva pallo ihan ruudun keskellä. Jos kaikki menee putkeen, hivuttautuu pallo hiljalleen lähemmäs Voldemortia. Joudut todennäköisesti toistamaan saman tempun ainakin kahdesti, kunnes Voldemort ei enää jaksa vastustaa Harrya ja luhistuu säteen alle. Kärsivällisyys palkitaan.

YouTubeen ladattuja videoita voi poistaa. Kirjaudu sisään YouTubeen, klikkaa ruudun oikeassa ylänurkassa omaa käyttäjätunnustasi ja valitse avautuvasta pudotusvalikosta kohta: ”videonhallintaohjelma”. Nyt ruudulla pitäisi näkyä lista lataamistasi videoista. Laita rasti ruutuun lataamiesi videoiden viereen. Paina sen jälkeen listan yläpuolella näkyvää Toiminnot-nappia ja valitse poistamistoiminto.

Kommentit

Oma kommentti