Pois Habbo-hotellista 1/11

Miten pääsee pois Habbo-hotellista niin, etteivät kaikki huoneet, tavarat, hahmot ja ennen kaikkea sähköpostiosoitteet ja nimet häviä sieltä? Ja toinen kysymys: missä voi korjauttaa Guitar Hero 3 PlayStation 2 -kitaran? On ostettu vuosi takaperin laivalta, eikä ole toiminut.
Olis kiva soittaa…

Vastaus:
Habbo-hahmoja ei voi tuhota, mutta huoneet ja tavarat voi. Valitse vain tuhottava kohde, klikkaa ”muokkaa” ja sen jälkeen vaihtoehto ”hävitä”. Tuhottuja huoneita ja tavaroita ei voi palauttaa, eikä niistä saa rahoja tai Habbo-kolikoita takaisin. Kannattaa siis olla tarkkana. Hahmo poistuu itsestään, jos sitä ei käytä yli vuoteen.

Guitar Hero -kitarat tuppaavat rikkoutumaan ajan kanssa varsinkin, jos soittajat intoutuvat rokkaamaan vähän liian rajusti. Jos kitara ei kuitenkaan ole koskaan toiminut, saa sen vaihtaa uuteen ottamalla yhteyttä kitaran myyjään. Käytössä hajonneen kitaran korjaushintoja kannattaa käydä kyselemässä paikallisissa sähkö- ja huoltoliikkeissä. Jos kustannusarvio on yli 30 euroa, selviät halvemmalla, kun ostat tilalle käytetyn tai kokonaan uuden kitaraohjaimen.

 

Kommentit

Oma kommentti