Tietoa Mac-koneista 11/11

Minulla on Applen kone. Voiko tähän asentaa ohjelman, jolla voi pelata pc-pelejä? Koneessa on sisäinen web-kamera, mutta en voi käyttää sitä Mesessä. Tässä on muutenkin ihan outo Messenger. Voinko asentaa normaalin?
Avuton tietokoneen käyttäjä

Vastaus:
Mac-tietokoneet eivät luonnostaan pyöritä pc-pelejä, mutta yllättävän moni pc-peli julkaistaan nykyään myös Macille. Esimerkiksi suositussa Steam-pelipalvelussa on myynnissä melkoinen määrä Mac-pelejä. Voit asentaa Steamin koneellesi osoitteessa: http://store.steampowered.com. Steamin kautta voit maksua vastaan ladata pelit suoraan koneellesi, etkä tarvitse erillisiä pelilevyjä.

Toinen vaihtoehto on asentaa Macille Windows-käyttöjärjestelmä. Sitä varten tarvitset Bootcamp-apuohjelman, joka neuvoo yksityiskohtaisesti ja helposti kuinka homma hoituu. Bootcampin avulla voit helposti vaihdella kumpaa käyttöjärjestelmää käytät: joko Macin omaa tai Windowsia. Voit siis halutessasi käyttää konettasi kuin se olisi mikä tahansa pc. Siis myös pelaamiseen.

Macin virallisen Mesen eli Messenger-pikaviestiohjelman voit ladata osoitteesta www.microsoft.com/mac/messenger. Se osaa käyttää sisäistä web-kameraa.

 

Kommentit

Oma kommentti