Viisi vinkkiä Pokémonien metsästykseen!

1. Pelaa pidempään

Peli ei toimi, jos puhelin on sammutettuna. Jos peliä pitää käynnissä, puhelimen akku kuluu nopeasti loppuun. Helpotusta saa asettamalla pelin virransäästötilaan. Se onnistuu menemällä asetusvalikkoon, tökkäämällä ensin Poképallon kuvaa, sitten hammasratasta ja lopuksi ruksimalla valikosta kohdan ”Battery Saver”. Kun puhelimen kääntää sen jälkeen ylösalaisin, näyttö himmenee, mutta peli pysyy edelleen päällä, kartuttaa askeleita ja värisee pokémonien läheisyydessä. Lisävirtaa saa myös sammuttamalla pelin kameran eli tökkäämällä pyydystysnäkymän ylänurkassa näkyvää AR-kytkintä.

2. Pyydystä nopeammin

Pyydystäessä on tärkeää seurata Pokémonin ympärillä näkyviä renkaita. Renkaan väri ja koko kertovat, miten hankalaa Pokémon on napata ja minkälaisen palkinnon pyydystämisestä saa. Ravistamalla Poképalloa sormella ennen viskaamista saa tehtyä kierreheiton, josta saa onnistuessaan lisäpisteitä. Erityisen hankalissa taisteluissa voi käyttää Razzberryjä, joita löytyy Pokéstopeilta ja taisteluista. Ne saavat villitkin hirviöt rauhoittumaan, jolloin pyydystäminen käy helpommin.

3. Tarkkaile ja jäljitä

Harvinaisten hirviöiden etsinnässä kannattaa käyttää apuna ruudun alareunassa näkyvää Pokémon-jäljitintä. Se kertoo, mitä otuksia lähistöltä löytyy. Jäljitin on erityisen kätevä silloin, kun tahtoo löytää jonkin tietyn hirviön valikoimiinsa.

4. Hyödynnä houkuttimia

Syötit ovat mainio tapa kartuttaa hirviökokoelmaa nopeasti. Syöttejä voi ostaa pelin sisäisestä kaupasta. Toisinaan niitä löytyy myös ilmaiseksi Pokéstopeilta. Syötit toimivat vain hetken kerrallaan ja houkuttelevat paikalle satunnaisia hirviöitä, joskus harvinaisiakin. Syöttien avulla voi löytää myös peliseuraa, sillä Pokéstopeille asetetut syötit näkyvät Pokémon Go -pelin kartalla muillekin pelaajille.

5. Mene salille

Salien valtaaminen on tehokas keino hankkia uusia tarvikkeita ja mainetta. Salille kannattaa kuitenkin mennä vasta kun omistaa voimakkaampia Pokémoneja, sillä edessä on useimmiten kova Pokémon-taistelu salin vartijan kanssa. Jos lähistöltä löytyy ystävällisiä saleja, voi niihin asettaa oman Pokémonin vahtiin. Sen jälkeen sali palkitsee reippaan vartijan joka päivä uusilla tarvikkeilla.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti