Vinkkejä Super Princess Peach -peliin 9/08

Miten voi päästä Super Princess Peach -pelin läpi DS:llä? Kun menee sinne viimeiseen paikkaan, Bowserin linnaan, ensin on vasara-heppu ja sitten Bowser junior. Ne on ihan helppo päästä läpi, mutta sitten tulee Mega Bowser, joka on siellä taustalla. Siihen ei tehoo mikään!
Ja sitten toinen juttu: Kerro minulle kaikki mahdollinen Rock Band -pelistä. Koska se ilmestyy, tuleeko se Wiille, onko se Singstar– tai Guitar Hero -yhteensopiva, paljonko suunnilleen maksaa ja pitääkö soittimet ostaa erikseen? Kiitos.
Nimetön

Vastaus:
Super Princess Peachin loppuratkaisun avain on nakella ruudulla tallustelevat pommimiehet juuri oikealla hetkellä Bowserin otsaan. Varo kuitenkin Bowserin kouria ja tulihenkäystä. Selkeämpiä ratkaisumalleja voi hakea myös Youtubesta (www.youtube.com) hakusanalla ”super princess peach final boss”. Hauskinta on kuitenkin keksiä itse miten homma toimii.

Rock Bandin on määrä ilmestyä Suomessa tämän vuoden aikana ja myös Wii-versio on tulossa. Tarkka julkaisupäivä ja lopullinen hinta ovat toistaiseksi auki. Ainakin pleikkariversiot tukevat mitä tahansa USB-mikrofoneja, mutta Guitar Heron kitaroiden käyttäminen ei ainakaan näillä näkymin onnistu ilman adapteria. Pelille on tekeillä myös jatko-osa, Rock Band 2.
Tarkempia tietoja saadaan vasta lähempänä julkaisua.

Kommentit

Oma kommentti