Pete Parkkonen voittaa euroviisut, ja muita tarinoita

Pete Parkkonen oli kirjoituskilpailun aiheena heinäkuun Koululaisessa. Tehtävänä oli kirjoittaa ennustus siitä, mitä Petelle tulisi tapahtumaan seuraavan vuoden aikana. Tässä kilpailuun saapuneita tekstejä:Pete Parkkonen

Pete keikalla

Petellä on rantakeikka. Hän laulaa itsetekemäänsä laulua, jonka kertosäe menee näin:

”On tosi kiva kesä ja mä aion elää sen…” Laulun jälkeen on yllätysnumero. Sillä yksi katsojista on saanut päättää yhden laulajan, joka laulaa Peten kanssa seuraavan laulun. Ja laulaja on Anna Puu! Nyt yleisö saa päättää, minkä laulun Anna ja Pete laulavat. Yleisö valitsi Irinan Pokkaa. Kun keikka loppuu, Pete kirjoittaa 150 nimmaria. Pete pääsi kotiin vasta kun kello oli jo kymmenen. Pete joi lasin vettä ja meni nukkumaan. Seuraavana aamuna Pete heräsi kahdeksalta. Petellä ei ollut keikkaa, eli hänellä oli vapaapäivä! Herättyään Pete kävi suihkussa. Sen jälkeen Pete kävi kaupassa ja osti jogurtin, mehujään, vissyä ja tikkarin. Sen jälkeen Pete meni kotiin ja söi jogurtin ja joi lasin maitoa. Sen jälkeen Pete pakkasi uikkarit, pyyhkeen, svissyn, tikkarin ja aurinkorasvan ja lähti rannalle. Pete oli rannalla tunnin. Hän ui 15 minuuttia ja otti aurinkoa. Sen jälkeen Pete lähti kotiin. Kotona Peteä väsytti niin paljon, että hän nukahti sohvalle. Pete heräsi 15 minuutin kuluttua. Kun Pete heräsi, hän rupesi laulamaan karaokea. Sen jälkeen Pete söi ruokaa ja lähti katsomaan elokuvaa. Kun Pete tuli kotiin hän meni nukkumaan.

Viivi

Pete euroviisuissa

On vuosi 2010, Pete on suuri hitti ympäri maailmaa. Suomessa on euroviisukarsinnat. Pete Parkkonen, Jari Sillanpää ja PMMP ovat ehdokkaina euroviisuihin. Äänestystulokset: Jari Sillanpää saa 101 ääntä, PMMP saa 299 ja Pete Parkkonen saa huimat 600 ääntä. On euroviisujen semifinaalipäivä. Pete esiintyy nyt. Pete sai laulunsa laulettua. Ääniä lasketaan… Äänet kerrotaan ja Pete pääsee jatkoon Slovenia ja Turkin kanssa. Pete laulaa taas. Äänet lasketaan… Slovenia tulee 3. Jatkossa on vielä Suomi ja Turkki. Turkki tulee 2. ja Pete tulee 1.

Ida

Pete Särkänniemessä

Olipa kerran Pete, jolla oli eilen keikka, kun Pete heräsi ja katsoi ikkunasta, oli hieno päivä lähteä Annan ja Kallen Kanssa Särkänniemeen! He menivät Korkkiruuviin ja muihin kivoihin laitteisiin. Anna ja Pete menivät kahdestaan kummitusjunaan. Alkoi olla myöhä, ja niin Pete kävi saunassa ja meni nukkumaan. Heti seuraavana päivänä Petellä oli keikka, ja kun Pete tuli lavalle, niin kaikki kiljuivat. Kun Pete tuli taksilla kotiin, hän meni heti nukkumaan.

Heidi

Pete ja euroviisut

Vuonna 2010 Pete Parkkonen tekee uuden albumin nimeltä Happy Carnival. Levy myy kaupoissa erittäin hyvin ja Pete pääsee keikkailemaan myös ulkomaille. Petestä tulee ulkomaillakin erittäin suosittu. Pete valitaan edustamaan Suomea euroviisuihin. Pete voittaa euroviisut ja saa ennätyspisteet, jotka ylittävät Alexander Rybakin pistemäärän. Euroviisujen jälkeen Pete päättää mennä Portugaliin rentoutumaan. Portugalin loman jälkeen Pete aloittaa keikkailun ja uutta sinkkua tekemään. Viikonloppuisin Pete käy myös katsomassa vanhempiaan Pihtiputaalla.

Milja

Pete liikenteessä

Olipa kerran pihtiputaan Pete Parkkonen. Pete oli juuri matkalla Oulun Club Teatrialle keikalle ajaessaan moottoritietä. Moottoritietä pitkin ajoi myös hidas peräkärryä vetävä vanha Toyota. Valitettavasti juuri tämä hidas peräkärryä vetävä vanha Toyota ajoi Peten oman hienon auton edessä. Pete aikoi juuri ohittaa edessään olevan auton, kun rekka ajoi ohi. Pete oli huojentunut selvitessään tuosta ilman mitään vahinkoja. Kun Pete oli saapunut Club teatraille, hän kertoi tapahtumista faneilleen. Kun konsertti oli ohi, Pete ajoi kotiinsa Pihtiputaalle.

Mirja

Keikka keskustassa

TV-mainos kertoo, että Pete Parkkonen on tänään ilmaiskeikalla keskustassa.
– Sinne me kyllä mennään. minä huudan. Lähden kävelemään torille päin, missä Peten on määrä esiintyä. Ihmisiä vilisee joka paikassa. Kaikki ovat menossa katsomaan Peteä, ajattelen. Kauppojen ikkunoissa näkyy Peten kuvia, kaikilla on Pete-paidat päällä… Vielä vuosi sitten oli ollut muitakin idoleita, mutta nyt kaikki fanittivat Peteä. Lava häämöttää jo ison ihmisjoukon takana. Ei toivoakaan päästä eturiviin, mietin. Jään taka-alalle. Pete nousee lavalle ja kaikki alkavat kiljua. Serpentiiniä lentää ja torvet soivat. Kaikki ovat innoissaan. Pete alkaa laulaa jo neljännen levynsä lauluja. Hän on ehtinyt saada vuodessa valmiiksi jo neljä levyä. Hän laulaa upeasti. Suljen silmäni ja alan hyräillä.
– Mmm… Hmm hm mm. Hoilotan, Ja hupskeikkaa keikka loppui jo. Lähden takaisin kotiin.
Kiirettä pitää Petellä vuonna 2010.

Crista

Pete – Kaunein mies 2010

No se alkoi siitä, kun Petestä tuli Suomen kaunein mies 2010 ja hän sai uuden albumin tehtyä. Joten anna, kun kerron tarinan alusta asti. Oli kaunis päivä, kun Pete ajatteli mennä Suomen ensimmäiseen Kaunein mies -kilpailuun. Viikkoa myöhemmin koitti jo kisan finaali. Finaalissa oli enää kaksi kilpailijaa jäljellä; Pete Parkkonen ja Heikki Paasonen. Kun tulokset kerrottiin, ne olivat: Pete 30 pistettä ja Heikki 29,5 pistettä. Tietenkin Pete voitti, mutta helppoa se ei ollut. Sitten tuli kesä ja albumi, jonka nimi oli Beautiful Flowers. Se toi iloa elämään! Levy myi kultaa jo ekalla viikolla! Sitten onkin syksy, ja Pete ajatteli mennä tyttöystävänsä kanssa alttarille. Sitten oli paljon haastatteluja. Juhlapaikan koristelua ja harjoittelua häävalssia varten. Nyt on jo joulu, ja Pete on onnellisesti naimisissa ja elämä kulkee hyvin.

Alexandra

Keikkaelämää

”Taas takana yksi keikka”, Pete ajattelee. ”Hei Pete! Tuolla olis nimmarin jako”, Peten manageri sanoo ja hoputtaa Peteä. Pete ottaa kynän ja menee fanilauman luo. Fanit seisovat siistissä jonossa ja odottavat nimmareita innoissaan. Pete antaa jokaiselle nimmarin, joillekin onnekkaille myös halin. Fanit ovat onnensa kukkuloilla. Pete raahustaa väsyneenä backstagelle. Hän istahtaa tuoliin. ”Joka päivä on tällänen”, Pete ajattelee ja lähtee keikkabussiin. Siellä muut bändin jäsenet jo ovat. ”No vihdoin sä tulit”, basisti Ilari sanoo. Pete nyökkää ja menee sohvalle makoilemaan. Lähes joka päivä on samanlainen. Haastatteluja, keikkoja. Peten fanit piirittävät häntä lähes koko ajan. Elämä jatkuu hyvin.

Leila

Peten tuntematon tulevaisuus

Vuosi eteenpäin hänen elämästään
Vuosi tulevaisuuteen, josta hänellä ei ole aavistustakaan

Hän kävelee kadulla. Pete Parkkonen on matkalla tekemään levytyssopimusta. On kesä. Asfaltti on märkä sateen jälkeen. Joukko tyttöjä kävelee häntä vastaan hymyillen. He huudahtavat:
– Moi Pete! Pete kuulee vielä kaukaa tyttöjen tirskunnan.
Monien viikkojen päästä Petellä on toinen levy. Levyn nimi on My Second Album.
– Ja jälleen kerran listaykköseksi on noussut Pete Parkkonen kappaleellaan But I Still Love You, huutaa mies radiossa innostuneella äänellä.
– Peten levy on ollut koko Suomen halutuin, mies jatkaa.
– Sama pätee myös Peten keikkalippuihin, jotka on myyty alta aikayksikön!

Niin. Tosiaan, Peten tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Anu

Peten elämä syksystä syksyyn

Syksyllä 2009 Pete aloittaa uusien laulujen teon ja heittää aina välillä keikkaa siellä sun täällä.
Joulu vietetään totta kai kotona Pihtiputaalla, samoin vuodenvaihde.
Talvella 2010 Pete ei ehdi juuri muuta tehdä kuin uutta levyään. Jos jää aikaa, Pete tekee lumitöitä. Parturissakaan hän ei ehdi käydä, joten villit kikkarat kasvavat selkään asti. Lopulta Pete tarttuu saksiin itse ja leikkaa irokeesin. Muutama keikka tulee tehtyä. Välillä Pete ehtii käydä kotonakin. Keväällä 2010 uuden levyn julkaisun myötä tehdään keikkaa enemmänkin. Mukaan mahtuu nuorisokeikka Kinnulassa.
Kesällä 2010 radiossa soivat Peten uudet biisit ja keikalla kaiutin räjähtää, kun rock-Pete laulaa.
Syksyllä 2010 Pete rentoutuu Ikaalisten kylpylässä ja kotiseudullaan.

Erika

Peten uusi look

Petellä alkaa olla valtavasti faneja. Pete ei voi enää liikkua missään ilman suurta fanilaumaa. Hän päättää leikata hiuksensa kaljuksi. Tästä asiasta fanit järkyttyvät. Pete tippuu listoilta, koska ei ole enää niin söpö. Peten uusi kampaus on siis aivan järkyttävä. Hän ostaa peruukin, joka näyttää nitistetyltä lampaalta. Fanit luulevat Peten nitistäneen lampaan. Järisyttävä uutinen on joka lehden kannessa. Pete poistaa galleriasta nickinsä ja pakenee ulkomaille. Siellä hän viettää puoli vuotta lampaita paimentaessa ja laulaa niille biisejään, kunnes lampaatkin pelkäävät Peteä. Puolessa vuodessa Peten kikkurat ovat kasvaneet takaisin ja hän palaa takaisin Suomeen. Pete nousee takaisin listojen kärkeen. Hän menee euroviisuihin ja voittaa ne. Suomesta tulee maailman kuuluisin maa. Pete alkaa nauttia faneista ja tekee keikkoja ympäri maailmaa. Petestä tulee rockin kuningas.

Petra

Kommentit

Oma kommentti