Putous: Kulissien takana

Putous-tv-sarjan lehdistötilaisuus pidettiin maanantaina 3.12. Ilmalan Pöllölaaksossa. Minä ja Koululaisen toimittaja Heidi Ylitalo suuntasimme sinne.

Jostain syystä olin kuvitellut, että tilaisuudessa istutaan tiukasti Putouksen katsomossa ja kuunnellaan, kun ohjelman tekijät kertovat tämän kauden suunnitelmista, eikä näyttelijöitä näkyisi välttämättä paikalla lainkaan. Olin todella väärässä.

Lehdistötilaisuus pidettiin kokoushuoneen tapaisessa huoneessa, jossa toimittajat ja kuvaajat istuivat kiltisti suuren, valkean pöydän ääressä. Sivupöydälle oli aseteltu tarjolle ruokaa, jota toimittajat saivat kaikessa rauhassa syödä.

Koululainen 1/2013

Ohjelman vastaava käsikirjoittaja Miika Nousiainen ja vastaava tuottaja Tuomas Summanen kertoivat ohjelmasta. Pienen infon jälkeen saimme katsoa Putouksen uuden musiikkivideon, jonka voit käydä katsomassa täällä.

Tämän jälkeen sisään tulivat päänäyttelijät, ja toimittajat saivat mennä heidän luokseen juttelemaan ja haastattelemaan heitä lehtijuttuja varten. Heidi haastatteli Koululaiseen Riku Niemistä, Iina Kuustosta ja Krista Kososta.

Koululainen 1/2013

Haastattelujen jälkeen odotimme, että muut toimittajat lähtevät, jotta pääsisimme alakerran studiolle kuvaamaan Iinaa ja Rikua Koululaisen kansikuvaa varten. Kansikuvauksen jälkeen lähdimme pois.

 

Koululainen 1/2013

Lue Putous-näyttelijöiden haastattelut tammikuun Koululaisesta! Lehti ilmestyy keskiviikkona 2.1.2013.

Teksti: Sumia Kinnunen, Koululaisen tet-harjoittelija

Kuvat: Sumia Kinnunen, Pekka Nieminen

Kommentit

Putous on ihan paras ohjelma! Varsinkin Karim on reilusti paras koko ohjelmassa!!!!!!!

putous on mun lemppari.minua kiinnostaa aina kaikki putous jutut. iina kuustonen ,krista kosonen ja aku hirviniemi rules!

JEE!!Kiva kun me tilattiin koululainen pari päivää sit.Ootan lehtee innolla!Kun tilöaus loppuu aion kerjätä äidin tilaaman vuodeks1!Nää lehdet vaa paranee!!

Oma kommentti