Reilu luokka -kisa on päättynyt

Reilu luokka -kisaan on osallistunut satoja koululaisia ympäri SUomea. Koululaisen toimitus on täynnä hienoja luokkalehtiä.

Voittajan valinta oli vaikea, mutta se oli pakko tehdä. Reilu luokka 2009 on Perniön kirkonkylän koulun 6B-luokka. Onnea voittajille!

Tammikuun Koululaisesta voi lukea, millaisen päivän perniöläiset viettävät Helsingissä.

Valtava kiitos kaikille osallistujille!

P.S. Luokkanne kerho on edelleen ihan vapaassa käytössä! Voitte tehdä siellä (melkein) mitä vaan.

Reilu luokka

Kommentit

Avatar

lol Kasvi11:me tehtiin sitä lehtee yli 2 kuukautta niin et onnee vaan

Avatar

Nyt haluaisin korjata pari asiaa Perniö 6b puolesta!
Eli:

Jokerijamis ym. innostuivat alussa ehkä vähän liikaa, kun voitto ilmoitettiin meille. Pyydämme anteeksi!

Onnittulemme myös muille luokille, näimme hiaman lehtiänne Helsingissä. Olivat hienoja! Joten kaikille onnitteluja!

Avatar

niimpä juho noi on jotain ankan runkuttajiikin meidän olisi pitänyt voittaa meillä oli parempi juliste ja enemmän viestejä ja kaikessahan me ollaan teitä paskoja parempia. eli LOL teille paskoille kirkonrotan kirkon nuojiollle onnea luuseri palkinnosta!

Avatar

Kattokaa tossa ylhäällä oleva viesti kokonaan tai käy huonosti!

Avatar

Kaisa.S jotain tossa nakersi että niillä on 4500 viestiä kerhossansa meillä on kaikkien kamuissa 4800 ylikin viestiä että turha tulla väittimään että on enemmän viestejä. Ja kiva kaikki on täällä vaan jee me voitettiin kun ollaan turhuuksia heh jotain ihme kirkonrottia vai mitä olittekaan. Että sillain taas kun kaikkien sokerijamisten pitää tulla tänne ylpeilemään ja varmaan meette hesassa jonnekkin heseen. Nii sitten te lähette takasin sinne kirkonkylään meillä olis ollu ees jtn tekemistä siel ja muutenkin v:koski on paras tai no ainakin parempi kun kirkonkylä. joten turha kaikkien sokerijamisten kaisa s tulla tänne valittaa lol tulipas pitkä viesti mutta lisää tulee heheheheheheh. Hmmh, mistäs valittais taas. Niin ja varmaan ootte siellä kirkonkylässä jtn ”reiluja” koska se paikan nimikin on ihan tymä kirkonkylä. Onko teidän kylässä oikeen kirkko heh sitten joku perniö miks ei saman tien persiö!!!!!. ootte muutenkin makeilevia turhuuksia niinkun meidän yks luokkalainen sana ja se on kyllä ihan oikeessa ootte turhia. Uskokaa se tai älkää. miks Ripleyn usko tai älään ei vois tulla uskokaa tai älkää kirkonkyläläiset on turhia. Ja sitten jos alatte nakertaa tästä viestistä alan kirjottaa lisää ja sitä kirjotus aikaa mulla on niin paljon ettette uskokkaan. Nii no nyt kyllä lopetan tän viestin mutta luultavasti tulee lisää. Varautukaa!!!!!!!!!!!!

Avatar

Meijän luokka ei ees voittais meil on niin paljon hulluja että ja aika moinen luokka kyllä meillä on

Avatar

nii ja muute se Nelosen Nättis on alajärveltä paavolankoulusta.

Avatar

iha sama vaikka voititte koska muutenki Nelosen NÄTTIS on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

kaikki on o´llu ja menny joten eiks tän vois jo lopettaa!?

Avatar

väärä voittaja kirjoitti:
meidän ois pitäny voittaa kun meillä oli eniten viestejä ja ihan sika upee lehti ja te kirknkylälaiset vai mitä te ny ootte nii OLITTE MAKEILEVIA TURHUUKSIA!!!!!!!!!!!!!!!! ---- Tollaisella asenteella ei kyllä voiteta, ainakaan yleensä . Että ei tarvitse olla mustasukkainen siitä että juuri me voitimme .

Avatar

Jonsssku kirjoitti:
Onnee voittajille, mut musta ei oo oikeen et voittajat lällättelevät täällä muille! on muutkin luokat nähny vaivaa ja silleen!---- Edelleen, pari tyyppiä meidän luokalta on saattanut hieman "ylpeillä" Muttei ole lällätellyt kenellekään .

Avatar

ja en nyt siis tarkota et voittaja luokka ei olis nähny vaivaa lehtensä kanssa ja kerhossa! mut ei silti tarviii olla noin ylimielistä!

Avatar

Onnee voittajille, mut musta ei oo oikeen et voittajat lällättelevät täällä muille! on muutkin luokat nähny vaivaa ja silleen!

Avatar

HMC fani kirjoitti:
Me osallistuttiin siihen kisaan niinku oon jo aikasemmin iloittanut!vähän kaikkia harmittaa,mut siis ei paljon.osallistutaan varmaan ensi vuonna jos sellanen kisa pidetään.mutta sekin vähän harmittaa kun noi voittajat ilkkuvat ja lällättelevät meille muille=(mutta paljon onnea teille voittajaluokalle! --- Olet oikeassa muuten, mutta ei meidän luokkalaiset ole "lällätelleet" tai ilkkuneet kenellekkään, jotkut ovat saattaneet ehkä hieman ylpeillä vain .

Avatar

Ihan epää!!! me nähtiin ihan sikana vaivaa! enemmän kuin kukaan muu!!!! Meidän luokka on silti paras kaikista!!! --- Mistä voit muka tietää, mikä luokka on nähnyt eniten vaivaa? Aika törkeää sanoa tollasta :l ei pahalla .

Avatar

Joooo ketokaa mullekkin kenen kerholla oli eniten viestei mun kerholla oli yli 4000 viestiiiiii -- Ei voitto johdu pelkistä kerhon viesteistä, vaan reilusta luokkahengestä ja upeasta lehdestä enimmäkseen, sitäpaitsi meidän luokan kerholla on 4524 viestiä, että sellaista (;

Avatar

Ihan epää!!! me nähtiin ihan sikana vaivaa! enemmän kuin kukaan muu!!!! Meidän luokka on silti paras kaikista!!!

Avatar

Kasvi11 kirjoitti:
Meiän luokka teki sitä lehteä yli kaks kuukautta niin että onnittelut voitosta. --- Samoin, ja kiitokset vaan 😀

Avatar

Terve!

Muistakaahan olla ystävällisiä toisillenne. Aina ei voi voittaa, mutta ei silti saa haukkua voittajia. Myöskään voittajat eivät saa haukkua heikommin menestyneitä.

Olen varma, että kaikki lehdet olivat upeita ja huolella tehtyjä sijoituksesta riippumatta.

Avatar

Me osallistuttiin siihen kisaan niinku oon jo aikasemmin iloittanut!vähän kaikkia harmittaa,mut siis ei paljon.osallistutaan varmaan ensi vuonna jos sellanen kisa pidetään.mutta sekin vähän harmittaa kun noi voittajat ilkkuvat ja lällättelevät meille muille=(mutta paljon onnea teille voittajaluokalle!

Avatar

Hei, kisa on päättynyt. Näiden sivujen etusivulta löytyy tieto voittajasta.

Reiluun henkeen kuuluu se, että ollaan iloisia voittajien puolesta, ja se, että ei ilkuta niille, jotka eivät tällä kertaa voittaneet pääpalkintoa.

Avatar

Joooo ketokaa mullekkin kenen kerholla oli eniten viestei mun kerholla oli yli 4000 viestiiiiii

Avatar

meidän ois pitäny voittaa kun meillä oli eniten viestejä ja ihan sika upee lehti ja te kirknkylälaiset vai mitä te ny ootte nii OLITTE MAKEILEVIA TURHUUKSIA!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Meiän luokka teki sitä lehteä yli kaks kuukautta niin että onnittelut voitosta.

Avatar

Ei olis kyl teidän luokan pitäny voittaa jos ootte noin ylpeilijöitä. Tää kisa oli tärkee, ainakin mulle, enkä olis halunnu että tollaset ylpeilijät voittaa! ---- Tiedoksi että tää kisa oli kyllä varmaan tosi tärkee kaikille jotka siihen osallistui, niin että kiitos kun haukut meidän koko luokkaa ylpeilijöiksi ja ettei meidän olisi pitänyt voittaa vain sen perusteella mitä kaksi oppilasta meidän luokalta on sanonut. :l Me tehtiin sitä lehteä yli kuukausi ja monet ovat kehuneet lehteämme, ja että olemme ansainneet voiton. Tiedän että olisitte halunneet voittaa muttei tarvitse haukkua meitä, kun ettevoittaneet .

Avatar

Ei olis kyl teidän luokan pitäny voittaa jos ootte noin ylpeilijöitä. Tää kisa oli tärkee, ainakin mulle, enkä olis halunnu että tollaset ylpeilijät voittaa!

Avatar

Muuten painakaa jo kalloonne, että turha uneksiakaan voitosta enää!
Me Jokerijamis, Jonttu 97, Jounas97, jassuli97, Kaisa.S jne. luokkamme kansssa voitettiin!!!

Avatar

Jonttu 97 kirjoitti:
jes perniö keräs voittopotin kotiin. --- Jeppis! Perniö!

Avatar

The Me kirjoitti:
ei oo vielä kukaan voittanu. kaisa.s ---- Mistäs voit olla varma (; Ootas vähän niin kohta jossain tääl koululaisen sivuil kyl lukee että meidän luokka on voittanut 😀

Avatar

:Jutsu: kirjoitti:
Me voitettiin se välipalkinto vakoilumuseoon=) ---- Onnee sit teillekin 😀 Mut me voitettiinkin jtn parempaa (;

Avatar

Kaikki on toivosta sokeita kun ei tajuu että meidän luokka on voittanut 😀 .

Avatar

Onnee kaikille kisaan mut haluun et me voitetaan XD!

Koska me lähetettiin se viime minuuteilla ja on ollu kaikkee muutakin taustalla niin tuli vähän kiire!

Avatar

Meil meni lehden (jolla me voitimme) tekoon yli kuukausi! Mut ku koululaisest soitettiin et me oltiin voitettu ni se sanoi että koko koululaisen toimitus oli ihastellut sitä!!! Sivuja ei ole vielä päivitetty vaan, mutta tuutte sitten näkemään, että kisan voitti ”Perniön 6b” niminen luokka/kerho!!! Kirkonkylän koulusta!!!

Avatar

HMC fani!!! miten teillä meni vaan vko sen tekemiseen meil meni 5 kertaa kauemmin..

Avatar

meijän luokka haluis kovasti voittaa.me tehtiin hirveesti työtä sen lehden eteen.meil meni ainakin viikko siin lehden teossa ja me uhrattiin hirveesti tunteja siihen lehteen.

Avatar

Jounas97 kirjoitti:
Me voitettiin!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- Niinpä!! (::

Avatar

We Are The Winners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me voitettiin!!! Luokka oli iha hulluna opettajaa myöten!!!!!!!!

Avatar

Minusta toi oli hauska kilpailu ja meijjän ope halus mielellään osallistua tuohon me kyllä aloitettiin se aika myöhään kun muut oli jo lehtien teossa mutta hyvin me kerettiin tehä lehet loppuun 😀 meijjän luokassa on 18 oppilasta kun 3-6 kaikki on samassa luokassa kun meillä on 2 opettajainen koulu : ))

Avatar

Mejjän luokka osallistu!!! meil on jo yli 4000 viiiestii!!!!!!

Avatar

Sitä paitsi ei siinä kilpailussa oo mitää järkee ees.

Avatar

Meijän luokka ei osallistunu kilpailuun. 🙁 Meijän pe oli meillä va 2 kuukautta ja sit se meni pois koska sillä oli polvi kipee ja sit se ei enää opeta meitä et tosi kivaa niinku. 🙁

Avatar

Meiän luokka ei osallistunu ;S Haluan tilata koululaista!! se on niin paras lehti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<33<3<3<3

Avatar

Mekin osallistuttiin : DD ja ollaan lähetetty aikoja sitte lehti 🙂
Millon se selviää ,että kuka voittaa?

Avatar

meiän luokka on osallistunut ja nyt on kivaa ku voidaan voittaa opettaja halus että me mennään sinne kuulemma käyttäydytään niin hyvin 🙂 jäniittää

Avatar

Mun luokka ei osallistunut koska mitä järkeää siinä on?

Avatar

Meijänkin luokka osallistu ja lehti on lähtenyt jo tulemaan(=

Avatar

Siis mä en tajuu tota reiluin luokka-kisaa.Mitä järkee siinä on???

Avatar

Mein luokka osallistu ja voitettiin se vakoilumuseon-palkinto=)

Avatar

Meijän luokka on osallistunut(reilu-luokka kisaan) ja me postitettii jo se luokkalehti!Nyt jännittää mitä tapahtuu!

Oma kommentti