Resepti: japanilainen munakas

Helppo sushiohje Merijuhlat

Japanilainen munakas

Tarvitset:

4 kananmunaa
1 munankeltuainen
2 ½ rkl sokeria
1 tl soijakastiketta
suolaa
öljyä paistamiseen

Tee näin:

1. Vatkaa munat ja keltuainen tasaiseksi ja valuta seos siivilän läpi kulhoon.
2. Mausta munaseos sokerilla, soijakastikkeella ja ripauksella suolaa. Sekoita kevyesti, mutta älä vatkaa.
3. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää tilkka öljyä. Varmista, että öljy on levitetty mahdollisimman tasaisesti. Voit tarvittaessa imeyttää ylimääräisen yöjyn talouspaperiin.
4. Alenna lämpöä ja kaada 1/3 munaseoksesta pannulle. Kääri jähmettynyt munakas rullalle puikkoja tai haarukkaa avuksi käyttäen ja siirrä syrjään.
5. Paista loput kaksi munakasta samalla tavalla.
6. Siirrä munakasrulla norilevyn päälle ja leikkaa yli menevät reunat pois.

Haluatko lisää merellisiä herkkuja?

Niitä löytyy seuraavista linkeistä:

Sushirullat

Sushiriisin keittäminen

Sushin rullaaminen

Tonnikalasushi

Lohisushi

Kommentit

aion kokeilla tota, koska se näyttää helpolt ja sain kotitaloudest 9

Voisin oikeesti kokeilla joskus jotain noista 🙂 Varmaan hyviä kaikki 😀

Oma kommentti