Robin saa oman lehden

Toukokuun 8. päivä ilmestyy ainutlaatuinen erikoislehti suureen suosioon nousseesta laulajatähti Robinista.

Koululainen / Robin

Koululainen-lehdeltä näyttävä Robin-lehti on suunniteltu Robinin faneille nuorimmasta vanhimpaan. Se on toteutettu yhdessä Robinin, Universal Musicin ja Otavamedian kanssa. Lehdessä on mukana myös Koululaisen lukijoiden Robinille esittämiä kysymyksiä vastauksineen.

– Halusimme tehdä fanilehden, josta riittää iloa pidemmäksikin aikaa. Lehdessä on muun muassa lukuisia reportaaseja, Robinin kuulumisia sekä tietysti ne tärkeimmät, fanijulisteet ja ihailijakuvat, Koululaisen päätoimittaja Ville Kormilainen sanoo.

Lehden voi ostaa 8.5. alkaen Lehtipisteistä.

Kommentit

Avatar

Robin on IHKU ja on ihkuu et tulee Robin fanikirja. Älkää oikeesti sanoko että ”Buu robin on yli surkee” miettikää miltä Robinit tuntuu ku sanotte noin!!!

Avatar

Voi ihkuu, joku Robin..-.- Kuunnelkaa hei oikeeta musaa, älkääkä tollasta p*skaa…

Avatar

ja muutenki matkii jotai justinii ja luulee saavansa fanei 😀 , no joo jotku 1-3 luokkallaiset saattaa fanittaa XD

Avatar

haha 😀 voi teit lapsii jotka meette tähä halpaa XD eihö se ees osaa frontsideolliiee xd

Avatar

Robin on aika hyvä laululaja♥♥♥
Ja haluun sen kaikki levyt!!

Avatar

Robin on aika hyvä laululaja♥♥♥
Ja haluun sen kaikki levyt!!

Avatar

robin on kyl ihan hyvä laulaja mun mielest en tiiä teist…

Avatar

mä sain jo rodin lehden se on upea lehti.mä olen aina toivonut lehteä.

Avatar

MÄ OON ROBIN JA OON HOMO NUOLEN KYRPÄÄNI JA JEEEAH MUNA MUNA PILLU AHAHAH
KAIKKI FANITKI ON IHA HOMOJA HAISTAKAA VITTUA PERVOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺

Avatar

Ja pitäähän sitä negatiivista palautettaki ottaa vastaan! eikä lukea näitä nuoleskeluja että muuta vastaavaa ylistä

Avatar

eiköhän tämän pojan kanssa mennä pikkasen liian pitkälle? Oma lehti EI jumalauta elkää jaksako! tämä menee liian perseelleen jo! en kirjota tätä leuhkiakseen tai ollaakseen kade vaan: Vituttaa suoraan sanottuna aivan saatanasti tämmönen! ensin ollaan jonku homo biisin ansiosta 3 kuukautta ollaa suosiossa ja kaikki nuoleskelee tuota yhtä. ja sitten unohtuu loppujen lopuksi.

Avatar

Robin on ihan sika tyhmä, enkä todellakaan oo kade sen tyhmälle äänelle. Mä oon musaluokalla ja yks mun luokkalainen poika laulo Frontside ollien(siis se ei kumminkaan tykkää siitä) ja se veti sen hiton paljon paremmin!!!!
Sori mä en kamalasti tykkää kiroilla, mutta nyt vähän lipsahti.

Ps.Koululainen on tyhmä lehti.(oon samaa mieltä ”Koululaisen vihaajan” kanssa.)

Avatar

Ostin ton lehen heti 8.5 se on IHUNA lehti Robin RULES!!!

Avatar

kiva.. itte en ny oo mikään robin ”paapoja” ,mut hyvin se vetää en kiistä sitä.faneille varmaa tosi siistii ku äiti tulis kaupasta mukanaan lehti ja sanois ”hei kato mitä mä ostin sulle”.
jos olisin robin fani niin sekoaisin.

(kumpa uniklubillakin olis oma lehti..)

tsemppiä kaikille…

Avatar

Tiitis: kuka vaan osaa laulaa paremmin kuin Robin ja kaikki pojat on komeempia kuin se. (kattokaa vaikka lehden kuva.)

Avatar

i love you robin hyvä et siitä tuli lehti!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

O-ou! Must Robin Packalénis ei oo MITÄÄ VIKAA, IHMISET! Se on ihan OK. Ja mitä toi yks kiroilee, sanoo sellasii paskapäiksi, jotka ei tykkää Robinist.

Avatar

Robin EI ole mikään PIKKUPOIKA SENKIN……………. Robin- vihaaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oot kyllä melkonen… So what jos tytöt on pihkas siihe??? Ei ees kaikki oo. Saattaa jotku tytötki vihata sitä niiinku te, pojat! Mutta neki on sitte iha paskapäitä.

Avatar

No Lol. Ei siis oikeesti! En kestä Robinii kaikki tytöt on siihe pihkas. Mitä ihmeellistä on 13-vuotiaassa pikkupojassa?

Avatar

Ja siis juu, kyl robin saa oman leffan minkä ensi-iltaon joulukuus:)

Avatar

Robin on tos kannes söpö, ihana, Ja IhQ. !!! :DDD

Avatar

Saako Robin oman leffan? Kuka kertois. Oon tosi epäkuuloinen koska en oo kuullu mitää mistää leffast.

Avatar

Robin saa oman lehen? Oke, vissii kiva sen faneille. En mä ite kyl fanita. Mut en tarkota että Robin ei ois hyvä!
Koska vaikka en hulluna fanita, kyllä sitä kuuntelee. 🙂

Avatar

ENTÄPÄ, chuchu KIRJOTTI TOSI HYVIN! JA Roppe-faniki kirjotti hyvin. NOISTA, OTTAKAA MALLIA, EI ILKEÄÄ KIELTÄ, ITE OLETTE

Avatar

Noh, luin paljon tuolt että ku siel luki että:
” Mitä järkee on Robinissa?” ” Ei se ees oo hyvä!”
No, vastaukset ovat: Robinissa on vaikka mitä järkee. Robin on taitava laulaa, mutta jos ei teidän mielestä, älkää tulko tälläisille palstoille, älkää kattoko Robinin videoita YouTubessa ja sitte: Älkää DISSATKO ROBINIA!!! Antakaa toisten fanittaa! Menkääpä ite laulamaan YouTubeen nii katotaan että montako klikkausta saatte?? Ottakaa kantaa!

Avatar

Aijon kyl varmaan ostaa! Jokainen ei voi pitää Robinista, mutta ilkeät kirjoitukset ja kiroilu on ERITTÄIN huonoa käytöstä. Jos et pidä niin voit laittaa vaikka esim. ” Kiva varmaan faneille, mut ite en oo fani. Eli ei mun makuun”. Asioita voi siis ilmaista ilman ilkeää kieltä.

Avatar

Oikeest tyypit, menkää jonneki muualle sivulle kertomaan tyhmii juttuja robinista!
”Robin on tyhmä ja Robin on tylsä!” ÄLKÄÄÄ OIKEEST ANTAKAA RAUHAA NIILLE JOTKA FANITTA ROBIINI NIINKUN MÄ!!!!!
JOS ETTE TYKKÄÄ ROBINISTA ÄLKÄÄ TULKO SIITÄ TÄNNE VALITAMAAN!
Muuten IHANAA♥ KUN TULEE KAUPPOIHIN LEHTI
HULLUNA ROBINISTA!!!!!!!!
-CHUCHU

Avatar

JEE!<3<3<3<3 MEEN HETI OSTAAN SEN KOULUN JÄLKEEN<3 ONNEKS PÄÄSEN JO 12;) OIKEESTI OON OOTTANU TÄTÄ JO TOSITOSITOSI KAUAN<3 RAKASTAN ROBINIA<3 KU SE ON VAAN NIIN SÖPÖ JA IHANA<3 SIT SEN SILMÄTKI ON NIIN IHANAT JA SELLASET SULOSET♥;3 HIHIH I LOVE ROBIN<3<3

Avatar

Ois ihan kiva nähä se leffa® jos tulee. Minkäköhän lainiene se on??!.…………………niinku että joo leffa??!

Avatar

Omasta mielestäni Robin on ihan ok, mutten todellakaan aio ostaa jotain Robinin fanilehteä.

Avatar

Siis tottakai mä ton ostan! Ja meen tietty kattoo sitä leffaakin sitte 🙂

Avatar

Siis tottakai mä ton ostan! Ja meen tietty kattoo sitä leffaakin sitte 🙂

Avatar

hankkikaa elämä. Joku sano että robin on joku superilmiö… Tuskin missään ulkomailla ees tiedetää robinii. Ja tuskin ketää ees kiinnostaa joku ruma suomalaispoika. yks noloimmista asioista täs robinis on sen vaatteet. Iha järkyttäviä! Yrittää olla nii muodikas ne eri pari kengät jalas. Robinin laulujen sanat on ihan turhia. Miks se ei voi kirjottaa niitä itte?? No varmaan ne olis vielä kauheempia… Turha tyyppi sanon mä. Ruma kaiken lisäksi.

Avatar

Ok… Ajattelin, että se on huhu, kun kuulosti niin epätodelliselta. No leffa… Menee turhan pitkälle,silti!

Avatar

Malla R.: On totta että Robinista tehään leffa. Luki parisen viikkoo sitte MTV:n sivuilla. Jos et tienny, niin ei silti tartte alkaa syyttelemään ja sanoo sitä huhuksi. Varsinkin kun se on totta.

Ei ollu tarkotus kuulostaa vihaselta 🙂

Avatar

JT Miks pitää kommentoida EVVK. Mee muualle selittään ei ketään kiinnosta.

Avatar

Robin on ihan ihku. Miks sen pitää saaha oma lehti!? Osaanha määkin laulaa! -PETTERI PUNAKUONO OLI PORO NIMELTÄÄN… LOL. XD. Siis niin ihkuu!!! Voi ”NONNONO”

Avatar

kaikki on vaa kateellisia Robinille ne jotka haukkuu sitä olin just sen keikal ja eka en oikee tykänny siit menin sinne keikalleki vaa huviksee mun kamun kaa mut sit ku sen Robinin näkee livenä se on nii paras !!!!!!!!!

Avatar

Älkää kirjottako tänne mitään jos pitää haukkua ROBINIA!

Avatar

Robin on ihan paska. ketä kiinnostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Avatar

ME ROBIN-INHOAJAT OLLAAN TÄÄLLÄ SIKS, ETTÄ MEKIN HALUTAAN KERTOO OMA MIELIPIDE SIITÄ JA SEN MUSIIKISTA! MIKS TÄÄLLÄ SAIS KOMMENTOIDA VAAN NE, JOTKA OIKEESTI TYKKÄÄ ROBINISTA!?!? Sanokaapa se! Ja muutenki, en mä Robinii vihaa mut en mä kyllä siitä kauheesti tykkääkkään..se on ihan OK mut en kyllä MISSÄÄN NIMESSÄ osta tota lehtee… Liian kallis xdxdxd

Avatar

Haluaisin nyt vielä kysyä ja ihmetellä, että mistä tämä Robin -elokuvahuhu nyt on peräisin? Tietääkseni Robinista ei tehdä edes mitään elokuvaa!

Hei haloo, se on vaan lehti, jota sun ei oo PAKKO ostaa!

Avatar

Oon nyt myös sitä mieltä että täällä on paljon asiattomia kirosanakommentteja liittyen Robiniin. Ei sentään tartte kiroilla! Ja sitten, miksei ihmessä Suomella voi olla tämmöstä superilmiötä, kun niitä on muissakin maissa?????

Mollaajat voivat mennä laukomaan mielipiteitään vaikka seinille, miettikää jos ite olisitte kuuluisa laulaja, jota silti jotkut hömelöt (jotka voisivat pitää sormet kiltisti pois tietsikan kirjainnäppäimiltä)jossain nettikeskustelussa haukkuu? Voi vain sanoa, ettei Robin ole makuuni ja sillä selvä. Mielestäni on lapsellista käyttäytyä tuolla tavalla! Kaikki laulajat eivät yksinkertaisesti VOI miellyttää kaikki muita ihmisiä! Mölyt voi pitää netissä omissa sormissaan, ja jakaa ne sitten jossain muussa paikassa, jossa on muita Robin -vihaajia. Eli aivot nyt hitusen miettimään!!!!!!

Avatar

Mun mielestä Robin on ihan ok ja jos ihmetellään miksi hän saa oman lehden niin tässä vastaus: Robin on noussut suureen suosioon Suomessa, ja on ikään kuin ”Suomen Justin Bieber.” Ja oon aika varma, että Robinin mollaajat haluu vaan erottua joukosta, ”olemalla cool ja ei-lapsellinen.” Siitähän aina tämmöisissä massailmiöissä on kyse, halutaan olla viileitä. Ok, on pakko my´öntää, että ehkä oli hieman liioteltua se Hesburgerin Robin -ateria, mutta eikös välillä voikin olla tämmöisiä supersuosittuja tyyppejä?
Kuka on kanssani näistä asioista samaa mieltä?

Avatar

robin on tommonen yhen vuoden juttu ja sit kukaa ei muista ees sitä niinku oli pikku G ja sillee ja ei robinist riitä kerrrottavaa ees paljoo saati sit et siit tehään lehti!! ketä kiinnostaa!!??

Avatar

Musta Robin on hyvä laulaan ikäisekseen mutta mun mielestä se on jo vähän liikaa et sille laitetaan oma lehti ja tehdään oma elokuva. Miks muuten siinä lehes saais fanitapaamisen the rasmuksen kanssa eikä Robinin. Aion kuiteski kattoo et tilaisko sitä lehteä.

Avatar

Mä en tiiä mitä mieltä oon Robinista… Oonko fani vai en. On mulla sen levy ja se on mun mielestä söde<3, mutta mutta... (käytän paljo: "..."!! xD)
Sillä on mun mielestä hyviäkin lauluja, Frontside Ollie ja Hiljainen tyttö ny ainaki.
Mutta jäin miettii sitä tekstii minkä Heliumpallo oli kopsannu jostai keskustelusta. Onkohan se totta? Emmä tietenkää kaikkee usko mitä netissä on, mutta ois oikeesti mielenkiintoista tietää millane Robin on oikeesti... Onko julkisuus noussu päähän? Ja onko sillä joku tyttöystävähaku...?
Nyt lehti, sitte leffa, mitä sitte? Mun mielestä ainaki ois rankkaa olla niin suosittu. Jos kävelis kaupungilla, nii heti tulis mahoton lauma faneja ja repis suunnilleen vaatteet päältä. Ja sehän on vasta seiskalla, niin kui mäkin. Tai vasta ja vasta, mutta kuitenkin.
Sitä en kiellä, etteikö sillä ois hyvä ääni. Mutta mitä sitte ku tulee äänenmurros? Loppuuko ura? Maybe, maybe not. Joku Koululaisen sivuilla kirjotti jotai sellasta, että vaikka sille tuliski, nii se on vahva ja selviää (tai jotenki noin) Voi olla, sillä eihän kukaa julkkis voi olla, koska ainahan on joku joka ei tykkää ja dissaa. Pitää olla vahva.
Tästä saa ehkä kuvan etten oo fani, en tiiä itekkää mitä mä Robinista aattelen...
Huh huh, tulipa tekstii (ja aatelkaa, jouduin kirjottaa tän suunnilleen 2x!) ja voisin jatkaa tätä stoorii lisääki jos jaksaisin. Eikä kukaa kuitenkaa jaksa lukee tätä! 😉 Tää on nii sekavaki!
🙂
ILOISTA TOUKOKUUTA!
😀
KOHTA ALKAA K E S Ä L O M A ! ! ! ! ! ! ! <3 ihanaa
ps kuten nimestä huomaa: mä mietin aivan liikaa! ;D

Avatar

yhyyyy :(((( kirjoitin pitkän tekstin, mutta se katos. pikkuveli leikki koneella sillä aikaa kun kävin muualla, enkä ollu sillo vielä lähettäny mun stoorii… no, oma vika

🙂

Avatar

Rakastan Robinia, se on söpöin mun tietämä ihminen tähän mennes ja ääh <3 se vaan on sööötti! haluisin niin sen fanitapaamisen. (: ja jos oot niiiin niiin kade, että pitää kirjoitella kaikkee pahaa robbest, niin voi toki pitää sen suun kiinni ;o omat mielipiteet kullakin. mutta tarvii niin jokasta negatiivista ajatusta robbesta purkaa niin että fanitkin näee 😮 kiitos, olen puhunut. ps. aivan varmasti menen heti samana päivänä ostamaan (:

Avatar

Elkää tulko tänne valittaa ja jos inhootte niin miks sit ootte täällä Robin sivulla

Avatar

Sonjaah- on oikeessa! Ja Harry Styles on aivan IHANA! Oon siis One Directionin fani…<3 Ja iso sellanen. (: Joo mutta tässä Robin lehdesä on järkee, jos jotku fanit haluu ostaa Robin lehden niin saahan ne ostaa sen. Ostaisin mäkin One Direction-lehden jos semmonen tulis. (:

Avatar

Robin on vaa niin sulone ja yli söpö ootan iha innolla se seuraavaa keikkaa!! jos sit pääsisin sinne! <3<3

Avatar

suattaapi olla että ostan,tai suattaapi olla että en osta.No,siis jälkimmäinen mieluummin.

Avatar

Robin on tosi hyvä laulamaan. mä en tajuu mikä teitä vaivaa. ei tartte tulla tänne kommentoimaa jos ette tykkää. se on vasta alottanu laulamaa jote se on iha ymmärrettävää et sillä ei oo mikä maailman paras lauluääni jote ei tartte valittaa. mut mä en todellakaa oo sellane ihQ fanityttö joka on koko ajan sillee ROBINROBINROBIN AAAAH SE ON IHANA MÄ RAKASTAN ROBINIA 4EVER OIII SE ON NII IHANA JA HYVÄN NÄKÖNE JA SE OSAA LAULAA HYVIN<3<3<3<33♥♥♥ Ei. Älkää käsittäkö väärin. en oo sellanen. se on vaa hyvä laulaa. ja se on mun mielipide

Avatar

Höm höm. Mä voisin sanoa paljonkin ideasta tehdä Robinista oma LEHTI, mutta säästän nyt faneja ja sanon vaan: järjetöntä paperintuhlausta.

Rita Luodikoa Harry Potterista lainaten:

”Voisin lannoittaa puutarhani sen läpyskän sisällöllä.”

Joten varmaan arvaatte mielipiteeni..

Älkääkä ottako tätä henkilökohtaisesti, enhän mä teitä hauku, vaan sitä lehteä! Ja turha valittaa että me ei-tykkääjät ollaan vaan kateellisia – mä ainakin tiedän itse olevani hyvä laulaja eikä mulla ole mitään kadehdittavaa Robinista.

Sori nyt vaan, mutta jos vaikkapa joltain brittiläiseltä mentäisiin kysymään: ”Hei, tiedätkö suomalaisen laulajan nimeltä Robin?”, se mitä todennäköisimmin vastaisi ”en”. Mutta jos vaikka joltain suomalaiselta tytöltä, tai miksei pojaltakin, kysyttäisiin: ”Hei, tiedätkö Harry Stylesin, One Directionin yhden jäsenen?”, mitä vetoa että hän vastaisi ”kyllä”.

Avatar

robin on yksinkertaisesti huono! Sellane yhden hitin ihme… Ja se ”hittikin” oli frontside ollie..eli ei mikään mestariteos. Hävettää ihan ton robinin puolesta kun siis se suostuu noihin turhuuksiin. Kyllähän se poika laulaa osaa, mutta heti kun julkisuuteen päästään menee överiksi. Tietenkin lapsitähdestä otetaan heti kaikki mahdollinen raha irti. Pian kukaan ei muista koko robinii. Ja mistä vetoa, että sitte kun se elokuva tulee, robin on jo vanha juttu. Miettikää! Robinista leffa!?? Tommone järkyttävän näköne poika sellasella isolla valkokankaalla? Hyi.. Fanit varmaa huokailee kaihoisasti…. Ja tuskin tota lehteekää kovin moni ostaa….

Avatar

Ihmisistä on tullut hulluja! Onhan Robinilla hyviäkin biisejä, niin kuin esim. se fronside ollie, mutta överiksi on mennyt!

Avatar

HALUUN OSTAAA!!!! ja ostan leffanki ku se tulee! se tulee tän vuoden lopussa!XD

Avatar

Voih! Robinin oma lehti! MÄ NIIN OSTAN TÄN!♥ Ja mitä? ROBIN-ELOKUVA?!? Haluun nähä. Robin4ever♥

Avatar

Iha kiva, mut en ihan tajuu miks sille tulee oma lehti?

Avatar

<3 iiiiiiiiiiiihanaa mä rakastan rodinii niin siis komee mut mä ostan to lehe enivey
toi on ihana<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Avatar

Robin! Ihanaa! Rode on niin cool! Ei vain nice, vaan best!

Avatar

robin-fan?: Totta! Se Robin on nyt vaan aika ylimainostettu juttu.
Emilica: Onhan Robinilla jotain kivoja biisejä esim. fronside ollie, mut ehkä se nyt on todellakin YLIMAINOSTETTU!

Avatar

No juu! Onhan se ihan Nice, niin kuin Emilica sanoi, mutta aika överiks menee jos siitä tehään lehti!

Avatar

Queen of darkenss on niin oikeassa!

erno12 on myös oikeassa, joka ikisessä kuvassa sillä urpolla on suu auki semmosessa vammasessa ilmeessä

Avatar

Mitä hienoo on jossai robinissa joka pilaa suomen maineen älyttömällä hirnumisellaan ja rumalla pärställään? -.-’

Avatar

”Hei ihmiset, julkisuus muuttaa ihmistä. Robin muuttu agressiiviseks mua kohtaan, ku se pääs julkkikseks. Ja kukaan muu ei tiedä kuin minä erästä asiaa, jonka aion paljastaa koko maailmalle, jos ei Robin tule pyytämään anteeksi.”

Tuon teksti pätkän löysin netistä, ja ehdin kopsata sen tänne, ennenkuin tuo keskustelu poistettiin. Mikäköhän Robinin salaisuus on?

Ja vielä voin sanoa tässä, että PMMP on paras bändi ikinä.

Heliumpallo

Avatar

Aika noloa. Ekana Robin sanoo kaikis haastatteluis ettei halua olla Suomen Bieber… Muuten vaa matkii Justinii kaikessa, vaikka ei siinä onnistukkaan. Justin Bieber on suosittu, hyvännäköinen ja osaa laulaa. Robin ei… Kyllä Bieberillä voi olla oma leffa ja vaikka sata lehtee, koska Justin on oikeesti hyvä ja kuuluisa ja justinilla on paaljon enemmän faneja kuin Robinilla… Tietenkää Robin ei edes yritä mitää kansainvälistä menestystä, mutta kyllä ihmiset väkisinki vertaa sitä bieberiin, koska Robin matkii Justinii koko ajan. Hankkis jotain omaa… Ja se leffa tulee olemaan Robinin ”uran” loppu.

olen puhunut

Avatar

Varmaan ostan kaverin kaa ihan muuten vaan. En varsinaisesti mikään Robinin fani oo.

Avatar

JAAA! mätiesin tästä lehdestä jo kuukaus siitten ja kansikuvakin on muuttunut siitä mainoksesta….
ostan(!) EHKÄ!!!!!!!!!!
mokka siis kaikki!!!

ja jos ette tykkää turha tulla tänne valittaan

Robinin OIKEA YSTÄVÄ!!!!!!!!!!!

Avatar

Eiks tää Robin-ihkutus ala kohta mennä jo vähän yli? Faneista varmaan ihan kiva juttu, mutta tällaisen nörtin näkökulmasta katsottuna tää ei tosiaankaan ole tarpeellista.
Okei, okei, myönnän suoraan, etten kestä Robinia. Mut silti. : DD

Avatar

Onhan toi lehti ihan hyvä faneille, mutta mun mielestäni Robinista on juttuu paljon muutenkin. Ja mitä tohon lehteen tulee, jos Robinista ei kuulukkaan mitään uutta?

Avatar

Sille tulee oma leffaki, aika lailla baitattu Justinilt 😀 Mut silti Robin söpöliini <3

Avatar

sulle ykstyyppi:

jos Robin on kerran _vaa_ Bieber 2 nii sitte sen suosio ei ikinä laannu :DD jos sun mielestä kukaa ei enää fanita Justinia nii voisit pitää sen pääs kii

Avatar

No joo, Robin on vaan Bieber 2. Hirveen alkuhuuman jälkeen kaikki kyllästyy ja yhtäkkiä sillä on enemmän inhoajia kun faneja. Jos joku tykkää nii saa tykätä, ihan sama mulle. Omasta mielestä ei oo mikään maailman paras, tiiän parempiaki mut ei se myöskään mikään huonoin oo. Parempi kun Bieber, anyway…

Avatar

jeee!mä ostan sen .:) ja te valittajat ootte vaan kateellisia. =/

Avatar

JOO UPEETA IHGUUU siis yhtäkkiä joku lehti voi hyvä elämä1!!!!

Avatar

Ihanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostan tuon NIIN VARMASTI!!!!

Avatar

Onko tuolla muita ilmeitä kuin :O ja se iänikuinen irvistys?

Avatar

mä en tykkää yhtään robinista mutta mä myin mun kaverille sen robin lehden…..

Avatar

Jos joku ei jaksanu lukee loppuun ni toi oli mun mielipide!!!

Avatar

Wataaaaaaahhhhh…. just!!! Mitä järkee tehä Robinist joku oma lehti, ku esim. joku muu laulaja ei saa tai vaikka televisio ohjelma, mut kaikki vaa ”robin sitä” ja ”robin tätä”!!! En ymmärrä sitä suosioo, koska siin ei oo kertakaikkiaan MITÄÄN järkeä!!! Moniki laulaa monta keratta paremmin ja tekis ees kunnan sanat eikä mitää surkeit skeittitemppuhumppaa!!! Sitä paitsi toi hehkutus on menny nyt VÄHÄ yli!!! Ja sit viel joku elokuva!!! Justin Bieberki on PALJON parempi ja seki on sit aikahuono!!! Sitä paitsi noin nuorelle pojalle ei tee hyvää tommone suosio!!! Ois vaa jääny pidemmäks aikaa kotiin miettii kannattaaks viel alottaa!!! Ja mitä sit tulee ku robinille tulee äänenmurros!!! toi oli vaa mun mielipide ja jos se ois oottanu aikuiseen asti ni siit ois saattanukki tulla tosihyvä!!! MUT MUISTUTAN VIEL ET TOI OLI MUN MIELIPIDE ELI EI VÄLTTIS TOTUUS!!!

Avatar

no just joku leffa jonku kakaran takii johon kaikki tytöt hullaantu +oma lehti ei oo kauheen hääppönne heppu

Avatar

kiva!! mä ainakin ostan ton koska Robin on niin paras!!! ja sit viel se Robin elokuva!!! hyvä roppe!!! jee oon vähä seko!! …tai…oon ehkä vähä enemmänki seko….

I LOVE <3<3<3<3<3

Avatar

Mä oon ihan samaa mieltä,Robin on hyvä musta.Jos se ei oo niitte muitten mielestä hyvä niin miksi ei lopeta!!!!

Avatar

ROBIN!?!?<3 JES! Robin is BEST!C'mon, Tietty se haluu faneja!!! Miksi teidän pitää tulla mollaamaan sitä!? Jos ette pidä siitä nii ok, mut ei teijän tarttee sitä mollatakkaan!!

Avatar

no joo nii varma akiinnostaaki tommone vaaviboi. ihan HELIUMI mut oli se sillo ekan kerran ihan hyvä mut nyt jo kulunut

ps. hyväksykäää robin tippui juuuri nyt pohjalle, eikä kukaa enää ees muista koko nimeä. XPXPXPPXPXPXPXP

oon parasxpxpxpxp

Avatar

Robinista en pidä yhtää joten evvk ja miks sille tulee oma lehti

Avatar

Just joo, tää maailma on ihan sekasin, ja Tiitis MÄ voisin jopa laulaa sitä paremmin. Aika moni pystyis…

Avatar

MITÄ! Nyt menee kyllä vähän överiks. Oma lehti. Ei oo totta.

Avatar

Ha, en tykkää Robinista muusikkona ja sen ihkutus menee yli 😀

Avatar

IHANA ROBIN <3 Tiesin tästä jo pitkään,ja Matsku02 oot vaa kade ku Robin on nii hywä. Järkee tolleen no just. Laula ite paremmin!! Ps:Robin on vasta alottanu.

Avatar

3 <33 ja miks robin saa oman lehen? ei siin oo mitää kiinnostavaa...

Oma kommentti