Robin vastaa

Koululaisen verkkosivuilla sai esittää kysymyksiä Robinille. Laulaja vastaili innokkaasti mahdollisimman moneen kysymykseen.

Koululainen / Robin

Mitä mieltä olet lävistyksistä ja tatuoinneista?

En itse hirveästi pidä, mutta joillekin ne sopii. Korvakorut on ihan okei, mutta en varmaan ottaisi edes sellaisia itselleni.

Pidätkö yleisurheilusta?

En ole hirveästi yleisurheilua kokeillut, ainoastaan koulun liikuntatunneilla on ollut jotain yleisurheilua. Ainakin se on monipuolista liikuntaa.

Oletko aina halunnut tulla muusikoksi?

Ensimmäisellä luokalla meiltä kysyttiin, että miksi te haluatte tulla isoina. Ensimmäinen vaihtoehtoni oli palomies ja toisena oli rakennusmies. En tiedä mitä päähänpistoja nuo olivat, sillä minulla yleisesti on aina ollut toiveena tulla muusikoksi.

Tykkäätkö hymiöistä?

Sen verran paljon pidän niistä, että kirjoitan nimikirjoitukseeni aina hymiön. Aina kun kirjoittaa tekstiviestin, niin siihen täytyy lisätä vähintään kolme hymiötä.

Mikä on lempiurheilulajisi?

Ehkäpä laskettelu, koska sitä tulee tehtyä niin paljon. Kavereiden kanssa on mukava mennä mäkeen.

Mitä pelkäät, vai pelkäätkö mitään?

En ihan hirveästi pelkää mitään. Ajattelen mieluummin, että ei kannata pelätä mitään. Jos on järki päässä, niin silloin ei tarvitse pelätä. Jos luulet, ettet onnistu esimerkiksi jonkin tempun tekemisessä, niin älä tee sitä.

Mikä on lempi tv-ohjelmasi?

Duudsoneita olen katsonut aika paljon, nyt tietysti tätä uutta Duudsonit tuli taloon -ohjelmaa. Teknari-ohjelmaa katson myös. Ohjelmassa Markku Alèn testailee kaikenlaisia autoja. En hirveästi ehdi katsomaan telkkaria.

Mikä on elämäsi paras hetki tähän mennessä?

Niitä on aika paljon. Ehkäpä viime aikaisista kokemuksista Circuksen keikka on ollut kaikista mukavin. Oli mahtavaa nähdä miten paljon siellä oli porukkaa ja, että ihmiset olivat innoissaan.

Mitkä viisi sanaa kuvaavat sinua parhaiten?

Iloinen, ystävällinen ja ehkä vähän villi. Tuossa oli kolme. Itseä on kyllä vaikea kuvailla. Vastaan näillä kolmella adjektiivilla.

Mitkä kolme tavaraa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Kännykän. Mutta siitä kyllä loppuu akku aika äkkiä, joten ottaisin mukaan sellaisen kuntopyörän, joka tekee sähköä generaattorin. Sillä voi sitten ladata kännykkää. Kolmanneksi tietenkin ruokaa.

Onko jännää esiintyä keikoilla?

Olen aikaisemmin tehnyt paljon pieniä keikkoja muun muassa perhejuhlissa ja vanhainkodeilla. On ollut jännittävää nähdä miten yleisöt ovat kasvaneet vuosien varrella. Ja olihan se myös jännittävää mennä ensimmäiselle keikalle, jossa lauloin omia biisejäni.

Millaista sinulla on koulussa, ovatko kaikki kimpussasi?

Ei enää. Kaikki ovat tottuneet jo tähän meininkiin. Kaupungillakin saan olla rauhassa. Usein sitä kävelee viikon aikana samojen paikkojen ohi. Jos menee vaikka kuuden jälkeen illalla johonkin uuteen paikkaan, jossa ei usein käy, niin siellä voi joku tulla kysymään nimmaria.

Kumpi on mukavampaa, englanti vai ruotsi?

Ehkäpä englanti, koska sitä olen puhunut pidempään. Sitä osaan paremmin. Ruotsi on vaikeampaa.

Oletko koskaan ratsastanut?

Kerran. Ja silloin ratsu oli poni, ei oikea hevonen. Olin 6-vuotias ja poni käveli vain yhden kierroksen jotain rataa pitkin. Haluaisin päästä kunnolla ratsastamaan oikealla hevosella.

Annatko faneillesi sellaisen kuvan itsestäsi kuin oikeasti olet?

Kyllä annan. On tärkeää olla pelkästään oma itsensä. Ei kannata esittää mitään tai yrittää matkia muita.

Eihän menestys tule koskaan nousemaan päähäsi?

Ei todellakaan!

Robinille esitettyjä kysymyksiä voi lukea täältä. Kaikkiin Robin ei valitettavasti ehtinyt vastata.

Teksti: Akseli Heikkilä Kuva: Riikka Hurri 

Koululainen / Robin

Robinista voit lukea lisää Robin-lehdestä, joka ilmestyi 8.5.

 

Kommentit

niin miksi et vastaa näihin viesteihin oisi kiva jos vastaisit!<3

niin ja sori vaikka kirjoitan hyvin paljon muttaku oooottt niiiiiiiiiiin söpö robin!!

ööö..mikä on sun puhelin numero robin??haluaisin vain tietää ku tykkään susta siis silleen et oot kiva,mukava,hassu,SÖPÖÖÖÖÖ.

muuten oot kyl aikas söpö….no okei oot SÖPÖ!!!!!!!!!!!

niin ja mikä sun biiseistäs on sun oman mielen mukaan parhain vai onko kaikki parhaita??

Moi!olet tosiiiiii hyvä laulaja Robin!!!haluaisin sun keikalle mut en tiiä miten siihen saisi lippua no eipä täs mittään kirjoittelen sit joskus tännee….tv.Super Robin Fani

Dissaajat, menkää katsomaan omia surkeita suorituksianne tulevaisuuteen. 🙂
Onko se mahdollista? No ei! Menkää siis muualle täältä nyt!

MOI SUSTA TYKKÄÄÄÄÄ KAIKKI PAITSI MINÄ OLET MUN MIELESTÄ NIIN SEKSIKÄS JA PERSOOLINEN LAULAJA MÄ RAKASTAN SUA JA SUN KAPPALEITA SUN LAULU ÄÄNI ON NIIIIIN HYVÄ ETTÄ ET IKINÄ ARVAA KUINKA HYVÄ OOT LAULAA ÄÄNEEN JA SÄ OLIT ELÄMÄ LAPSELLE KONSERTISSA MÄKIN OLIN SIELLÄ MÄ KATARIINA OLLAANSK KAVEREITA FACEBOOKISSA JA MISSÄ ASUT JA MIKÄ SUN PUHELIN NUMERO ON KULTI PUPPELI TUNNETKO HARRY STYLESSIN SE ON MUN SERKUN PARAS LAULAJA ELI NE TYKKÄÄ TOISISTA PAITSI HARRY EI VARMAAN PIDÄ MUN SERKUSTA RIINASTA MUT MÄ JA RIINA PIDETÄÄN SUSTA VASTAA TÄHÄN KYSYMYKSEEN HETI KUN KÄYT KATTOO TÄN SIVUN KOULULAINEN-ROBIN VASTAA JOOKO KUMMAN SÄ VALITSET MINUT KATARIINAN VAI MUN SERKUN RIINAN KUMMAN???????? VALITSE MUT KOSKA OLEN 19VUOTTA JA RAKASTAN SUA OLEN 134CM PITKÄ OLEN VARMAAN TOSI SOPIVA SULLE T.KATARIINA MANNINEN SUN IHAILIA

Tuutko koskaa keikalle vihtii tai helsinkiin? Oot maailman paras.
Oot söpö.

no welll.
oot hyvä laulaja mut harmi et sulle tulee äänenmurros:'(

ot niin paras ja robin tykkätkö koirista oikesti i love you robin jos haluat tulla käymäsä tulle soita mulle

Sinä, jonka nimimerkki on ” minävaaan ” , jos olet musaluokalla, eise tee sinusta yhtään parempaa kuin itse Robin. Ja te haukkujat olette vain kateellisia Robinille koska ette osaa laulaa paremmin kuin hän. En yritä olla mikään ”viisas” mutta tuo on totuus kaikista Robinin haukkujista (: PS. Robin oot liian ihana, söpö ja kaikkee<3<3<3<3

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt söpö

Moii!!
Sä oot niiiiiiiiin paras Robin <3
Sun biisit aa...ne on niin parhaita!!!
Onks hevoset ihania <3?!

Oot paras Robin ihailen sua ja mul on 20 julistetta susta ja se lehti sekä levy ja uusin on sun kuvalla tehty T-paita se on ihana<3333

Terkkuja sulle Robin! 🙂 Ihailiasi Anetta/Ansku 🙂

anteeks ku lähetän koko aika viestejä mut se on kivaaa!! olet kiva ja rakastan sua sori et oon 8v

lalaa oolet kivvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

pitäkääpä omana tietonanne jos aiotte julkasta noita söde kirjotuksia tuosta fruittarista. niitä ei kukaan lue ja ne ketkä lukee saa vaan pahan mielen ja hyvin vittuuntuneen olotilan

sä oot niin ihana mä lovetan sua<333<3<3<33<3<333<3<3<3<333<3

robiin we ove you tuu helsinkii talvella tuun sinne ihan varmasti joss tuut <3<3<3<3<3<3<3

Moi Robin oot ihan paras harmittaa vaan että en nää sua koska et tee mikkelissä keikkoja jos tekist olisin onnelisin koko maailmassa oon sun ykkös fani

ensinnäkin oot tosi söpö, ihana ja tosi taitava laulaan. haluisin tietää koska tuut tampereelle? ei ole pakko vastata jos et haluu tai et ehdi en pahastu lainkaan, koska ymmärrän kyllä täysin<3<3<3:):):)<3llä varenka (varkku)

Nimimerkki.Entinen Robin fani2000.Toi oli ilkeää.Jos sä olisit laulaja ja mä ja kaikki muut rupeis haukkuu sua ja sinun ääntäs ,niin miltä tuntuis?Vaikka et pitäis Robinista niin älä silti rupee haukkuu.
minusta Robin on ihana!Ihmiset,jotka vihaavat Robinia…HERÄTKÄÄ!Robin toosi söpö.:)

Nimimerkki.Entinen Robin fani2000.Toi oli ilkeää.Jos sä olisit laulaja ja mä ja kaikki muut rupeis haukkuu sua ja sinun ääntäs ,niin miltä tuntuis?Vaikka et pitäis Robinista niin älä silti rupee haukkuu.
minusta Robin on ihana!Ihmiset,jotka vihaavat Robinia…HERÄTKÄÄ!Robin toosi söpö.:)

Nimimerkki.Entinen Robin fani2000.Toi oli ilkeää.Jos sä olisit laulaja ja mä ja kaikki muut rupeis haukkuu sua ja sinun ääntäs ,niin miltä tuntuis?Vaikka et pitäis Robinista niin älä silti rupee haukkuu.
minusta Robin on ihana!Ihmiset,jotka vihaavat Robinia…HERÄTKÄÄ!Robin toosi söpö.:)

oot ihan hyvä lasulaja ps:yks meidän koulun eskareista laulaa sun biisei joka välkkä

Moi en ole Robin suurin fanisi mutta kuuntelen sinua vähän väliä. Älä väliä muiden ilkeistä viesteistä. Ajattele että he ovat sinulle kateellisia.

|| C.B. ♥

moi robin oot maailman paras laulaja haluisin sun t-paidan!!!!!!!<3<3<3!!!mul on sun levy ja fani lehti ja juliste mun huoneen ovessa katon sitä joka ilta:Doot maailman ihanin oot söpö ja kaikee oot oikeesti ihuna<3<3<3<3ps.mun pikku sisko laulaa sun BIISEI!

Jos haluat varmistaa että vain sinä saat käyttää nimimerkkiäsi luo itsellesi tunnukset KOululaiseen. Rekisteröidy nyt

Robini ääni on ihan kauhee. Se ei osaa ees laulaa. Enne sen laulu oli ok. Nyt ku kuuntelin paremmin ja enemmä sen laului ni yök! Surkeeta.

No aatella, jos Robin kertois sen osotteen. Jotkut varmaa haluis mennä ottaa sen talost kuvan tai jotaa. Robin on vaa yks muitte joukos.Lisäks Robin on oikeestaa tosi nuori vast. Sen elämäs on paljo viel jäljellä, joten se voi löytää muutaki kivaa ku laulamisen. Luulis, et se alkais jo kyllästyy fanipostii?
No tää oli vaa mun mielipide.

Robinin ääni on sinänsä ihan hyvä, mut sitä on muokattu ihan sikana. Eli sen oikee ääni voi olla tosi surkee. Ja mä katoin ton faija skitsoo-videon, niin ei siin taustal pelkkii tyttöjä ollu.

MILTSU SYDÄN. Robin ei ole keksiny niitä biisejä ihan varppina ei ole

Robin on ärsyttävä,sen ääni on HIRVEÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toi sun heppa innostus on must. eikun vaan lähimmälle tallille alkeiskurssille XD

pitääks niitä kysumyksii tänne kirjottaa vai jonnekkin muualle jos ei tänne niin voiteks kertoo minne koska mul ois monta kysymystä:D!

Mikä ikäisestä oot haaveilut laulaa ja mistä oot keksinyt kaikki laulusi
ps.oot paras

Oot ihana!No joo niihi kysymyksii.. Kuka Putous-näyttelijöist oli parhain? Ja tykkäätkö Heli Kajon musiikista? Ei mulla muuta 🙂

Moi,
Robin sä oot paras!!
Mulla on kaikki sun biisit mun kännykässä
On mulla pari fanituotettakin!

Otetaan mukaan tosi paljon aseita, esim kivääri ja öö… En mä tiiä mut jotain:) ja tehään frontside olliesta molliversio ja se soi taustalla kun me hidastetusti hyökätään robinin kimppuun!

Ja sitä paitsi maailmallahan tapetaan paljon ihmisiä ja siinä nälkäpelissähän ei oikeesti tapettu ketään joten, mieti vielä uudestaan!!!!!

Hah hah hah hah haaaaa!!!! Hyvä very bad, sain makeat naurut ja minä tulen todellakin mukaan moottorisahan kanssa, toivotaan että se ei jää vain unelmaksi!!!!!!!!!!

Hah hah hah hah haaaaa!!!! Hyvä very bad, sain makeat naurut ja minä tulen todellakin mukaan moottorisahan kanssa, toivotaan että se ei jää vain unelmaksi!!!!!!!!!!

Maaolio toi oli hyvä, se tais tulla suoraan sydämmestä!!!!XD Robinhan on oikeesti vaan normaali teini-poika jonka tuottajat ”löys” ihan noin vaan!!! Söpöks sitä ei todellakaan enää voi sanoo kun ne miljoonat meikit ja voiteet otta sen naamasta pois!!!! Ja sit viel sen laulutaito, sehän vetää kaikki autotunella, ootteko huomannu miten erillainen sen ääni on livenä!!!!!! Mä en ainakaan fanittais sitä, mut tehkää miten haluutte!!!!!!!!!(toivottavasti ei loukkaa!!!)

No sulle Nälkäpeli’sydän’ (mä kirjotan kännykällä, eikä täl saa sydämiä): todella lapsellista on sanoo et vaan nälkäpelissä saa tappaa! Mä ainakin aion leikkiä nälkäpeliä ja tehä siitä oman version; mä teen juosten ja huutaen ja meluten rynnäkön robinin kotiin puukko toisessa ja kirves toisessa kädessä ja tapan sen.:) kaikki robinin inhoajat saa tulla mukaan. Sori nyt vaan robin! Okei no ei en mä sellasta tee mut ainahan saa unelmoida.:)

mirikli<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

oot ihanan ja söpö millo slla olikaan keikka linnanmäellä

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

sulle hymynaama:):):):)
sullaha noita hymynaamoja riittää! 😀 …ehkä vähä, joohoo pientä vähättelyä, liikaakin… kuulostat muute liian HUOM LIIAN pirteältä. varsinki jos itellä on angnstiolo ;P tai unoha! onha kiva jos jonku olo on :). olipa kauheen sekavaa! 😉 ja käytänhänhä mä itekki hymiöitä

sitte sulle Wery bad:
tarkottaako sulla very bad w:llä kirjotettuna niinku very very bad?
mutta joo musta oli aika, siis TOSI tyhmästi laitettu: ”tapetaan se!” ei toisia saa tappaa!!!! paitsi nälkäpelissä 🙂 vaikka miten vihais niin se on TODELLA LAPSELLISTA sanoo ett TAPPAA SEN KUN EI EDES TUNNE SITÄ! tai mistä mä tiiän tunnetksää sen, mut kuitenki.
ja sulle: ”hyvä wery bad” iha samat sanat!

ooksää ”Lukekaa tää” muka oikee robin? 🙂 kuka tahansa saattaa leikkii robinii jote mistä sen tietää… 🙂
hmm… 🙂
hahhhaa! 🙂
eikö ookki hauskaa ku mä laitan joka lauseen jälkee hymiön! 🙂
🙂

Miun pikkuvekli hoilaa aina Front side ollie- kappaletta omalla sovituksellan täysii pihassa….

Wery bad: just noin!!
Ja Lukekaa tää(eli luultavasti robin):me voidaan jatkaa samaan malliin eli meiän pitää haukkuu robinia!!:) IHANAA!!!!!!

Nannas 2 palstalla on ihan sika tyhmä lukekaa sen kommentit!!!!!!!!!!!!! Jos saa fanittaa ja laittaa kaikkea et Robin on paras, niin kyl sit pitäs saada laittaa myös et Robin on homo! Ei muita voi määrätä! Ja ne jotka sanoo et kritiikit voi loukata niin mua loukkaa se kun väitetään et Robin on maailman paras! ROBIN ON HOMO!!!!!!!!!!!!!! Ja sit viel me jotka sit väittää et ei se oo homo koska faija skitsoo musavideon taustalla on vaan tyttöjä niin eihän se haluu paljastaa sitä et se on homo, sillä mä laittaisin ainakin molempia!!!!!! Robinin 1#vihaajat,ryhdistäydytään, tapetaan se!!!!!!!!

No moi mun fanit ja vihaajat, mä vastaan yhteen kysymykseen, mä asun Turussa ja tosi lännessä! Ja hei very bad toi loukkas! Tulin vaan sattumalta koululaisen palstalle ja täällähän on paljon kommenttia, jatkakaa samaan malliin!!

Nannas 2 palstalla on ihan sika tyhmä lukekaa sen kommentit!!!!!!!!!!!!! Jos saa fanittaa ja laittaa kaikkea et Robin on paras, niin kyl sit pitäs saada laittaa myös et Robin on homo! Ei muita voi määrätä! Ja ne jotka sanoo et kritiikit voi loukata niin mua loukkaa se kun väitetään et Robin on maailman paras! ROBIN ON HOMO!!!!!!!!!!!!!! Ja sit viel me jotka sit väittää et ei se oo homo koska faija skitsoo musavideon taustalla on vaan tyttöjä niin eihän se haluu paljastaa sitä et se on homo, sillä mä laittaisin ainakin molempia!!!!!! Robinin 1#vihaajat,ryhdistäydytään, tapetaan se!!!!!!!!

Kolme asiaa, miksi Robin on paras:

<3 hyvä ääni
<3 parhaat biisit
<3 hyvä ulkonäkö:)

Pidän Robinista jonkun verran:) En kuuntele sitä jatkuvasti mutta joskus;) Oot kyl tosi söpö<3 Eriparitennarit on musta ihanat<3 (: Hyvää jatkoa sinulle 😉

Toi lehtikin on ihan hirveen hintanen O.o Kauheen ahne toi Robi rähmä 😮

Älkää ihmisparat kuvitelko että Robin osaa laulaa edes tuiki tuiki tähtöstä!!! Lähes kaikki sen biisit on autotunetettu eli muokattu kuulostamaan paremmalta ainakin miljoona kertaaaaaa! Ja jos Robin riisuttais niistä sadoista meikeistä, ihonhoitoaineista ja muusta tollasesta moskasta, niin alta paljastuisi finninaamainen ja ruma ihan tavallinen teini. Ja onkohan sit enää robin” söpö”???

Huijasin oot maailman huonoin laulaja >:D kaikki oot idiotteja jos tuhlatte rahat ton haisevan lehmän eli robinin keikalle

moi robin oon sun fani mut en tykää sun biiseist

Robin on ihan OK ja jos ette tykkää siitä miks ootte täällä haukkuus sitä

Omat mieli piteet saa kyllä silti sanoa!

Tämä oli minun mieli piteeni

robin+tuuli=tommin salaisuudet

(toi ei ollu mun ite keksimä) xD
<3

Sorille: iha ite oot vaa hintt* (:: katosku jossei tykkää niii äläkää tän tulko aukoo päitänne! kasvakaa!!!

ei lol! vitsi robin, mut kyl tuuli o iha surkee, tuuli vs robin… robin vie!!!:DD

Minkä merkkisii boxereit käytät ?
Vai käytäks kolmioit ? XD

Anteeks kaikki maholliset robin fanit mut mun mielest robin on tosi……….hintti :DDD

Olet ihan paras!
Millon sulla on vapaata aikaa ?
Ku sun pitää varmaa mennä koko ajan jonnekki.

Olet ihan paras!
Millon sulla on vapaata aikaa ?
Ku sun pitää varmaa mennä koko ajan jonnekki.

Moikka! Miks sää pidät suuta auki kaikissa kuviss? 🙂 Vai onks se sun tyyli? ja eri pari kengät! HEH!!!! 😉

Robin sä oot paras,en tajuu miks tääl Vuosaaressa ja Helsingissä kaikki dissaa sua.Mul on kaks pikkusiskoo ja ne on siis niin hulluna suhun et jokaikinen päivä kuuluu olohuoneesta Iiiik,äiti osta mulle Robinlehti,ÄÄÄÄÄÄÄÄK. Kaikki juoruu et Tuuli on sun tyttis,onko se totta. HYVÄÄ KESÄÄ

Robin sä oot paras,en tajuu miks tääl Vuosaaressa ja Helsingissä kaikki dissaa sua.Mul on kaks pikkusiskoo ja ne on siis niin hulluna suhun et jokaikinen päivä kuulu olohuoneesta Iiiik,äiti osta mulle Robinlehyii,ÄÄÄÄÄÄÄÄK. Kaikki juoruu et Tuuli on sun tyttis,onko se totta. HYVÄÄ KESÄÄ

Robin sä oot paras,en tajuu miks tääl Vuosaaressa ja Helsingissä dissaa sua.Mul on kas pikkusiskoo ja ne on siis niin hulluna suhun et jokaikinen päivä kuulu olohuoneesta Iiiik,äiti osta mulle Robinlehyii,ÄÄÄÄÄÄÄÄK. Kaikki juoruu et Tuuli on sun tyttis,onko se totta. HYVÄÄ KESÄÄ

en ite oikee dikkaa robinin musast mut toivon et häl menee kaikki hyvin…

en ite oikee dikkaa robinin musast mut toivon et häl menee kaikki hyvin…

Mooi. :3
Tykkäätkö herneistä tai mansikoista? 😀
++ Oot paras ja tosi sulonen. ^^

oot robin hyvä laulaja ja södä ihk<3<3<3<<3<3html5-dom-docu ment-internal-entity1-lt-end3<3html5-dom-document-internal- entity1-lt-end3<33<-en d3html5-dom-document-internal-entity1-lt;3xd>

Thanks for all the comments! Even when dinissscug guest list with friends, we’ve gotten positive and negative feedback. The bottom line came down to, if we had the money we’d invite everyone we could in the celebration, however, we don’t and tough decisions have to be made. Our guidelines are not to isolate or make anybody feel bad, but at the end of the day, i don’t think we can please everyone – so we opt to include who we can. At my age, a lot of my friends are married and the few that aren’t can definitely manage any crowd… and truly enjoy themselves. We’ve also decided to do a ”welcome home” or ”at-home” reception for those in NJ who can’t make it. Some of FH’s friends and family can’t or won’t be able to make it for a variety of reasons. We still want them to celebrate with us – and think what better reason to have another informal party. The greatest thing about a 23 month engagement is that we’ve given our OOT guests plenty of notice to plan for a California wedding 🙂

WHY!!? 😀
:no en mä tiiä mitä mä kirjottaisin, mut kumminki.: )
Ja muuten mäki oon ihmetelly ku se ei oo vastannu siihen tyttöystävä-kysymykseen…

miks robin ei vastannu siihen kysymykseen, jonka kaikki (? hah, no ei ny iha kaikki :D) haluuu tietää! siis siihen: ”onko sulla tyttöystävää?”
hmm….
ehkä se aattelee, ett faneja katois jos se sanois seurustelevansa.
tai sitte se ei haluu myöntää, ettei se seurustele.
tai sitte se on homo. en kuitenkaa usko että se ois. tuskinpa. joten mä jätän ton vaihtoehdon pois laskuista.
mutta mitä yhestä robinista! 🙂 heheeeeeeeeee 😉
mä oon muute huomannu et mulla taitaa olla samanlaine luonne ku sulla ”Just mä” :DDDD

no juu onhan se ihan ok laulaja mut en oo fani!!!!!!!

IHAN KIWA MUT EN OO ROBININ FANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EI PAHALL

Siis kuuntelen silleen niinku auton radiosta ja oon pari kertaa kattonu robinin videon youtubesta.
Biisejä oon kuullu siltä huimat kaks.: )
Mut siis en nyt kamalasti siitä tykkää kumminkaan… Oikeestaan en yhtään mut mä oon vähän sellanen ”kaikkien kaveri”, joten kivaa kesää kaikille(myös sulle robin)!

Okei aloitetaas:
Mä en vois vähempää tykätä robinista. Se on aika lailla samalla tasolla kuin puhuva kone eli melko pohjanoteeraus. Siis tätä ei kannata lukee jos on robinin suurin fani. Siis enhän mä voi tietää minkälainen persoona se on oikeesti… Ja tossa alussa tarkotin pohjanoteerauksella sen ääntä ja laulun aiheita. Ja en mä nyt tiiä onks se homo mut joo homo-sanaa käytetään tosi usein haukkumisessa. Esim. varmaan kaikkia mun luokkalaisia poikia on haukuttu, painotan sanaa haukuttu, homoks. Yleensä poikien mut myös tyttöjen toimesta. Okei kukaan ei varmaan jaksa lukee tälläsiä jaarituksia mutta kerroinpa nyt vaan. Kyl se ehkä vähän homolta näyttää kuvissa…
Mut mä en nyt haluu et kaikki luulee et mä en siis niinku yhtään pysty kuuntelemaan robinia.
Kyllähän mä sitä kuuntelen. Ja varmasti kaikki sen fanitkin ja robin itkekkin on kivoja.: )

Okei en tykkää susta, näytät kuvissa kilahtaneelta, sori Robin, oot oikeesti varmaan ihan mukava :((

Miks laulat porissa vaan festareilla? Haluisin sut tän useemminki.

Siis oikeesti kuka laittaa tänne numeronsa?! Ei kamalan järkevää.(pilapuheluvaroitus!!!)(en siis aio ite soittaa pilapuheluita, en.:))
No joo, en tykkää robinista yhtään ja se on ruma ja tyhmä mut kyl se puhuvan koneen voittaa.
En sit haluu loukata robinin faneja.

Moi Robin oliko jännää kun laitoit sen sun videon nettiin että jos et vaikka saiskaan mitään kannustusta p.s. oot ihg

oot ihgu ja tosi söpö!! P:S: faija skitsoo on hyvä biisi!! <3<3<3<3

Ootko koskaan ollu joukkuevoimistelu-kisoissa? Ps.Olin sun keikalla Juurikkasaaressa!Oot kyllä söötti

Mun mielest Robinilla on hyvä ääni mut sen biisit on kauheita sori vaan Robin.

miks robin sano,ett se haluu olla suomen robin, eikä suomen justin bieber? kun kerran sen fanilehessä (katoin sitä kaupassa 😛 hahaaa) oli kuva, jossa sill oli hupparin huppu päässä niinkui justinillaki… :O se vasta näyttikin suomen bieberiltä. lol xD

musta ois kiva tietää millane robin on oikeesti… ja onhan se mun mielestä söpö… 🙂 (myös siinä justinin matkimis kuvassa.)
en tiiä tuunko koskaa näkeekää sitä livenä. jos ei oo keikkaa jossai tääll lähellä. mutta tuskinpa koskaan tuun tutustuu siihen ja miks tulisinkaan. määhän oon vaa yks ”fani” muiden joukossa. tai en sitäkää. emmä oo oikea fani, jos noi voi sanoa.
…toivon kuitenkin, etttoi viimene vastaus pitää paikkaansa… ettei menestys nouse päähä

ja ai niin: onko järkee laittaa kännykän numeroitanne tänne!? kuka tahansa niitä kattoo täält. ett mä en ainakaa laittais.

olipas pitkä viesti 🙂
<33333333

lol ?? Mut esiinnytkö imatral ???? ja on kyl aika mont kertaa kysytty mutmut millast on olla tollane laulaja? Aika nuori sellane viel ;O

Älkää jakako numeroitanne Robinille!
Kyl sit voi fanittaa kohtuullisesti!!
kyl mäki siit tykkään… mut älkää olko noin rasittavia
ajatelkaa Robinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

TOI ON VAA SIT MUN MIELIPIDE ET ÄLKÄÄ DISSATKO MUA TÄN TAKII!!!!!!!!!!

miks käytät aina vihreitä farkkuja ja eri pari tennareita

Päivää Robin. En tajua miksi kaikki (no jotkut) hakkuu sinua. Sun lauluääni on ihan okei. Mutta mistä ne biist tulee, aina pitää laulaa rakkaudesta ? Tai joku Faija skitsoo ? No jaa mutta jatka vaa jos haluut laulu uraas, mut muuttele vähän niit sun biisejäs thakke. Siis seuraavia. 🙂 Terkkuja Robinille pikkuveljeltäni, suurin fanisi XD.

Sori kaikki jotka tykkäätte robinist mut must se ei osaa laulaa yhtään! Kyl hän sen persoona vaikuttaa iha kivalta ja nii… Söpöydest en tiiä… Kaippa…

robin sä oot ihan paras !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3 mut voisikko tulla lappiin keikailemaan vaik rovaniemelle?????? ite asun sodankyyläs enkä voi mennä milekkäään etelän keikallesi =(((((

no robin ei pahal mut et oo oikein hyvä mut ainaki tuulii PAREMPI ja puhuva konetta.. OOT IHA HYVÄ jos voisit tehä lisää biisejä niin oot paras!!!! sun faija skitsoo musiikki on hyvä kuuntelen sitä aina. jotkut kiusaa mua kun kuuntelen sua.. youtubeestä oot paras ja komea laulaja teethyviä biisejä koska oot paras kiitos……… en kiusaiskaa sua kirjoittelemalla vaik oisit huono 🙂 p.s. oot maailman paras laulaja r:llä alkavista <3 <3 <3

kappas vaa, hiljasesta tytöstä on tehty musavideo…
mä myönnän, että musta ois ihan kiva päästä sen keikalle ja saada nimmari, mutta… emmätiiä.
ehkä mua ärsyttää se, ku jotkut on sillei: ”i♥robin”
oon varmaan omistushaluinen ;P
mun mielestä robin on kuitenki iha söpö…
sulle
nolot: kyllähän sä tiiät, homoa käytetää haukkumasanana.

ROBIN OOT PARAS!!!!!!!!

PS.olin sun keikalla lahessa!!!!!

ROBIN OOT IHANA ! <3 oon 11-vuotias tyttö, ja fanitan sua ihan sikana :3 olis vähän ihanaa jos saisin nimmaris tai pääsisin sun keikalle ! oot vaan niin sulonen ja hyvä laulaan! 🙂

Kaikki saa olla sellasii ku ne haluu ei kukaa voi määräillä niit (tuikituntemattomat/kamut)Ja ei robinill oo huono laulu ääni ainakaa mun mielest 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 XD

ps:kaikilla saa olla myös omat mielipiteet ei siin mitää mut kannattaa miettii miten paha mieli esim:Robinille ja sen faneille voi tulla:):):):)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Se kun tyttö tekee frontside ollien on yhtä kiinnostavaa kun poika tekis pulla taikinan.

miten vastaat oot ihana liiian ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa11111

Miks kaikki haukkuu Robinia homoksi? Robin ei oo hyvä laulamaan enkä tykkää koko tyypistä, mutta ei ’homo’ ole mikään haukkumasana. En usko että Robin ees on homo, vaikka mistä sitä tietää…

Robin on ihana mulla on 5 julistetta 2 seinällä ja muut jossai ja Robin lehti! faces on joku Elina Vikki tykkääkö robin siitä? voisko tähän vastata joku?

Robin on ihan OK.Koska jotkut biisit on outoja..:(
Ansku♥ oon samaa mieltä sun kaa. 8)

By:Nettuli

Robin on ihan OK.Koska jotkut biisit on outoja..:(
Ansku♥ oon samaa mieltä sun kaa. 8)

By:Netta

siis uskoittekekste mua kun uskoin että sanoin että robin on mahtavaa no ei todellakaan on se on apina ja kaikein surkein laulaja

Oot söpöin poika ja mä rakastan sua oot niin söpö!<3

Oot söpöin poika ja mä rakastan sua oot niin söpö!<3

Hei Robin Miten keksit Faija skitsoo biisin? ja mikä on sun lempi laulaja tai bändi?

Hmmmmm…. En oo sellane: ”IIIIK Robin on ihanaa! rakastan sitä!!!” (en tod) mutten myöskää: ”P@ska, se on surkee!” ehkä oon sellane ”välimuoto”… Mutt ei kai se sentää homo oo…? En usko. Ja on se mun mielestä iha söpö, mutta siihen se jää. Ja on mulla sen levy, mutta se on jo ihan eri asia. En oo kuitenkaa ihquttaja (keksinkö uuden sanan :D) tai dissaaja… 🙂
Tuulin laulusta vielä sen verran, että autotune ärsytti……….
🙂

Robin oot tosi söpö ja ihana + toosi hyvä laulaan (: mutta en vaan ymmärrä sitä et miks jotku ihmiset tekee pilkkaa susta, koska niitten pitäis ajatella omalta kohalta olla noin kovassa julkisuudessa ja viel noin nuorena ! Paras oot♥

Jyväskylän keikka oli ihan paras kiitti Robin oot ihana ja söpö!!

Robin oot tosi söpö ja maailma paras laulaja! Mä oon niiiiiin rakastunu :p

oon Robin fani olin eilen sun keikal lahes vähänkö Robin laulo hyvin
mihin sulle voi lähettää fanipostii?

Robin on niin huono!!! Justin bieberki ja tuulikin on parempi!!!

Jee huomen on kevätjuhlat ja onneks sä robin et tuu sinne!!!; )

Sitä vielä että…ÄÄÄ ROBIN ON NIIN IHANA JA AIKA SÖPÖ!!!!!!!!!!!!!!

Robinnon ihana!!!!!!
Kerran meiän ope sano et sillä on ylläri.Sitten kaikki arvaili kaikkea ja sit anto meille ksikkille Robinin nimmarit ja sanon että tuntee Robinin äidin ja sai Robinin nimmarit!!!!!!
NIIN IHQUU!!!!!!!!!!!!!! * *

mun yks kaveri on täällä myös ja se autto mua rekisteröityy

oot tosi tosi hyvä laulamaan
ps.mun pikkuveli laulaa sun lauluja

Mä inhoon robinii ja EN TODELLAKAAN OO KADE MILLEKÄÄN HOMOILLE!!!!
Surkee lauluääni ja surkeet biisien aiheet!!!!

Robin oot Siis niin ihana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moi robin suvi tässä tykäätkö tyttöistä? tai tykäätkö minusta? minulla on sinun 2 julistetta seinällä ja joka ilta mä katsellen sinua julisteesa sit minä koulussa oon robin paita päällä oot niin komea ja söpö

Robin,sä oot paras!!!! mä ainaki aijon ostaa robin lehde,mul on sun levy,ja tuu PLIIS josksu käymään isos ompus! <3<3♥♥♥

Robin on hyvä, mut ei paras. Sillä on hyvä ääni, ja se on leppoisa. Et kaikki jotka haukkuu sitä, saa kaatuu. Ja kaikki jotka fanittaa, ei tartte kaikkialle kirjottaa et esim. ”Robin on paras” Tai:”I love you, Robin” Mutta anteeksi jos pahoitin tunteitanne. T:järkeä puhuva , joka tykkää Robinin biiseistä.

Eikai Robin tääl käy? Miks laitatte sille kysymyksii tänne? Outoo…

Heipsan<33 Ostin lehtesi aä siinä luki että olet joskus harrastanut taekwondoa. Kysymys: Kuinka monta vuotta? itse harrastan tällä hetkellä sitä ja olen harrastanut yhteensä 2,5v ja olen kohta vihreällä vyöllä 🙂

T: Taekwondo tyttö -00

♥♥♥JA OOT PARAS♥♥♥

Hä mä oon ROBIN FANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jes!!!!!!
meen 2 mun kamun kaa 3.6 jyväskylään sen keikalle Robin mä rakastan sua

Tuleeko Robinin nuotteja kauppoihin mun on pakko saada niitäääääääääääääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Yhyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (jos en saa)

best friend oo hiljaa joka et tiiä mistää miää robin han on paras!!!!!!!!!!!!!!!!

Robin oot niin paras! tuuukkoo kolhon koululle lauantaina esittää kevätjuhlaan??????? Toivottavasti tulisit! <3<3<3<3<3

Robin on paras laulaja! Saanko sun numeron? hei mä tiedän et Robin asuu turus hirven salos koska mun kaveri asuu sen lähel! mut misä tiel? ja talon numero? mun kaveri ei kerro……

Robin on söpö, järkevä, rauhallinen, viisas, saita, hyvä laulaja, 13 tai 14-vuotias, kuuluisa, duutsonit-fani ja Söpö-Söpö.

Voitko joskus tulla Mynämäen ruotisnpellon Vähätalonkuja nelos talolle, tai edes vaahteranmäen päiväkodille ruotsinpelto-kyltin vieressä?

Moi Robin (:: <3 Ootko koskaa miettiny tehdää keikkoja pikkupaikkakunnille? (: <3

Moi Robin (:: <3 Ootko koskaa miettiny tehdää keikkoja pikkupaikkakunnille? (: <3

Kattokaa nyt ton lehdenki kantta.
Toi ilme on niin teko ja selvästi tekemällä tehty!! Robin on ihan sika huono laulaja!!

robin sitä ja robin tätä!ärsyttää kun se on joka paikassa!

Robin oot söpö,ihana,maimanparas laulaja ja paljo muuta !!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Robin mikä sun lempiväri on ja mikä sun lempieläin on T:Alina

Ku mä luin noita vastauksia nopeesti, niin mmä luin: oletko koskaan rakastunut?, kun siinä luki oikeesti ett ootko koskaan ratsastanu. Sit mä ihmttelin miks tossa puhutaa jotai ponista, mutta älysin aika nopeesti mikä meni väärin! xD xD xD xD (ei ees ollu kovin hyvä juttu, mutt laitan tään kuitenkin, elikkä siis: ”Lähetä”)

Miksi kaikki touhottaa jostain Robinista? Ei pahalla, en vaan tajuu? Tai siis maailmassa on muitakin artisteja…

Moi :)) Millon teet seuraavan keikan johonki Raision lähelle?
Tuut näkee mut vielä :DD

Kyl mä kuule tiiän mitä homo tarkottaa!!
Ja en mä sano et kaikki osaa laulaa paremmin kun Robin, mut moni vaan laulaa!!!
Ja me epä-Robin-fanit tullaan kertomaan tänne mielipiteemme Robinista.

Tän viestin tarkoitus ei sitten ollut loukata ketään joten sori jos loukkas.

HEI HALOO TE JOTKA SANOTTE ROBINIA HOMOKSI!!!!! Ette taida tod tietää ees pitä se tarkoittaaa koska robinin faija skitsoo biisissäkin näky VAIN tytöjä

robin oot paras 🙂 :> :=)
toivon et näkisin sut liven

Joo oot kyl hyvä laulaa, en oo mikään suurin fanis, mut tiiän, että meidän luokan pojat on kuiteskin vaan kateellisii tai jotain, koska ne väittää et kaikki osaa laulaa yhtä hyvin.
Ja kaikki jotka nyt tääl Robinii haukkuu, niin olkaa vaan ihan hiljaa, ei me teidän mielipiteelle mitään voida.

Daisy -00

ROBIN on ihan PARAS ja se osaa laulaa tosi hyvin, mut ei ketää voi jaksaa kuunnella 900 kertaa peräkkäi frontside ollieta.

Ai en muka osaa laulaa yhtä hyvin kuin Robin?
Mä oon kuule musaluokalla, joten mietipä nyt vähän mitä sanot!!!

Robin MÄ FANITAN SUA IHAN HIRVEESTI<3 😀 No esim. mul on hirveesti sun julisteita jja sitt mä oon saanu sulta nimmarinki ja meinasin pyörtyy ku näin sut O_o Ja sit mul on sun levy<33 😀 Tietenki..
Miten oikeesti oot noin IHANA POIKA!? :O <3333

hei te haukkujat, miettikää ite jos olisitte julkisuudessa ja lukisitte näitä kommentteja, oisko kiva ku itestänne kirjotettis kaikkee: ”buu! oot iha surkee!” yms. jaoon varma että ootte vaan kateellisii, ette osaa laulaa yhtä hyvin ku robin ja robin on nii söpökii <3

Jos kuuluisana pitää kestää kritiikkiä niin aina pitää sitten olla niitä jotka sitä antaa vai ? En ymmärrä mitä ne ihmiset täälä tekee jotka ei Robinistsa tykkää ? 🙂 Ottakaa kantaa !

Robinil on kauhea kiire vastailla teidän juttuihinne, eikähän hän edes saata olla koululaisessa.

Oot niin paras niin paras kuuntelen eniten rajäytät mun pään.

Robin I Love You

OOT PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robin oot paras mä oon käyny melkein sun kaikilla keikoilla mulla on sun julisteita nimmareita ja kuvia ja mulla on sun levy sä oot kaikista paras laulaja ja sulla on hienot ppiisit ja vaatteet!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Robini frontside ollie sanat o kivat ku itekki skeittaan. mut must se ei oo ees hyvä laulaa! GABUM!

Robin oot paras ootetaan mun kamun kans et tulisit etelä-pohjanmaalle keikalle.

Mäkään en pääse sinne Selloon. Muuta tekemistä jo sovittu.: (

Mä en pääse sinne…asun liian kaukana… 🙁 Mut terkkuja Robinille!<3

Valitettavasti en ehtinyt kaikkiin kysymyksiin vastata mutta tulkaa kaikki 3.6 Selloon niin siella mä oon laulamassa ja nimmareita jakamassa!

♥:Robin

Robin tuun kattoon sua kesälomalla tammerfestivaaleille nähään siel!!!!!!!!!!!!! oot mun suosikkki<3<3 robin packalen oot paras<3<3<3<3<3<3<3<<3>

Oot tosi hyvä laulaja! 😀 Mulla on sun biisi kännykässä 🙂

mikä ihmeen homobiisi? robin ei oo tehny yhtäkään homobiisiä!!!!!!!!!!!

En tykkää yhtään sun biiseistä mut on sulla ihan hyvä ääni

Robin, oot paras. Oot Suomen Robin, etkä ” Suomen Justin Bieber!
”! Me halutaan sun keikalle, mut et tuu ikinä Poriin! Tule Poriin!☺

Robin, oot paras. Oot Suomen Robin, etkä ” Suomen Justin Bieber!
”! Me halutaan sun keikalle, mut et tuu ikinä Poriin! Tule Poriin!☺

Mä oon sun isoin fani.mä jopa lauloin koulussa frontside ollien.

mikä on sun mielest paras biisi sun lauluista? 🙂 <3 <3 <3 <3 <3 ps. oot ihana <3 <3 <3 😉

Olen nyt 11 vuotias, ja vaihtanut nimimerkin. : ]
Olet ihan best! Yksi lempilaulajistani. 😉
Miten olet keksinyt kaikki biisisi?
Onko vaikeaa, kun pitää keksiä uudenlaisia biisejä?
Mikä on lempieläimesi?

TERVEISIN: EMILINA

Ps. Olet paras! ♥

Mä olin kysynyt tota: ”Oletko ikinä ratsastanut?”!!! Jäin tuijottaa tota kysymystä ja vastausta! Robin oot Paras! Laulusi ovat mahtavaa kuuneltavaa ja oot söpö!

Miks sulla on aina suu auki joka kuvassa, eks pelkää et kärpänen lentää suuhun?:DD

Äläkä aina pompi siellä lavalla ku hullu.

Autotune on surkee oot livenä paljon parempi

Mä ostin sun lehen ja se on ihana<3

Teboil; Sä oot ihan oikeessa!

Nannas; No aika moni pilkaa Justinii, turha sun on siel mtn sepottaa ja muutenki toi on tosi raivostuttavaa; ”Miettikää nyt hyvät ihmiset!”

Juust joo! Kuka hölmö kirjottaa; Sä oot niin ihku, IIK…

Siis oikeesti kuka vaan muu 13-vuotias vois laulaa yhtä hyvin kuin robin. Se on ihan tavallinen poika. Sit se saa lehden ja oman palstan! Sori et kirjoitan tällaista tälle palstalle…

Sul on melkein aina suu auki. et oo mikään erikoinen laulaja mut silti iha ookoo…

Eihän menestys tule koskaan nousemaan päähäsi?

Ei todellakaan!

Eikö se oo jo noussut?

Moi tuutko joskus tervoon keikalle?? ois kiva jos tulisit <33 oon sun 1 fani <333 <3 <3

robin oot ihana xd… Mä fanitan sua mä oon saanu sen lehen ja ps oot söpö

EN PIDÄ SUN MUSASTA!! -,- Ei pahalla JA OOT SURKEE! En tajuu miks jotkut tykkää susta??

En kyl itse pidä sun musasta mutta on sul kyl aika hieno laulu ääni O.O

mie en tajua et miksi robinille piti tehä oma fanilehti ? Miksei esim. Chisulla oo omaa lehtee jos robinillakin on ? Ja hei ihmiset teidän ei tartte valittaa jos joku ei robinista tykkää

Pandanen minäkin olen 10 v ja mulla on KAIKKI Robinin biisit kännykässä Mut nyt asiaan!
Robin mikä sun toinen nimi on?
Robin Mikä on lempileffa ? jne..

Robin sulla on tosi hyvä ääni! Minkä laine perhe sulla on? Et onko sulla isä,äiti sisko?

minun suurin haaveeni on päästä sinun keikalle minä ehkä pääsen sinun keikalle iisalmeen toivottavasti nähdään siellä.

Frontside

Robinin keikalla Loimaalla.
Mahtavaa, kyllä kannatti lähteä katsoon….

heeps 🙂 oot sulone<3(: tuu teuvan maustemyllyyn tai kaarihoville !

Tuleeko Robin lehdestä muitakin osia,kuin tuo ensimmäinen?:))

Haluun sun lahti keikalle vaikka mun kaverin synttärit on silloin!

Robin on mun mIelestä ihan sika huono mut tää kysymysjuttu on varmaan tosi kiva robinin faneille.
En siis oikeesti haluu haukkuu ketään et älkää ymmärtäkö väärin.: )

Kysymyspalstalla ei ees oo pelkkii kysymyksii! Ei siis sillä et se haittais.: )

robin on huono lauja ”!”””””!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++????????????????????????????????????????????????????

No, robinin biisit ja ääni ei ollenkaan oo mun makuun, ja en oo ollenkaan sen fani.
Mut kyl mä sitä oon kuunnellut.

robin on ihgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ja mun 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 nen

Mä tykkään frondside olliesta ihan helmistä faijas kitsoosta siis ihan kaikista robinin biiseistä haluisin hirveesti päästä robinin keikkalle jos tietäisin mis niit on? ropsu on ykkönen

Moi, mä haluisin tietää mistä oot tilannu/ostanu ne sun kengät. Ne on hienot ja haluisin itellenikin jotkut sellaset 🙂

koska tuut keikalle otalammelle tääl on monta sun fanii esimerkiks mä

Robin on sinänsä ihan ok, mut en kamalasti tykkää kumminkaan.
Ihan ok ääni vaikka se autotunella vetääkin mut oudot laulujen aiheet.
Ja muuten Nannas olit oikeessa siinä sun kolmannessa viestissä.

Teille, jotka ette pidä Robinista. Jos luulette, että pääsette johonkin haukkumisella niin ootte vääräs. Jos ette pidä niin ei tartte tulla kirjoittaan mitään typerää. Täällä voi olla nuorempia. Miettikää mitä kirjoitatte! Jos ette pidä Robinista, se on ook. Mollaaminen on kuitenkin lapsellista ja tyhmää. Jos pidätte Justin Bieberistä, niin se on mulle ja varmaan muillekkin ei Justin-faneille ook. Silti kukaan ei mollaa Justinii. Miksi sitten teidän täytyy? Miettikää nyt hyvät ihmiset!

Onko rankkaa, kun on melkein koko ajan keikkoja ja matkustamista?

ois kivaa kommata robinille vaik robin ei oo niin hyvä ei pahalla

On kyllä kieltämättä hauskaa lukea millaisia fanaatikkoja täältä koululaisesta löytyy..

Robin
misää päin turkua asut?

p.s oot ihana yritän päästä sun keikalle♥♥♥

Moi
Robin oot ihan paras♥♥♥♥♥♥
mulla on sun fani lehti
mistä keksit sen liian suuret saappaat laulun?

Robin,miloin sulla on nimpparit?
Entä,mikä sun osite on?

PS. oot söpö!

Moi Robin!
Mull ois kyssäri sulle.
En oo sun fani ja en ees sillai tykkää sun musast.
SANOTATKO ITE BIISIS??
(Mun faija skitsoo on ok:))

Sassee<333333333333

Ostan ehkä tonn lehden 😉 Onks sulla keikkaa jossain vaiheessa Järvenpäässä? JOs on kerrotko mikä paiva mihin aikaan ja missä jne…

KIitos jo etukäteen<3

Se on poika, joka osaa vaa laulaa. Tavallinen Suomen kansalainen muitten mukana.
Robin on samallai ku kaikki muutkin, ja mäki pystyisin laulaa paremmin ku se.
Jos ette usko ni tilatkaa Lahden yhteiskoulun 6musa luokkien Musailta DVD ja kattokaa se! Siel on tosi moni parempi laulamaa, ku joku H*TON Robin!!!

Onko totta että Maki Kolahmainen Ja Jimi Constantine ovat tehneet sinun Biisit? Ei sillä et olisit jotenki huono kun et kirjota ite koska SÄ oot PARAAS<3!!

Onko suo kiusattu tai kiusataanko?
Onko sun keikoilla ruuhkaa?
Onko sun kaverit ihan kadeja ku sä oot TÄHTI!?

jees 🙂 Kivoja kysymyksii ja vastauksii 😉 Oot ihan hyvä laulaja muttet mun lemppari mut kyl oot parempi kun Justin 😀 Miten keksit laulun ”Frontside ollie”?

Onneks tääl on paljon robinin inhoajia.
Mäki vihaan sitä koska sil on niin huono ääni ja tyhmät biisiaiheet.
Samaa mieltä olen suiban kanssa(viime sivu)

Niin kun joku oli jo aikasemmin kirjoittanu niin kuuluisana pitää kestää toisten kritiikkiä ja mielipiteitä!!!!!!

ootte noloja.

sori oli pakko ku luin noita teidä juttui :D:D:D

Hei sori kaikille keit mä oon haukkunu ja tälleen.
(mä oon kulkenu vähän eri nimillä)

En mä tykkääkkään Robinista. Kuuntelin sen biisejä vähän tarkemmin ja YÖK!!!!

No ei vitsi ei se ollu oikeesti hhhhhhhhhhhhh!!!!

Öööh…….Miks te nyt kirjotatte tänne niitä kysymyksii ku Robin on jo vastannu niihin mihin se vastaa…?! Ku tähän saa vaan kommentoidaa että vastasko hyvin yms. (: Kai…xd Tajusinkohan määkään…xD

Vähän rajaa tolle toisten haukkumiselle! Älkää dit kommentoiko jos teitä Robin risoo!

Olen tykännyt susta mut en tykkää siitä et esität koko ajan še on aikas ärsyttävää!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):)

Robin on ihan surkee!!.
Siis oikeesti, kuka maksaa 5 euroo jostain Robinin lehestä!!

Mistä keksit lauluillesi aiheet?

Ps: Pikkuveljeni 6v laulaa sängyssä iltasin laulujasi<3

Moi Robin! Oot maailman paras! Oon sun ykkös fani! Mul on sun levy mitä kuuntelen! Ja sun julisteita paljon! Oot ihku ja söde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Eimi25; toi loi ilkeetä. Robin sä oot aika hyvä laulaja. Sul on tosi hyvä ääni ja oot söpö.

Hei Robin.
Olen suurin ihailijasi. Olen 10 vuotias tyttö, ja minulla on kännykässä kaikki parhaimmat biisisi. Mikä on musiikissa mielestäsi hauskinta?
Jännittääkö sinua paljon nousta lavalle?
Olen aina toivonut, että pääsisin konserttiisi!

Ihana se lehti ja itse Robin on iiiiiiihhhhhhhhaaaaaannnnnnnnaaaaaaaa!
Terkkuja Robinille!! <3333

Kivaa luettavaa. oli. Siis toi. Sai tietää vähän enemmän Robinista.

buu ootko huomannu et oot outo? 🙂 ja oot hyvä laulaja mut sul on surkeet biisit

öö. robin miks sulla on aina eri pari kengät kysyin van ja ne on ihan hienot. 🙂

Oma kommentti