Sannin oma huone

Koululainen, Sanni

Koululaisen haastesarja jatkuu, ja tällä kertaa valitsimme haastettavaksemme laulaja Sannin. Hänen tehtävänään oli sisustaa huone. Avukseen Sanni sai sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen.

Koululainen, Sanni

Keväällä paljon huomiota saa jääkiekko: ensin päättyi kotimaan Liiga, ja sitten jännitetään MM-kisoja. Tutustuimme maalivahti Noora Rätyyn, joka on Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa miesten Mestis-sarjassa pelannut nainen. Jutussamme Noora kertoo kokemuksistaan ja antaa vinkit MM-kisakatsomoon.

Koululainen, jääkiekko, Noora Räty

Kun kiekkokausi kokonaisuudessaan päättyy, on aika siirtyä pallojen pariin. Nappasimme kiinni muutaman erilaisen pallon ja tutustuimme niiden ominaisuuksiin! Tiedätkö, mitä ovat golfpallon pinnalla olevat pienet kuopat?

Koululainen, palloilulajit, pallot

Scoottaus on hauska harrastus, joka pitää pintansa. Sukelsimme helsinkiläiseen halliin katsomaan, millaisia temppuja scooteilla tehdään. Kävi ilmi, että scoottaus on kovaa hommaa, eikä kolhuiltakaan aina vältytä!

Koululainen, scoottaus

Mukana on myös asiaa koodaamisesta ja luolista. Testeillä voit selvittää, kuka viisuilijamme olet ja mikä on juuri sinun vahvuutesi. Julistekuvissa ovat Duudsonit, Nightwish, karhu ja Don Quijote -baletti.

Koululainen 6/2015 ilmestyy keskiviikkona 29.4.2015.

Kommentit

Vaikuttaa kivalta lehdeltä.

Voisitteko mahdollisesti laittaa enemmän juttuja Isac Elliotista, Jennifer Lawrensista, Josh Hutchersonista ja Nälkäpeleistä.:)

Oma kommentti