Syyskuun säpinät

Syyskuussa innostutaan uusista asioista. Luvassa paljon harrastuksia, katsottavaa ja tekemistä.

 Koululainen 9/2012

Idols-Diandra on ehtinyt kokeilla monia harrastuksia. Musa jyräsi kuitenkin muut harrastukset. Haaveissa olisi joskus harrastaa hiphoppia ja discotanssia.

Koululainen 9/2012 

Kuningasidea-bändi on Reilu luokka -kisan pääpalkinto tänä vuonna. Toimittajamme selvitti millaisesta porukasta on oikein kyse. Voittaako sinun luokkasi tapamisen tämän huippubändin kanssa? 

Koululainen 9/2012 

Skuuttaus, zumba, lautapelien pelaaminen… ja kuusi muuta mukavaa harrastusta esittelyssä. Kokeile ihmeessä jotakin uutta lajia.

Koululainen 9/2012 

Kokkailua, tanssia, laulamista, eläimiä ja tuttuja sarjoja on luvassa syksyn tv-tarjottimella.

Koululainen 9/2012 

Jättikokoisten gorillojen luona Afrikassa. Välillä jätit rummuttavat rintaansa, mutta tovin päästä veijarit jatkavat jo rauhassa syömistä ja jatkavat huilaamista varjossa.

Koululainen 9/2012

PMMP julisteessa 

Julistekuvissa ovat PMMP, Kukkulan tyttö. sataman poika -elokuva, undulaatti ja olympiavoittaja Tuuli Petäjä.

Syyskuun Koululainen on ilmestynyt maanantaina 3.9.2012.

 

 

Kommentit

Avatar

Eppaa! oon seitsemässadaskahdeskymmenesviides tai jotain sinne päin. Ja muutenkin tuo lehti oli ihan peestä kun siinä vaan korostettiin että ei saa kiusata. Mutta ei se kyllä kivaa oo, mut ku meidän (eikä minkään muunkaan luokan) ope puutu siihen ollenkaan. Ne vaan sanoo ihan löysästi esim. Kuules nyt Rasmus, ole nyt kiltisti! Pitikö sen meidän entisen open jäädä vuorotteluvapaalle! Lohduttakaa joku!

Avatar

Mä voitin ne elokuvaliput. Elokuva oli se kukkulan tyttä, ja sataman poika
Ihan kiva oli 😀

Avatar

Oon jo tooooooosi pitkään halunnu et tulis joku hyvä juliste Lionel Messistä<3 pliiis laittakaa

Avatar

Mä haluun Mikael Granlund julisteita!♥♥♥
Kiitos!

Avatar

Sinä, jonka nimimerkki täällä on annabella0, niin et kai vain olisi kopioinu minun nimimerkkiäni????? Kun on saman tapaainen…………………………..

Avatar

KuroNekoChan kerrokko millä sivulla se dino oli? Pliis!

Avatar

Moi! Tykkään niiiiiiiinn kovasti sanooo moi! Kertokaa mulle jotai, tai kysykää ni mä vastaan! Koululainen on tosi kiva lehti!

Avatar

Moikka kaikki karate fanit! Kertokaa joitaki liikkeitä mulleeeeeee………..

Avatar

Moi! Mulle ei oo vielä tullu, ko sitä ei oo vielä maksettu!koululaista eli lehteeeeee…… Kysykää mult jotai mä vastaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn!M!!!!,!!!!!!? Kysymyksiä tänne ja heti!!!!!

Avatar

Ihana Didi!!!! Ja vielä mainostamassa liikunnan tuomaa hyvää mieltä! xD xD DIDI ON PARAS!!!!!!!! (Mut Anna Abreu on parhaista parhain :))

Avatar

kiva lehti<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3XD<3XD
XD<3XD XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD LOLOLOLOLXDXDXDXD3<3<3<3<3<3<3 XDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDX PS SUOMION PARAS XDXXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDDXDDXD

Avatar

VIESTI KOULULAISEN TOIMITUKSELLE:Koska te laitatte Ginga Nagareboshi Gin-julisteen???
Ja miksi silloin kun on kirjoittanut pitkän viestin ja lähettää sen, niin se ei lähetä vaan tyhjeentyy ja alkaa valittaa???

Avatar

En oikein tykännyt lehdestä, mutta Diandran juttu oli kiva. 🙂

Avatar

norppa korppu!!! jossai vaihees tulee sellane äänestys.

Avatar

norppa korppu!!! jossai vaihees tulee sellane äänestys.

Avatar

hoplaaaaaa!olin neljäs wohoooooow!!!mistäs niihin julisteisiin pysty vaikuttaaa???kuka osais ohjastaa??tattista vaa jo etukätee!!!

Avatar

VIESTI KOULULAISEN TOIMITUKSELLE: voisiko tänne sivustolle tulla uusia gallupeja? Olen laittanut monta gallupehdotusta kauan aikaa sitten, mutta yksikään niistä ei ole tullut.

Oma kommentti