Syyskuussa aloitetaan harrastukset!

Syyskuun Koululaisessa puhua pölpötetään harrastuksista. Haastattelimme eri lajien taitureita ja kyselimme, miten he ovat saaneet harrastuksestaan ammatin ja mikä lajissa on mahtavinta. Voit myös testata, millainen harrastaja olet. Tulos auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan puuhan valtavasta määrästä vaihtoehtoja.

Koululainen

Lehden kannessa tuulettaa One Direction -bändi. Luulen, että olet joskus kuullut heistä… Tänä syksynä leffateattereissa pyörii yhtyeestä kertova dokumenttielokuva. Sen tiimoilta toimittajamme otti bändiin Skype-yhteyden ja kysyi, millaista oli, kun kuvausryhmä pyöri ympärillä.

Koululainen 9/2013

Harrastusjutussa omasta valinnastaan kertovat jääkiekkoilija Teemu Selänne, sarjakuvapiirtäjä Milla Paloniemi, muotisuunnittelija Camilla Mikama, shakkimestari Mika Karttunen, lumilautailija Peetu Piiroinen ja luontotoimittaja Juha Taskinen. Arvaa, kuka heistä on köllötellyt saimaannorpan kanssa?

Koululainen 9/2013

Joonas Donskoi on Oulun Kärppien laitahyökkääjä ja nyt myös Rico-koiran isäntä. Joonas on kokenut urallaan monia vastoinkäymisiä, mutta jaksanut sinnikkäästi yrittää uudelleen. Juttu kannattaa lukea, vaikka jääkiekko ei olisikaan se itseä eniten kiinnostava urheilulaji!

Koululainen 9/2013

Sini Sabotage julisteessa

Sini Sabotage, The Voice Kids -tuomarit (eli Elastinen, Mira Luoti ja Krista Siegfrieds), Teemu Selänne ja suursnautseri ovat syyskuun Koululaisen julisteissa.

Syyskuun Koululainen on ilmestynyt maanantaina 3.9.

Kommentit

voisi kirjoittaa jostain suomalaisesta artisteista tai bändeistä ja laittaa vähemmän juttua one directionista

koululöaisesssa on nykyään liikaa juttua one directionista!!!!

Hällä välii ton idn kaa! En mäkää sitä lukenu… Mut laitoin kyl palautetta siitä että täs lehdessä on ihan älyttömän paljon musiikkii et ois kiva jos tulis jotai uutta. Monipuolinenha ton lehden pitäs olla eikä musiikki maailma. Alan ehk koht tilaa villivarsaa.

Njääh, en jaksa enää koko lehteä jos se keskittyy vain one directioniin tai Isac Elliotiin tms… Esim artisteista joista pidän ei ole ollut juttua ollenkaan tai sitten vain joku pieni juttu/levyarvostelu et basically nyt koululainen on liian täynnä ’massaa’ ellen sanoisi.

Ei 1D ole ollut paljoakaan koululaisessa juttua, joten onhan se ihan hyvä, että siitäkin koululaisessa tehdä vähän isompi juttu (:

Mitä te oikein sönkötätte? 1D;stä ei oo ollu koululaisessa juttuu, joten ihan kiva että nyt oli. Jos ette tykkää, nii älkää lukeko ollenkaan, sillä selvä.

One Direction on ihan hyvä mutta ei siitä kyllä noin paljoa tarvi olla asiaa. On niitä parempiakin laulajia!

One Directionista sais tulla vähä vähemmän juttua koska sitä tulee niin paljon eikä se nyt mikään maailman paras bändi ole ja niillähän on vaan kolme albumia että aika uusi bändi katsotaan nyt mitä tulevaisuus tuo. :DDDDD

Ihanaa, kun kannessa oli 1D, mut se juttu oli liian lyhyt —> IHAN liian vähä tekstiä.

Para: Niitä julisteita sais tulla miljoona lisää… Mullaki on vasta 26… :c

ihan kivalta vaikuttaa, mutta 1D;stä voisi olla hieman vähemmän juttua, siitä on tullu kans aika paljon julisteita.. tvk saattaa päästä seinälle, riippuen kuvasta ja jos kauppaan pääsen

Oma kommentti