Syyskuussa harrastetaan kaikkea hauskaa!

Koululainen 9/2014

Robin on syyskuun Koululaisen tähti. Tyylistään tunnettu poppari ei ole ollut koulussa erityisen hyvä käsitöissä, mutta halusimme selvittää, kuinka häneltä kävisi t-paidan taiteilu. Katso lehdestä, kuinka työ taittui!

Koululainen 9/2014

Nelosluokkalaiselle Tarulle alkusyksyn kohokohta oli varmasti se, kun hän pääsi mukaan Me Rosvolat -elokuvaan! Koululaisen ja Kinoproductionin järjestämän kilpailun palkintona oli avustajarooli leffassa, ja Taru nappasi palkinnon itselleen. Matkasimme Outokumpuun katsomaan, kuinka Taru muuttui tavallisesta koululaisesta hurjaksi rosvoksi…

Koululainen 9/2014

Suomalaisten kiekkofanien pitää olla syksyllä tarkkana, sillä seurattavaa on poikkeuksellisen paljon niin kotoisessa Liigassa, NHL:ssä kuin KHL:ssäkin. Mikä pelisarjoista tai lätkäjoukkueista on sinun suosikkisi?

Koululainen 9/2014

Lisäksi syyskuun Koululaisessa tarkistetaan, koska voi alkaa varailla matkaa Marsiin, millaista on käydä koulua kun on sokea, tutustutaan virkistäviin harrastuksiin ja saadaan tietää, mitä eläimet ääntelyllään aikovat.

Benjamin Peltonen, 5 Seconds of Summer…

Benjamin koristaa ihailijakuvaa, ja julisteesta löytyvät Antti Ruuskanen, 5 Seconds of Summer, Haloo Helsinki! ja marsu.

Syyskuun Koululainen ilmestyy maanantaina 1.9.2014.

Kommentit

Toi Me Rosvolat-elokuvajuttu oli kiva. Sanoo Robin todella että ei oo ennen tehny hyvin kässää????
WHAT! !!!

TÄH?! Taas Robin. Vaikka Robin on hyvä,niin toivoisin silti hieman monipuolisempaa lehteä. Robin sitä Robin tätä. Joka numerossa,lehdessä ja plää plää. Jostain muustakin välillä kun vaan Robinista. KIITOS!:)

mistä voi osallistua syyskuun kisoihin..? etusivulta pääsee vaan elokuun kisoihin, jotka ovat vanhoja.

Kuulostaa kivalle jaksolle/numerolle. ♥
Robin on ihana.Oikeestii..kivaa♥

Oma kommentti