Tähti-gaalan palkintosadetta

Janne Kataja piti huolta siitä, että yleisö ja esiintyjät viihtyivät. Sillä välin kun tuomaristo teki vaikeaa valintaansa, Janne sai neljäJanne yleisön joukosta löytämäänsä miestä lentämään…

Äskettäin street-tanssin SM-kultaa voittanut DCA Street Kidz viihdytti yleisöä väliajalla. Ryhmän riveissä tanssi viime vuoden Tähti, Yasmin!

Kidz

Pitkällisen pohdinnan jälkeen raati oli tehnyt päätöksensä. Koululaisen päätoimittaja Ville Kormilainen sanoi ymmärtävänsä vasta nyt, miksi kaikkien kilpailuide tuomarit väittävät päätöksen olleen vaikea. Päätös todella oli vaikea! Sara Säkkinen ja Kristiina Wheeler jännittivät raadissa olemista, vaikka heidän ei edes tarvinnut esiintyä!

– Hyvässä esityksessä tyypit pistävät kaiken peliin ja ovat aitoja ja rehellisiä. Paras esitys ei välttämättä ole teknisesti paras, vaan Raatitärkeintä on fiilis, joka välittyy yleisöön asti, Kristiina sanoi.

Kun Emma ja Iida kuulivat voitostaan, ei hyppimisestä ja pomppimisesta meinannut tulla loppua. Lopulta he selviytyivät lavalle saakka vastaanottamaan huimia palkintojaan.

Emman ja Iidan avustajina toimivat Sanni ja Tiina. Heillä oli tärkeä rooli esityksessä. He siirtelivät patjoja, osallistuivat ihmispyrämidiin ja pyörittivät hyppynarua yksipyöräisillä pomppiville akrobaateille.

Voittajat

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti: Minna Huuhka Kuvat: Kari Hautala

Kommentit

Oma kommentti