Toukokuu 2013 on yhtä juhlaa!

Toukokuu on yhtä juhlaa! Juhlan aiheet vaihtelevat äideistä euroviisuihin. Tiesitkö, että viisuedustajamme Krista Siegfrids voisi olla ehkä jopa sinun opettajasi? Tämä ja paljon muuta paljastuu Kristan haastattelusta.

Koululainen 5/2013

Palataanpa ensin parin viikon taakse ja Koululaisen kevään kohokohtaan, Tähti-kisan finaaliin. Paikalla oli kymmenen kilpailevaa esitystä ja kiljuva yleisö – tunnelma oli mahtava! Illan tapahtumista ja tietysti voittaja Kasperista kerrotaan lisää toukokuun Koululaisessa!

Koululainen 5/2013

Niin, se äitienpäivä! Kakku on ihana tapa muistaa äitiä ja mummoa. Koululaisesta löydät ohjeet kahteen kauniiseen kakkuun. Jos innostut tekemään toiseen tarvittavan kääretortun itse, löydät ohjeen täältä.

Koululainen 5/2013

Juhlakuukausi vaatii tietysti juhlavaa pukeutumista. Katsastimme kauppojen kivoimmat kuteet ja kuvasimme ne teitä varten. Näissä vaatteissa kelpaa juhlia vauhdikkaastikin!

Koululainen 5/2013

Kevään kunniaksi ryhdyimme vaativaan tehtävään, ja testasimme erilaisia kaupoista löytyviä saippuakuplahärveleitä. Ei uskoisi, millaisia kuplia kojeilla saa aikaan!

Koululainen 5/2013

Isac Elliot, Lasse Kreikassa -elokuva, kenguruäiti poikasensa kanssa sekä kaikki Tähti 2013 -kisan finalistit löytyvät toukokuun Koululaisen julisteesta.

Toukokuun Koululainen ilmestyy maanantaina 6.5.2013.

Kommentit

Kasper on hyvä. Me käytiin ostaan noita saippua kupla juttuja. Julisteet oli hyviä. Tein äitille noi kakut ja ton kortin. Tykkäs.

Ois ihana saada juliste Spektistä, Redramasta, Uniikista tai Salkkareista <3

Julisteeseen vois tulla Hanoi Rocks, Mötley Crüe tai KISS.

en ole vielä lukenut mutta odotan innolla että se saapuu kirjastoon

siiin Isac julistees näkyy sen paidassa hintalappu…käden alla O.o

Juu toukokuun lehti oli tosi mukawa! Häiritsi waa asiaa!-palsatta, kun yks hemmo(,joka nähtävästi ei osaa ajatella) oli laittanu, että ilmastonmuutos ei oo muka iso juttu!! Muuten kyll tosi kiwa!:)

Jes että Kasperi voitti! Ite osallistuin mut en päässy Finaaliin. Me oltiin kaverin kanssa nimellä Cirque SiiKer.

Se oli tosi hyvä lehti ja ne saippuakupla jutut oli hyvii.aion ehkä ostaa sellasen mikä tekee ison kuplan!Angry birds palkinto oli hyvä!Ne vois olla julisteessakin.:)

Masa; Mä hädin tuskin ees tiedän koko tyypin xD Mulle selvis vasta eilen, että se on suomalainen o.o Mun seinälle ei päätyis enää mikään juliste, vaikka tilaisinkin koululaista vielä xP

Oli tosiaan hyvä lehti verrattuna näihin muihin edellisiin 🙂 kiva että Duudsoneista oli pieni juttu :3 ♥ Julisteeseenki ne vois tulla :3 Tän lehden palkinnotkin näytti ihan kivoilta verrattuna muihin 🙂

UU SE TULEE HUOMENNA EN JAKSA OOTTAA♥ PS.HALUAISIN PAALJON SÖPÖJÄ ELÄIN JULISTEITA

Tylsyys, vasta maanantaina… :C Noh, kai sitä on pakko odottaa. Linkin Park joskus julisteeseen! <33 Sitten olisin onnellinen. :33

Saippuakuplii:3!! Isac Elliot tulee ehkä seinälle… Muuten vaikuttaa iha hyväältä leheltä verrattuna muihin tän kevään lehtiin xd

Kiki: Luojan kiitos :3 Mulla on jo paikka varattu sille julisteelle.

Hah, se kaikkien toivoma Iisakki Elliottinen tuli sit julisteeseen xD

julisteista tulee ehkä isac, mutta en vielä oo varma 😛 Duudsonit julisteeseen :3 Ihan kivalta vaikuttaa :))

Oma kommentti