Tubettajat tv-tähtinä

Koululainen 5/2016

Saman päivänä kuin Koululainen 5/2016 ilmestyy, alkaa huippusuosittujen tubettajien oma ohjelma, Lakon ja Herban boxi. Mitä Juuso ja Eric tuumivat ohjelmanteon tuoksinassa? Ja ennen kaikkea: miten he pärjäsivät Koululaisen luontonumeron pistokokeessa? Kumpi tunnisti kirjolohen? Katso video Youtubesta!

Tubettajat Lakko ja Herba

Hedelmäsushia kauniimpaa jälkiruokaa saa etsiä! Kokilta vaaditaan vähän kärsivällisyyttä, mutta lopputulos hivelee makuhermoja. Koululainen suosittelee!

DIY Hedelmäsushi

Valokuvausvinkkejä luonnossa liikkuville antaa 12-vuotias Lasse Kurkela, jonka upeat luontokuvat ovat voittaneet palkintoja ulkomailla saakka. Koululaisen julisteessa komeileva ahma näyttää hupaisasti kieltään! Muissa julisteissa esiintyvät Lionel Messi, Robin ja Lego Nexo Knights. Ihailijakuviin valikoituivat tällä kertaa ihanat valkoiset samojedinkoirat ja Jenni Vartiainen.

Tiedätkö, mitä yhteistä lepakolla, karhulla, käärmeellä ja hevosella on ihmisen kanssa? Tiedejuttumme luettuasi tiedät! Luvassa myös kengurutietoutta, luontovisoja ja vinkit tyylikkäimmistä retkitarvikkeista.

Kisoissa on taas kivat palkinnot.

Koululainen 5/2016 ilmestyy keskiviikkona 6.4.2016.

Kommentit

Oma kommentti