Urheilukesä alkaa NYT!

Kesäkuussa koulu on ohi, eikä ole mitään syytä istua sisällä. Kokosimme kesäkuun Koululaiseen juttuja, joista toivottavasti saat intoa ulkopuuhasteluun!

Koululainen 6/2014

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että JVG on sporttinen bändi. Jare ja VilleGalle ovat pelanneet ties mitä. Veimme heidät Helsingin Eläintarhan urheilukentälle puhumaan urheilusta. Kävi ilmi, että kuten musiikissa, he haluavat olla sporttihommissakin ykkösiä.

Koululainen 6/2014

Kesällä tietysti pyöräillään joka paikkaan. Muutamalla pienellä kikalla fillarista saa aivan uuden näköisen. Esimerkiksi hauskalla soittokellolla, tarroilla tai erikoiseksi maalatulla satulalla polkupyörä muuttuu juuri omaan tyyliin sopivaksi. Ja jos oikein innostut, saat fillarista muokattua myös mopomaisen menopelin tai kauramoottorin.

Koululainen 6/2014

Huvipuistoissa on jälleen hurjia uutuuksia, ja me tutustuimme niistä neljään. Jos kesäohjelmassanne sattuu olemaan matka Amerikkaan, annamme yhden vinkin myös sinne.

Koululainen 6/2014

Duudsonit julisteessa

Duudsonit, Softengine, Elmo Jankari ja Sanna Siltakorpi hevosineen sekä söpö chihuahua ovat kesäkuun Koululaisen julisteessa.

Kesäkuun Koululainen ilmestyy maanantaina 2.6.2014.

Kommentit

äh… kaikki on huonoo melkien koululais lehes paitsi sulon lelu kateissa on hyvä ja emma ja elli sarjakuvat ja julistetoiveeksi haluan haskyn xdd

Voisko tulla toinen julla Krista Siegfridsistä ja juttui siitä lehteen?! 🙂

Ihan kiva!, mutta Koululaisesssa voisi olla enemmän luettavaa! Ja hieman juttuja myös isomille koululaisille niinkuin: viides ja kuudesluokkalaiset. Muuten kiva!

jes duudsonit ja softengine!! ❤ vaikuttaa ihan hyvältä lehdeltä 🙂

Muuten ihan samanlainen numero kun aina ennen (eli huono) mutta tuo Sanna Siltakorpi on lehden ainut hyvä juttu. Mun omat juliste toiveet ovat tämmöset, eläin julisteeseen hevonen, lehmä tai kissa, EI enää noita koiria!!. Sitten artisti julisteeksi Kat Perry, Madonna, Emmelie de Forest ja Anneli Pandora Magnusson. Urheilujulisteseen Anna-Julia Kontio ja joku muu hevosurheilija ja sitten vaikka Ronaldo.

Toivon että tämä toive voisi tulla toteen kesän aikana, se oisi kivaa.. 🙂

Oma kommentti