Vida on nykytanssija

KoululainenVida Hulkko on 12-vuotias helsinkiläinen. Hän on mukana Gisellen keveys ja kuolema -nykytanssiteoksessa. Giselle, samannimisestä baletista tuttu hahmo, saa uutta virtaa muun muassa nyky- ja katutanssista.

– Me harjoiteltiin esimerkiksi niin, että piti tehdä asioita tosi rennosti 30 minuuttia. Sitten piti tehdä samat asiat kolmessa minuutissa, ja vielä 1,5 minuutissa. Ohjaaja tarkkaili meitä ja otti liikkeitä mukaan koreografiaan, Vida kertoo.

Sirkusta ja street dancea harrastava Vida on tottunut esiintymään, mutta aikuisten kanssa hän ei ole harjoitellut ennen.

– Vaikka tämä on työtä, homma on tosi rentoa. Kaikki tottelee ja keskittyy, eikä pelleile.

Gisellen keveys ja kuolema, Uuden tanssin keskus Zodiak, 30.10. alkaen.

Lue lisää teoksesta täältä.

Harrastatko sinä tanssia? Millaista tanssia?

Kommentit

Jooo! oon harrastanu dancee ja hiphoppiii ja on kivaa nyt harrastan hiphoppia! :))

Mä harrastan jazz-tanssia ! Tosi kivaaa! Ja hiphop vaikuttaa kivalta 😀

tanssi on ihan kivaa mutta en mä sitä työks tai harrastukseks ottais!
ja sit sulle makeupgril miks sit tuut tänne palstoille jos kerran tää on ¨NIIN¨ lapsellinen!

Harrastan tanssia, suosittelen♥

//Makeupgirl, ei koululainen ole lapsellinen! Siellä on juttuja vanhemmillekkin 😉 ”Kolmosella daa..” Etkä ole yhtään lissu x]
Joo, sanonhan minäkin daa xD

Kun luin koululaisen asiaa -palstaa ajattelin ,että omg ,,,siis oon ylä-asteella ysillä (pikkosysterin lehti ) huomasin ,että se on todella lapsellinen … no anyway teille pienemmille ..ekaskiki Pinkki-bella kaikki saavat mun mielestä näyttää siltä miltä haluaa ,ja jos ei haluu näyttää tytöltä nii ei sit haluu ,persoonallisuus kunniaan ! Sitten ,kun kaikki jauhaa meikkaamisesta ei meikki tee pissistä ,ite meikkaan joka päivä enkä koe olevani miteenkään lissu ,,se on ihan normaalia ainakin meidän koulussa ,, siis ite alotin meikkaamisen ehkä kolmosella daa ,,,, ja sulle CHEEK<3 minusta 11 vuotiaat saavat meikata ja ,jos he meikkaavat sinusta liian rajusti se on heidän asia ,,kannattaa aloittaa himmeällä meikillä kuten puuterilla ja ripsarilla ,voi olla että itsekin innostut meikeistä ja ,jos et halua meikata ,älä meikkaa ,aloita vasta ,kun siltä tuntuu 😉 Olen kumminkin omasta mielestä liian vanha lukemaan koululasita ,mutta oli ihan pakko kommentoida ,koska alkoi ärsyttään ihan sikana .. Hyvää joulun odotusta kaikille !

Neljäs!!!! Ihan kiva juttu. Harrastan pari kertaa viikossa paritanssia(tosi kivaa, koikeilkaa!!!!) + kerran viikossa balettia jossa tämä onkin jo varmaan seitsemäs/kahdeksas vuosi. 😀

Oma kommentti