Vielä ehtii mukaan Reilu luokka -kisaan

kana istuu koulun portaillaEnsimmäinen Reilu luokka -kisan välipalkinto on arvottu. Vielä kaksi välivoittoa ja päävoitto arpomatta! Pistejahti jatkuu 4.12. asti.

Ensimmäinen voitto arvottiin Ohkolan koulun 3. luokkalaisille Mäntsälään. Oppilaat saivat vieraikseen Signmarkin ja Kanan. Reilu luokka jakoi kokemuksen koko koulun kanssa. Tähdet vierailivat juhlasalissa, opettivat muutaman viittoman ja kannustivat oppilaita reiluuteen.

Signmark ja Kana viettivät aikaa myös voittaneiden oppilaiden luokassa. Kuuro räppääjä Signmark ja räppääjänäkin tunnettu Kana järjestivät rap-kisan. Oppilaat tekivät riimit ja tähdet valitsivat voittajan. Kisan voitti itsevarmuutta ja asennetta pursuava 3. luokan kingit -ryhmä.

Voittanut rap
Voit olla Kana tai Signmark,
mut me ollaan parempii.
Hei turha haastaa meitä,
ollaan kolmos luokan kingit.
Meitä ei voita kukaan.
Me ei luovuteta.

Tekijät: 3. luokan kingit: Patrik, Alex, Toni ja Topi

Reilua luokka sai palkinnoksi myös Ben & Jerry jäätelöä, Signmarkin kirjat, Koululainen-lehdet ja leffaliput Niko ja Lentäjän poika -kutsuvierasnäytökseen.

Kana luokkakäynnillä _Reilu luokka -kisaMillainen on Reilu luokka -kisa?

Koululainen-lehden järjestämä kisa, jossa luokka tekee yhdessä tehtäviä ja kisaa reiluista palkinnoista. Tehtäviä on yhteensä 20. Teemoina ovat luonnonsuojelu, reiluus, suvaitsevaisuus ja eläinsuojelu.

Etene näin
1. Sovi luokan kanssa yhteisesti kisaan osallistumisesta.
2. Ohjaa opettaja rekisteröitymään kisan sivuille.
3. Tee tehtäviä yhdessä luokkasi kanssa.
4. Opettaja tai opettajan valitsema luottamushenkilö käy kirjaamassa tehdyt tehtävät näille sivuille.
5. Seuraa luokkanne ja muiden osallistujien etenemistä.

Lue lisää Reilu luokka -kisasta.

Lisää Reilu luokka -kisaan liittyviä kuvia löytyy Reilu luokka -kerhosta. Luo tunnus Koululaisen verkkopalveluun ja pääset mukaan kerhoihin.

 

Yhteistyössä:

Paula-vanukas -logoJuniori-kanavan logo

Kommentit

Oma kommentti